Побарај на FB како Персонализирани Подароци (со кирилица). Можеби нешто ќе ти се допадне, јас најчесто кога сакам уникатен подарок од таму порачувам. Позз
Пa и ти сo штo се зaмaрaш. Гледaј си зa себе, oстaви другите штo Ако не си го отворила линкот Harry Potter and the philosopher stone Harry Potter and the chamber of secrets Harry Potter and the prisoner of Azkaban Harry Potter and the Goblet of fire Harry Potter and the Order of the Phoenix Harry Potter and the Half-blood prince Harry Potter and the deathly hallows Што да правам, си ги сакам
АКо прати по Карго ЕКспред барај ги во Битола, имаат навика да забораваат и губат работи. А во Битола мислам им е дирекцијата. И закани се дека си адвокат дека ќе тужиш зш се безобразни и безосетни
Мислам до кај 300 ден. За малиов што ги земам се околу 245-250 ден. За возрасни не би требало да се многу поскапи.
Девојки дали можеби знаете колку чинат сетовите на Victoria's Secret кои вклучуваат млеко за тело, body mist и лосион или тоалетна вода? Или пак помалите сетови од body mist и млеко за тело? @macka91, дали можеби знаеш?
Темата за компјутери не можам баш да ја најдам, а и не е многу активна,па ќе си прашам овде. Можно ли е да го заменам Speedport рутерот од Телеком што го даваат бесплатно со друг рутер,поточно Linksys? Линксус по принцип работат со модем,а јас имам интернет кабел и еден друг кабел поврзан со домашниот телефон.За конфигурација би се снашла некако. И некој што си разбира ако не му е тешко,да ми пиши ЛП.
Каде и по која цена можат да ми изработат карикатура и да ми ја пратат преку карго бидејќи не сум од Скопје
Пред едно 4 години на другарка и позајмив 6000 ден. Ми беше другарка, ме замоли да платела рата на банка дрн дрн и поверував, бидејќи бев убедена дека имаат проблем со внучето дома. Но замислете цело време лажела за внучето дека и требаат пари, не дека во овие 4 години не сум и ги побарала тие пари, дури и велев на 2 пати, па на 3 пати, па на 6 пати...само да ми врати нешто. Денес се сретнавме и реков повторно за парите, лелееле јас испаднав крива што и ги барам моите пари. Како сум можела, не било лесно со две деца, под кирија јас ли требаше мизерно да се осетам за моите пари?? Треба ли да ја сожалувам кога пред 4 години секој втор ден од фризер се враќаше, јас маникир праев 1 месечно, таа секоја втора недела на корекции одеше, јас не знаев што е педикир таа одеше секој месец, нова гардероба - а таа замислете од сите роднини , пријатели комшии земала пари и сега не сум единствена на која е должна пари, но дали да кажам на сопругот, дали така лесно да се збогувам со тие 6000 ден?? Збогувана сум јас веќе....ама морав да напишам да ми олесно душава
Јас сега скоро правев карикатура. Има во Рамстор. Ако си заинтересирана пиши ми ќе ти дадам контакт од човекот.
Па другарка ако не те заебе, ондак кој. Во денешно време нема на кој да се ослониш. Затоа јас на никој не давам и од никој не зимам. Ако ми требаат пари за нешто итно ќе си земам кредит и готово. Па после ќе се исплаќам. Убаво си направила што си и рекла. Тие се твои пари. Треба да и биде срам ако ти рекла дека си ти крива. Внимавај на кого даваш пари. Ти си се мачела да ги заработиш тие 6.000 денари и после да ти отидат во вода. Сега веќе ништо не можеш да сториш. Освен да ја замолиш со убаво да ти ги врати. Сега ти жали се и барај и пари на неа. Најубаво е за следен пат кога даваш вака пари, да си заверете на нотар дека позајмуваш пари, па утре пак ако те заебе, да ги врати х10 пати повеќе. Ако знаеш некој од нејзина фамилија или блиски, кажи им. Кажи им на сите за да и вршиш притисок.
Од 2175 па нагоре. Зависи дали сакаш со спрејовите или парфемче. Сега имаш на попуст некои сетови по 1875 ден се.
Дали познавате некој со синтисајзер што оди по забави да ми препорачате ? Едно 3 часа да си (ни) свирка ?
не сум сигурен, најубаво да прашаш....на видеото на синт. е тој а пее жена му... http://www.yourepeat.com/watch/?v=kjsDDkwKano