Порачав сет од wow.mk но не ми се свиѓа. Утре ќе го вратам , па дали некој знае дали со сигурност ги враќат парите. Позз
Dali znaete kade mozam da najdam vakva kutija za sminki,do sega ne sum videla,a mnogu mi se ubavi i prakticni
Колку денови се потребни од поднесување документи за вадење нов извод до изработка и добивање на новИот? И од каде се подигнува ( период во денот одреден и сл)?
Na mene mi go dadoa istiot den,ti davat samo uplatnica da plates vo postata ili ako imas karticka plakas vednas tamu.Barenjeto go podnesov vo 9 a izvodot go zedov vo 14 casot
Пред неколку дена несакајќи си ја удрив раката и денеска забележав дека има мала модринка.За Нова година не сакам да ја имам.Со што да ја намачкам,или да и ставам за да ми помине?
Девојки знаете ли каде можам да најдам флекни за штикли? Во околина на Карпош, Центар, Бит пазар? Неколку пара чевли имаат тенки штикли и на секои 2 - 3 носења јас морам да менувам флекни, па би ми било ептен исплатливо да купам цело кутивче и да ги менувам дома.
Јас само да ја пофалам цезар салатата.Ме нервира кога сосот го прават за никаде или редок или со чуден вкус , па затоа дома преферирам со купечки да си ја правам, и никаде до сега не ме импресионирала нешто многу цезар салатата, во најмала рака и цела сум оставала.Во твинс Цезар салатата беше преубава, не дека беше нешто многу голема и богата ама преубаво беше се и сосот и свежа салатата и сланината сушена како што сакам и пармезанот, 260 мислам дека беше, по Скопје знам дека се 220-40 , значи поскапа беше.Не памтам друго со цените како стојат, интересно е средено
Дечки, ми треба поклон за детенце со МИНИОНС. Било што, само не би сакала да е облека. Бев во Џамбо и ништо не успеав да најдам. Било која идеја би била добредојдена. Фала
Каде можам во градов да најдам лепенки за стакло што ги има во дуќаниве (како реклама, за работно време итн)? Или да ми препорачате која фирма изработува такви? Сакам со свој натпис. Јас да му кажам што да пишува на лепенката, да ми ја изработи и после да ја залепам на стакло/прозор.
Најубава цезар салата во градов има во Get caffee & Гнездо. Јас сум заразен со цезар салатите. И кај и да излезам во градов, само тоа јадам. Ти кажувам од лично искуство. Скоро сегде ги имам пробано. Таму ги прават најдобро, иначе и во други ресторани и кафичи има добри цезар салати.
Прашање до девојките кои се невработени и под завод: Дали ви стигна смс порака од Аврм за некаква инфо средба утре во Општина Карпош, присуство задолжително ? И воопшто, дали некоја од феминките знае зошто не викаат -работа сигурно нема да ни понудат
Од DeGrass задоволна ли си? Cif не е ли премногу јак? Или има специјален Cif за рамна плотна? Ми е страв да не ја оштетам и така овие се многу нежни.. Кај мостот Обединети Нации, лево (ако идеш од Влае накај Центар е лево) во зградите долу. Испишано е со големи букви нема утка. За тоа знам сигурно, на друго место не знам.