Евентуално ако одиш накај Охрид види во Перла, гледав на фб во разни бои, само наместо врвки имаа ремче.
Сакам да подигнам пари од трансакциска денес, до колку часот може да го направам тоа во Стопанска во ГТЦ?
Имаш кај Симпо односно само право од Симпо ќе видиш еден кафич одма до него ќе видиш продавница за принтање маици. 500 денари се . Јас веќе година дена ја имам,ја перам сеуште се нема извадено ништо
Народе, ај хелп плис. Сакам да снимам дата ЦД, тоа со мп3 и еве сеа пробувам како порано што сум правела (фино лепо лепам на цдто откако ќе ми го прочита дека е ново, па на копираните песни им правам брн ту диск, избирам со најмала брзина да се снимаат) и иде тоа процедурата се фино лепо, и на крај нешо нејќе да ми се burn-ова. Ми вика: make sure that you have the latest firmware for you CD burner installed . Што е тоа? И главното прашање: Како најлесно можам да си снимам факнинг песни на цд во побрз можен рок?
@Lady Phoenix, зa вaкви сaндaли пoбaрaј вo Ил Кaминo, знaм имa плетени, aмa зa нa висoкa петa не сум сигурен.
Дали може некоја феминка од Битола да ми каже дали би работеле продавниците низ Битола утре на Велики Петок? Какво е искуството од претходните години или други празници....
Незнаев каде да пишам, ама ајде зато овде ќе прашам. Дали на битпазар има пликчиња чанти? И дали има вакви прстени?
Пликови има по продавничките низ чаршија. Вака низ Битпазар не сум запазила. Има и такви прстени, со тоа што воопшто не се вака едноставни и обично се во различни форми. Има и златни и сребрени, 50 денари беа.
Ајде вака едно прашање: дали некаде во македонијава можам да најдам ваков долен веш? (Немора исто али таква да биде конструкцијата и по можност да имаат поголем број )http://allbrasizes.com/16186-home_default/half-corset-axami-v-5871-dorado.jpg