Дали некој работи или работел во Пошта кафичов кај центар за странски јазици? Ме интересира да прашам нешто во инбокс
Devojki kade da ja najdam knigata Papata Jovana I koja cena otprilika e.Sakam da ja imam dali.moze.ja ima i po onie antikvarnici za knigi.Fala
Девојки, некоја од вас што скоро патувала со Галеб од Белград до Скопје да ми потврди дали автобусот поаѓа од Белград во 21:30?
Девојки,дали и каде низ Скопје имате загледано поголеми шолји за кафе со интересен дизајн? Значи огромни,ако имате гледано серијата Пријатели како во кафичот што седеа стално Вака нешто
На 50та Дивизија. После државна кога се спушташ надолу накај Хипократ, па вртиш десно за накај КАМ. Успатно ти е мало продавниче на Виталиа, со нешто поевтини цени отколку во маркетите.
Дали некој е повикан на тестирање во Халк Банка?? И доколку некој веќе бил, ако може да посочи какви прашања има,лесно/ тешко?? Побарав тема за Халк, но немаше, затоа и тука го поставувам прашањето. Благодарам
Голема е за кукла. На таа возраст повеќе би се израдувала на парче облека, украс за коса, сет со лабела или слични козметички производи, книга (ако чита).
Сакам да прашам каде може да се развијат стари филмови? И како се цените? Или кажете ми некоја алтернатива?
Ако има некој шо може да ми објасни нешто за осигурувањето шо го плаќаме у школо, го молам да ми пише лп ме интересираат некои работи. Фала.
Каде би можела да најдам убав бележник (црн, по можност), со пенкало? Меѓутоа да не е многу голем, како тефтерче. Ако сте виделе и без пенкало, добредојден ми е секаков предлог.
Ве молам ако сте виделе вакво нешто кажете ми каде да најдам http://www.amazon.com/Darice-1105-89-Plastic-Ornament-140mm/dp/B002YGB0M0/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&qid=1454920365&sr=8-14&keywords=sphere mold&linkCode=sl1&tag=fofotw-20&linkId=afa2598bb201841fc33e20cbcff852ae Овичен лампион уствари, проѕирен,