Ништо не се плаќа освен што секој месец земаат по 30 денари за одржување...ако немаш пари долго време ставено автоматски си одиш во минус и некогаш ако сакаш да ја затвориш сметката ќе мораш долгот да си го платиш
Бјутибеј. И не ми е за царинење, не ми беше тоа мислата. Прашував дали само дали после некој период им текнува да ти пратат картонче или чим стигне одма го добиваш?
Јас не сум, многу ми ја исуши косата. Додека ја добиеш бојата, или воопшто ако ја добиеш бојата што ја сакаш ќе ти стане слама. Според мене веќе ако толку сакаш нешто да правиш со косата оди на фризер. Повеќе пари ама мирна душа и косата како што си ја замислувала.
Да зависеше од него супер, само што тие од поштата под железничка треба да го изработат картончето и да го пратат кога ќе се разнесува поштата дека може да се подигне во рок од 5 дена. Некој ако знае дали додека го направат тоа им требаат 2-3 недели нека се јави?
САКАМ ДА ПРАШАМ ДАЛИ НЕКОЈ СКОРО ИМА ПАТУВАНО ЗА БАРСЕЛОНА ? ДА МИ КАЖЕТЕ ОТПРИЛИКА КОЛКУ СЕ ВЛЕЗНИЦИТЕ ЗА ПОЗНАТИТЕ МЕСТА / АТРАКЦИИ ... МЕТРО ? КОЛКУ ПОВЕЌЕ ИНФО ТОЛКУ ПОДОБРО фалааа
Некој што бил во кафулето Kaimuck да ми каже како стојат со цени, не можам да најдам онлајн мени а знам дека имаат кафиња за носење ?
Сигурно е ова за секој месец... Никаде не пишуваше такво нешто ниту пак ми кажаа кога ја земав. Инаку добри три години нема на неа пари ставено, не сум имала потреба.
Да да сигурно е,за картичката е ова...знам дека не го кажуваат и јас не го знаев на почетокот ама приметив дека ми нема пари по 20 денари беше порано,на комерцијална ми беше првата картичка...после кога истадов од тутунска ме поврзаа со електронско банкарство и можам сега преку интернет да си ја гледам состојбата и сите трансакции можеш да си ги пратиш и баш приметувам секој месец на први си тргаат по 29 денари
А постои можност да проверам колку должам? Имам отворено преку тоа нлб клик ама не сум забележала некаде да има сума колку треба да се исплати.
Јaс имaм вaквa чaшкa. Oд Џaмбo јa купив. Другaркa гo кoристеше. Oткaкo престaнa дa стaвa oд спрејoт кoсaтa и дoби некoјa жoлтеникaвa бoјa и мoрaше дa се фaрбa.