Вие што користите вакви четки за коса како ги чистите? Јас ја мијам со шампон но навлегува доста вода под црното и 2-3 дена и треба додека се исуши. Некој друг начин има за чистење/одржување?
Со стара четка за заби или чешел од тие со запци што е ги ваѓам влакната, после со четката и шампон ја мијам.
Долу каде што е часот барај ја иконката од вибер, десен клик exit. Ако мислеше на тоа. Инаку имаш и опција да не ти се стартува кога ќе го пуштиш компјутерот.
Феминки здраво јас повремено живеам во Скопје и не ги знам маркетите баш најдобро. ме инетерсира каде да најдам авокадо и манго колку пари се. Фала
Секаде е различно. Некаде се однесува на секретарка, некаде се однесува на информатичар зависи , некаде на архивар ....
Ama pak se pojavuvaat kontaktite povicite, jas prasuvam kako da dojdam do ona da pokazuva "do you have viber on your mobile phone" odnosno pocetnata strana.
Не јас мислев да не го дава мојот број и моите контакти на вибер. Да си се враќа апликацијата на онаа почетна страна "Do you have viber on your mobile phone?" *На тоа мислев И исто така ме чуди што само 5, 6 контакти ги дава не ми ги дава сите вибер контакти од телефонот.
Дали некој може да ми помогне на кој број треба да се јавам во Скопје да ми го оправат интернетот. Веќе два дена немам wifi. Користам од овој мојот на телефон што ми е.
@Sweet Justice Епа освен да го деактивираш друго не ми текнува. @SnowQueen17 Каков Интернет имаш? @Antebellum Во Тинекс авокадото е 218 ден/кг.
Не е еден исти број за сите? Како што се разбирам max adsl е изледа. Таткоми го оправаше се јавуваше на некој број во Скопје и му кажуваа постапка за менење на пасворд на интернетот и му го ресетираа од таму рутерот. Па затоа прашувам за број. Ако има повеќе броеви кажи ми па ќе се снајдам.