Зашто никој не ми одговори во соодветната тема и тука ќе си го поставам прашањето. Дечки ќе мoже ли некoј дa ми oбјaсни нештo? Вaкa, плaнирaм дa се пријaвaм зa стипендијa и еден oд критериумите зa дa јa зaдржaм стипендијaтa е oсвен прoсекoт, дa се учествувa вo двa oпштественo oдгoвoрни нaстaни и дa се учествувa вo клубoт нa тутoри. Кaкoв е тoј клуб нa тутoри и кaкви се тие oпштественo oдгoвoрни нaстaни?
Јас едно домаќинско прашање. Имам пегла на пареа и на неа ми се залепи од блуза нешто апликација. Како и со што да ја исчистам?
Дали знајте дали ќе има нахнадно карти за Џамбо Фетсивалот? Или ќе се оди со старите карти (знам дека важат старите карти, ама дали ќе има плус нови)?
Можеби звучи смешно... Што би и купиле на баба ви за Нова Година? Сакам да ја израдувам малце жената, ама не ми паѓа ништо на памет (марама, шал, ракавици, парфемче сум купила веќе)
Некој vintage брош, можеби? Или џемперче некое потенко (во смисла, не плетено). Ако е љубител на цвеќиња - божиќното цвеќе.
На пазарот Буњаковец имаш 20 ден едно пакување со 10 жижици внатре, исто така вчера и пред Веро 2 видов импровизирана тезга со жижици, балони и честитки (претпоставувам дека човекот е таму постојано)
Има многу убави ,,елеци,, за возрасни жени на женскиот пазар на Битпазар , по 300-400 денари се, без ракави, од свилен конец.Ги има во повеќе бои, главно смирени бои, како за стар човек. На една баба имам купено и многу се израдува, приметувам и дека си го носи често.
Дали некој видел ваква шољичка во Women's secret? http://womensecret.com/en/shop/gift...ee-mug-1376527?from_catalog=true&taxon_id=522 И воопшто интересни шољи за кафе со кафе натписи?
Вo Т.Ц. Верo, имaш вo срединa нa првиoт спрaт дo Sara Fashion еднo кaкo студиo зa фoтoгрaфирaње, тукa истo прaвaт шoљи сo нaтпис кaкoв штo сaкaш.
Вие љубителите на Викторија Сикрет, дали знаете колку им се кремите за раце? И дали има во Космо, Шатци итн?
Знае ли некој да ми каже што ќе ни биде потребно за вадење бесплатни билети за студенти од Јануари? Слушнав нешто пак барање ќе требало и слика. А зошто слика? Нели повеќето електронски извадивме. Знае некој нешто? Мене ептен ме збунија
Каква им е полисата за враќање на производи во Џамбо?? Добив подарок фигаро што ептен не го бива а имам сметка и се тоа дали би ми го замениле производот?
2 прашања: Каде можам да најдам интересни shot чашки? Дали постои некаде место каде што принтаат стаклени чаши?
Девојки да ве прашам да не знаете каде можам да најдам млеко за тело со арома на ванила? Али чисто ванила не например помешана со бадем и сл ...
Mozes da podneses baranje so nejzina licna karta i istiot mozes da go podignes,ne pravat problemi za toa
Не ми дозволија, го пополнив барањето и таман да го дадам "не може, мора лично она". А само за подигнување можело и јас. Барем барањето го земав да не чека мајка ми во тоа џунглата, фала сепак.