Имаш во jysk дрвена кутија за чај. Не оваква, туку во форма на правоаголник и со три прегради само. Одозгора е само стакло.
Во Т.Ц. Веро одма до One има едно како продавница со обувки, тука имаш топлинки со Angry Birds, Minions, Штрумфови и др.
Луѓе помагајте сакам на моите родители да им се заблагодарам за се што направиле за мене,кажете некој предлог за да ги израдувам ви благодарам однапред
Феминки ми треба хитен одговор. Колку парично добива едно малолетно дете на починат родител, ако тој родител има скоро 20 год стаж и плата од 27000 ден?
Семејна пензија , треба да се поднесат документи во пензиско и ќе му израчунаат отприлика колку ќе зема , мада под 9,000 ден не би требало толку е најниската пензија
Знае ли некој како да стасам (со кој автобус) до наставниот центар на УГД во Скопје? Почетна станица да е центар,автобуска... Некаде околу автокоманда се наоѓал ама не знам точно каде
-Од кога се отвара лизгалиште? -Го ресетирав телевизорот и пола канали ми ги нема до што е проблемот?
дали сте запознаени со производите на колекцијата на тианде? пред некое време купив шампон против опаѓање на коса на база на природни билки и сега за сега сум прилично задоволна....дали имате некое искуство со истите и дали имате да ми препорачате некој друг шампон?
Браво за шампонот, пред некое време и јас го користев и бев навистина задоволона, меѓутоа последниот пат купив нов нивни производ на база на екстракти од коприва кои помага косата помалце да се мрси и подолго го задржува убавиот мирис на косата. Стварно се добри.