Каде би можела да најдам од тие како прстени за косата во реп да ја фатам? (Ваљда знаете за што зборам да не барам слики ) Златни и сребрени што се
На мобилен не ми стигаат пораки од никој.Се утепав од барање никаде нема да сум ставила забрана. Помош ?
Бидејќи денес имам мозочна блокада, ај нид а литл хелп Како да пресмета просечен успех на целокупната група, кога е даден само колку изнесува бројот на ученици: сo одличен, со мн. добар успех, добар успех итн?
В чаршија, кога ќе одиш од кај чешмата кај свеќарите нагоре, не од страната за кај вип бутикот туку од другата страна, има еден дуќан мал за бижутерија, на излогот ги видов.
Вчера го забележав првпат, мало е многу, 250 денари беа комплет од неколку вакви прстени, имаше и во златна и во сребрена боја.
Може некој веќе ти одговорил не можеш да закажеш за возачка, л.карта или пасош од мобилен. Мораш од домашен телефон. @citiesinflames нешто како да слушнав на радио реклама 890 ден од лице со подарок шише вино и уште нешто. @Antolinaa во Базаро има. Јас да си прашам, дали знае некој каде се наоѓа салонот за убавина СОЛАР БЈУТИ?