Ќе пробам ама кизнај дали и така ќе бидат таман пошо не се поголеми за еден туку за два броја. Аман веќе како се нервирам значи
Кој бил во Brick Bar и Twins да ми каже како се со цените, нормални, нормално поскапи, или скроз напумпани? Фала
Феминки, знае ли некој / а кој фонт би можела да го симнам и од каде за да можам да напишим СЕ и И со апостроф???? на пр. купив се', нејзе и' кажав ... но, ми треба симболот да е над знакот т.е. буквата,а не одделно ... итно ми е.... plz
Еј жеМски, ако има соодветна тема за прашањево, нека биде преместено. Да ми препорачате средство за чистење плотна од шпорет, ама онаква рамна. И да не е витро клин зашо ич не сум задоволна.. некое стварно добро средство?! Некоја да знае????
Ели, мислам дека видов во Џамбо, на првиот кат. Не сум сигурна, ама како да видов лалиња меѓу вештачките цвеќиња. @Yowannty, пробај го DeGrass, јас го користам за чистење на дамки и маснотии, па дури и на шпоретот (во комбинација со Cif)
На латиница кога ти е сменето ќе држиш alt + 0232 на бројките десно и ќе добиеш è Имаше и за и ама моментално не ми текнува како се правеше.
Да не знае некој со кој фонт можам да направам наводници на македонски (мислам македонски наводници, оние прво долу две црти, па две црти горе)?
@Sweet Justice на македонски фонт со shift и истовремено 2 за долни наводници и 3 за горни наводници, но тие што се бројките над буквите, не тие до нив.
Напумпани. Кафето: макијато е 100 ден, есресо 90 скоро се е за 10,20 денари поскапо Храната во Twins е исто скапичка за количината. Салатите Цезар, Џеновезе ... се по 250+ денари, клуб сендвич ти е 230 ден (сегде е од 160-180 денари) со разлика во тоа што наместо салама имаш стек. Даските им се 800+ денари, а се минималистички стаиле 5 сиренца и 2 кашкавалчиња и декорирале со 3 грозјенца... Не е за да се најадеш... Десертите им се ок со ок цени. Вака многу интересно изгледа се, али луѓето идат таму само за да се сликаат Ако ти е за ручек или нешто кај што сакаш да се најадеш не би ти препорачала, за вечерни искачања е супер, имаат некои денови промоции на пијачки и коктели па ок се цените, или за дневно кафе.
Утре ќе одам со другарка ми на доделување дипломи на факултет таа ќе зима диплома дали треб да купам нешто? Сега само доделуваат дипломи дипломската одамна помина.