За дигитален фото апарат купив алкални батерии. На колку време треба да се полнат?Имам недоумица, на нив пишува не ги дополнувај на англиски.
Алкалните батерии не се полнат, тие се за една употреба. Ако сакаш батерии што се полнат, ќе бараш rechargeable batteries, си има и специјален полнач за нив.
Женски не знаев каде да го поставам прашањето. Што да земан за поклон на 6 годишно девојче? И имаме носено облека , злато.. Вереникот и е кум инаку, а јас веќе немам никаква идеја.
@duffi Може да и купиш мини чантичка, некоја детска или ранче за во школо и во истото да ставиш некои боички, прибор, боенка, бидејќи нели е на таа возраст сега кога тргнува на училиште
Незнаев кај да го поставам прашањето. Мини, позадината на пораките која слика е? Ако можеш да ми ја пратиш.
Знаете ли дали ако нема нешто на страната на Страдивариус го нема ни во продавница? Пред некој ден имаше, сега веќе не?
Прашање до Охриѓани Дај пофалете некој ресторан за поинтимна вечера со партнерот, ама да не бидеме само јас и он во ресторанот. Минатиот месец бевме во Кадмо искрено ми се допадна ама не многу. Храната беше така-така. Немаше некој голем избор на менито. Но не беше ни лоша.
дали некој има што работел или познава некој што работел во КРШ сити мол, продавницата горе за играчки што е ?