Да не знаете како се движат цените за пешкирите и бањарките за возрасни? Немам фб и не можам да се распрашам.
Врски? Шaлa нa стрaнa и јaс не пoзнaвaм вoдител кoј имa зaвршенo фaкултет зa oвaa рaбoтa. Или имaaт среќa дa се пикнaт и снaјдaт некaде или пaк сo врски се влезени, третo немa.
луѓе ве молам некој да ми објасни каде се наоѓа каргото во скопје? би ви била многу благодарна зошто итно ми е . поздрав
Од големината зависи и цената ...јас нарачав пешкир 140x70 големина 600 ден и плус трошоци за караго зашто не сум од ск...или ако сакаш ке ти дадам бр за контакт
Има ли тука некој што нарачал албум преку интернет? Во план сум да нарачам па сакам да прашам дали се доплаќа нешто освен албумот кој го нарачуваш?
Виповци кое време вообичаено ја пуштаат новогодишната понуда? Плс израдувајте ме и кажете ми при крај на ноември
^ Во Буњаковец трговскиот. Не знам точно каде е, само знам дека е таму и дека е најгоре по скалите кога се качуваш..
Ќе се кaчиш пo скaлите oд кaј Стoпaнскa бaнкa, ќе се кaчиш нaјгoре и прaвo е кaфичoт, нa крaј. Ќе видиш имa мaси пoстaвенo.
Да не знае некој дали има организирано одење на Костенијада во Македонски Брод ,сега викендов преку некоја организација или агенција?