Дечки неам појма каде да го поставам прашањево па решив тука. Да не знае некој каде можам да однесам да ми сошијат прерамка од ранец? Ранецот е од скај, и едната прерамка се потскина, а ептен ми е омилено ранчево, сакам да го спасам некако. А сериозно неам појма каде можам да го однесам на поправка.
На обичен шијач, мислам дека чим е скај нема да има проблем да го сошијат. Или пак на некој кој поправа ташни. Ама јас таков во Ск уште не сум нашла.
Искрено ни јас не сум видела некој кој поправа ташни. Баш низ чаршија барав ама не сретнав. Се мислев на обичен шијач да пробам ама до сега не сум носела ташна на шијач, па ми беше да не се обрукам.
Kako moze da napravam celo vreme da me pokazuva online na facebook, i koga ne sum uklucena? (najavena sum na aplikacijata i messangero od tel)
Ми ги пофалија.. https://m.facebook.com/PecatenjeMaici/ @Sanjichka007 tasnjar ima vo carsija osven ako ne go zatvorile vo poslednive meseci. Isto taka mozes da prasas vo ona kaj sto prodavaat krzneni stvari, skoro karsi star grad burekdzilnicata ke mu dojde, ima izlozeno nadvor. Tie sijat i popravaat stvari, znaci stom moze lisici i bundi da sosiat, nema da imaat problem ni so skajot. Ides po zlatarskata ulica (destan kaj sto e) i mesto da svrtis nagore nakaj K8 vrtis desno, odma od desnata strana e.
Јас се логирам преку опера , и не знаев дека цело време сум онлајн , немам спуштено фб зошто мн место ми фаќа на тел,, така да пробај спушти опера и види,, јас дури ставам офлајн ама џабе тука сум и да не сум D
Една имаш во Ново Лисиче, во зградата кај што се Кам, Рептил и Жито. Друга имаше во Т. Ц. Соравиа ама не сум сигурен дали уште работи.
Таа во Т.Ц. Соравија е одамна затворена. Мислам дека има негде и во Карпош. Изгледа во моја околина (Капиштец, Центар, Аеродром, К.Вода) дека нема.
Не пронајдов соодветна тема па реков тука да пишам. Јас од скоро почнав да купувам накит/бижутерија. Но не знам каде да го чувам. Така ми стојат на масичката во соба. Девојки каде вие го чувате накитот?
Каде можам да најдам поинтересни тегли, со вакви затворачи, да не се од оние обичните и отприлика колку пари чинат?