Дали некој знае како да го решам проблемот со плаќање таксена марка преку смс? Уште од јануари пробувам, ми стигнуваат 10 пораки дека е неуспешно, а потоа брат ми праќа и кај него е се нормално. Сега пробав пак да пратам и уопште ништо не ми стигна. Не ми се плаќаат провизии по банки...
Ќе мoже дa ти гледa и мислењa, a и пoрaки дa ти прaќa. Ти немa дa ги гледaш негoвите мислењa и дoкoлку ти прaти лп, нa тебе немa дa ти се пoјaви oнa црвенoнo квaдрaтче зa тoa декa имaш пoрaкa.
Здравооо феминки ИТНОО ми треба некоја добра шнајдерка што може да ми преправи фустан, ве молам ако некој знае нека ми пише во ЛП
Google Chrome could not load the webpage because forum.femina.mk took too long to respond. The website may be down, or you may be experiencing issues with your Internet connection. ДАЛИ НЕКОЈ ДРУГ ИМА ПРОБЛЕМ СО СТРАНАВА ?
@bella12 @Marick14 kazete mi broj od graniko ili kako i da se vika imav vizit karticka no sum ja izgubila ..blagodaram odnapred
Прашав во соодветната тема, но дека оваа е поактивна, и овде да си прашам Да не знае некој колку пари се овие две Nivea кремите?
Може некој да ми помогне со задачава: Колку грама натриум метоксид ќе се добие ако во реакцијата со метанол изреагирале 1,5 грама натриум? иии другава: Колку грама фенол ќе се добијат ако на 2 мола калиум фенолат се дејствува со хлороводородна киселина?.....Фала ви однапред
Последниве 2 дена кога зборувам на телефон сам ми се уклучува GPS. Јас случајно ќе видам, ќе го исклучам, пак ќе зборувам со некој и пак тоа само се уклучува Што може да биде? Ме следи некој? Ме прислушкува? Не, сигурно не е ништо од тоа...
Баш коментирав со другари пред некој ден, на сите ни се случува истото. Којзнае што е и не ме ни чуди стварно да прислушкуваат. На еден телефон можеби е случајност, ама на 5-6 баш и не е.
Со другар ми во повеќе наврати преку телефон се зезаме дека имаме бомби, дека ќе ги активираме Мислам од кога стана актуаелно тоа со прислушкувањето, ваљда стварно не земал некој да не прислушкува Баш има глупости да слушаат...А што сум толку битна па да ме слушаат? КОј знае што е работата
Кога зборувате несакајки некако со лицето/увото го претискате тоа што е за ГПС можеби.Мене ми се има така случено повеќе пати
Ајде еднаш или два пати ќе го притиснеш по грешка ама не можеш после секој разговор. И плус досега немаше ништо такво, само сега еве овие 2 дена.