Извини што те замарам ама ај те молам тука или во ЛП пиши ми како сама си приготвуваш бадемово, зошто имам и појак и послаб блендер ќе може дас е изведе сигурно, Што се ставаш и под која количина колку ти излегува @kim.k јас обично како прстенче лажен пирс, значи не како овие со украси , имам купено или од бит пазар или од некоја локална бижутерија,кога бев тинејџерка многу беа модерни пирсовите,ама со оглед што имав 12-3 години и моите не ми даваа да се бушам по лицето имав купено вакво од мерак , иако не го носев многу
@LaraSolare ај сега може имаат модерни Јас ем што на 19 години не ми даваат, ем имам страв јас да ми прават дупка во нос Онака интересно ми е за некад да се занасам. Фала ти
Ким јас не би ти препорачала да се бушиш на лицето мислам дека останува макар и благ ама сепак белег.А и искрено на носот не ми се допаѓа многу посебно вака меѓу ноздрите или прстенче на едната ноздра ме потсетува на нешто што не сакам да ти го кажам зошто не сакам да те предомислам , сепак твоја желба и вкус си е тоа.Знам дека по инстаграм не лажат со вакви работи ама често со ефекти и понесекојдневен мејк ап изгледаат интересно , а во живо е друга приказна.Сепак нешто што е привремено и можеш да правиш стави-вади кога ќе ти текне и плус е безболно, јас би ти рекла go for it да ти пројде меракот И онака со помодарство ни се менува и вкусот па кој знае може еден ден и јас ќе посакам пак
Знам на што мислиш, а и се согласувам до некаде Затоа и барам вакво, онака некогаш да си ставам кога ќе ми одговара со некоја по јака шминка. Ај ваљда кога ќе идам накај факултет ќе ми текне да поминам до битпазар па ако има ќе земам некое
Важи. Инаку јас сакам да принтам на чаша, но овие класичниве бели за чај не ми се свиѓаат. Дали знае некој каде прават и други чаши во Скопјево....
A зошто не си купиш чаши по желба од Џамбо има многу избор и однеси ги на принтање, би требало да ти дозволат и со твои чаши...
Девојки ми треба помош. Посебно од некоја што учо/има завршено на ФЕИТ - КСИАР. И дечко ми го има завршено тој смер и уште пред некое време зборуваше дека сака д аси нарачи од интернет микроконтролер ли микропроцесор ли, стварно не се сеќавам само знам дека е нешто што е за програмирање нешто и за да се учиш (вежбаш на него). Ако може некој да ми каже што е поточно тоа
sakam da prasam dali nekoj znae koj e ovoj glumecakter ili slicno neznam sto e i kako e..ako nekoj znae ve molam da pise
Ве молам, дали знаете некои хотели во Банско во кои се дозволени и животни или пак некои вили во Беровско?