Podruznicata sekako ja zatvorija,na rabota vrakanje nema.Me interesirase za porodilnoto.Fala ti Refi.
Фала и на тебе. Ама ни ова не е . Сепак мноооогу слично е логото. Ова мојава програма откако ќе ја отвориш, освен основните што стојат горе имаше какако подредени опции од десна страна во коцкици од еден ред. Имаше за сечење на сликата, за ефекти....
Девојки ај препорачајте ми добро тенко фигаро, едно на Philips многу ми се допадна, проверив во техно маркет само подебели имаше.Плус многу држи, на мајка ми 4ти ден и се попуштија локните и уште и изгледа убаво.Во прв момент си како пудлица,но по саат време поопаѓаат и после стојат многу.Со подебело побрзо се растураат... Вакво е тоа што го сакам, ама не е тука купено и немам идеја каде да го најдам, нема толку тенко ни на ebay.
Девојки дали во Скопје постои месарница која работи по Halal сертификат и доколку постои каде се наоѓа?
@Quuen Ако прашaњето се однесува на поимот дотична, тоа е административен термин со значење, таа што е именувана, за таа што се зборува или за таа што е наведена во некој конкретен случај.
Сте нарачувале ли торти од Канела (во Аеродром) која е најубава,како се движат цените ? Ми треба помала торта
Околу 300-350 им се малите торти. Сите се убави, освен една со малини или капини, ама тоа е вкус. Мене лично роjaл тортата ми е наjубава.
Има кај нас почнато со продажба на адвент календари? Без разлика дали се со чоколадо или пак што би било уште посовршено ако има со козметички производи? Лани во Веро имаше чоколадни, но касно ги извадија.
Прашај по црквиве и манастириве од каде што се купуваат свеќите, обично таму ги чуваат иконите. Или пак ако ја немаат прашај во која би можела да ја најдеш.
Знае ли некој по која цена се движат аквариумите за желки, и за риби некој ако знае нека каже, слични се само што за желки не мора да се толку високи.Конкретно не ми треба многу голем, негде над 5 литра вода би ми требало колку што сфатив, пошто желчето ми е премалечко
Мадам, ACDSee да не е? Мислам дека тоа му беше старото лого, најверојатно затоа и не можеш да го најдеш (препознаеш) сеа.
Па не е баш одма на тротоар, малце подскриено е. Не знам што е тоа weibo group и Kigili, но има една спортска кладилница, треба да навлезеш покрај неа за да дојдеш до Љубов.
Има 2-3 недели како разговарав со една братучетка и муабетот никако не ми излегува од памет. Морав да споделам Она има 38 години и вика : дома кај мене никогаш не се искажувале чувства, немало јавно искажување те сакам, како меѓу родител и дете..... не знам ни дали сакам јас дете, не ми доаѓа желба, не знам каква мајка ќе бидам ако имам, дали сум способна да сакам Си размислував и ме интересира ваше мислење, дали сметате дека има врска домашната ситуација со развој на чувствата кај една особа?? Дали е можно братучетка ми да нејки да биди родител, само затоа што смета дека нејзините не знаече како да ја сакаат??