Дали знаете некоја апликација за уредување на видеа, каде што на некои делови ќе може да се намести снимката да оди во спора верзија, на некои во брза? На снепчет има такви филтери, ама за цело видео, мене ми треба само за на некои делови.
Zdravo, neznaev vo koja tema da si prasam ajde tuka neka bide. Me interesira dali e mozno da se podignat pari od smetka na uplatnica, na primer vo budzet na RM, sekako dokolku uplatnicata ne mi e potrebna na greska sum uplatil? Dali nekoj znae?
Мoже ли некoј кoј се рaзбирa и рaбoти кaкo прaвник дa ме искoнтaктирa вo ЛП? Би сaкaл дa прaшaм нештo.
Може некој што се разбира со телефони да ми пише лп одма?Итно ми е. Знам дека напнав веќе со макиве ама ете...
Ја имаше во Космо до пред некое време, а и сигурно уште држат по нешто од нивните продукти. Јас имам купувано Мис Спорти производи од Космо во ГТЦ.
Да прашам и тука, не ми одговори никој во темата за миленичиња. Имам двегодишна мачка и ми треба да најдам некој да ја чува 8 дена. Дали знаете некој кој чува миленичиња во градов додека сопствениците се на одмор, патување и сл.? Немам никој на кого можам да му ја дадам... Башка што е домашна, надвор не излегла, и глува е плус. Било каков одговор ми е добредојден.
Прееска ми ѕвонеше број (+1225514096) и случајно кренав. Дали е можно да ми има направено голема сметка?