Дечко ми се занимава со компјутери тоа има и завршено и сега пред 4 месеци кога земав ја лаптоп ми рече да земам Dell. До сега ме служи екстра, батерија држи 3 саати. Пред тоа имав Asus и од тој сум презадоволна по све што претрпе од мене издржа 4 години. Требаше да го однесам во фабрика да им покажам колку се квалилтетни лаптопите може ќе ми дадеа гратис.
zemi si dell, lenovo ili asus. gledaj da e barem i3 (i5 i i7 se podobri, no poskapi) i geforce )) ako ti e za osnovni raboti, nemaj gajle so ovie karakteristiki.
Незнам каде да го поставам прашањево нека ме поправи некој ако грешам... Според ваше мислење педер е оној што прима или оној што дава или и двајцата?
Па и според мене исто зошто за секс се потребни двајца нели што логично е дека и двајцата али ај докажи им на некои особи дека тоа е исто неможеш оти знаат дека се во грешка но не признаваат
Хахаха, абе има некои латентни педери, мислат дека ако не го примаат не се педери, ама даде штом му се дигнал на машко педер е 100%
Знаете ли како функционира и каков е тој сајт svadba.com?Кога го посетив е некој за склопување врски,бракови,состаноци,ама има опција само женски да се регистрираат.Маж ми доби пораки и тврди не се регистрирал,најверојатно лаже.
@cresa-jagoda,@LollySky и @Annath е фалави најмногу на сите што имате исто мислење и разум како мене зошто доста ми беше веке од објаснување нешто логично. Си реков пред да пишам овде, ако и на форумов има некој што мисли како овие одредени личности(да не речам педери или бисексуалци две во едно или три во едно што и да се веке) ќе земам и ќе се обесам искрено доста веке празни моабети ми беа цела вечер. Позз за вас
Незнам дали има посебна тема, па да прашам тука. Домаќинки, со што ги чистите душеците на креветот, конкретно дормео, ако има некоја флека, конкретно од крв? Фала
Можеби за во друга тема ми е прашањето, ама ќе ми опростете. Како беа насловите на книгите Хари Потер по ред?
Доколку го игнорираш он може да ти пишува, но нема да ти стигаат пораките т.е. нема да ти стои она црвеноно коцкиче кај пораките.
Јас летото кога барав ранец, Ванс имаше во ГТЦ на приземје од лева страна кога влегуваш од страната на плоштад спортска продавница, но изборот беше мал.