Оддалеку ги загледав само знам имаше сиво капче со мики маус на него. Да не те излажам, дали беа залепени или везени, не знам.
За објавување на книга каде точно треба да се обратиш и каде може да се испечати?Дали треба некое одобрување или нешто
За објавување на книга треба да најдеш лектори,редактори,коректори и спонзори коишто же треба да ги платиш.А,за печатење ќе треба да прашаш во некоја печатница.Ќе те фати 10 000 денари,ако не и повеќе. www.zlatnakniga.mk-Еве во линкот на ,,Zlatna kniga,, ќе најдеш некои печатници.Ти посакувам многу среќа.
Zdravo, me interesira dali nekoj znae kako bi mozela da dojdam do bolnickata istorija so celokupnata dokumenntacija od site rezultati od pregledite.
Ве молам доколку некоја била во Шутка ако знае да ми каже која е цената на чизмите до колена и до глужд со ниска штикла.
Со чоколадо имам видено во Кам и Рамстор ама како што касно ти одговарам, веројатно и ти до сега веќе си ги нашла
Луѓе ај некој нека ме просветли дали е точна информацијата дека од 2016 год добивањето возачка дозвола ке чини околу 1000 евра ?
Sakam da prasam dali na ajdon 4/4s mozhe da se stavi nov ios?Jas sega imam ios 7.12,ama sakam 8 dali mozam da stavam dali ke moze da mi objasni nekoj kako odi postapkata?
Ke popolnis obrazec-baranje koe mora sekoja zdr.ustanova da go ima vo administrativnata sluzba. Fotokopiras sto ti treba, a orginalite gi vrakas.
Некој што знае да работи autodesk ?ми треба нешто да прашам кој знае нека ми пиши во порака .Ви благодарам однапред