Помош! Каде можам да најдам усб за фотоапарат ? За префрлање слики и сл.. го изгубив и сега џабе ми е и фотоапаратот
Тешко да најдеш на македонски. Повеќето изданија се од времето на СФРЈ. Тие издавачки куќи сега не постојат. Да видиш по тие што продаваат книги на старо. На плоштад кај Соња или кај Благоја. По улица Македонија и покрај Вардар, куќичките. Исто и во книжарницата на Табернакул има антикварни изданија.
Луѓе, пред некое време си купив патики. Арно ама го направив горниот дел со кал. Материјалот е многу чуден, нешто ко мрежа од цедалка е... На официјалнава страна пишува дека се од некаков синтетик. Да не должам многу, да не имате некоја идеја како да ги исчистам?
Ако се добро залепени,процени сам колку квалитетно делуваат стави ги во машина со се алишта(можеш постари,колку да не тропаат)на 30с само со прашок,никако омекнувач На темава прашања и мене ми треба совет-треба да сменам жителство и документи,во два различни града,во полиција ми понудија две опции-сама да одам со одјава,или само со венчален лист па од Ск да си брка раб мвр по службена должност,ако имате искуство би ми помогнало да знам која опција е подобра и побрза пред се.Фала
Од страната кај што е последна станица на 7ца. Од влезот кај Play caffee десно. Се надевам ме разбра.
Да не знае некој од каде може да се набави ХИДРОГЕН ПЕРОКСИД 35 % како додаток за исхрана? По аптекиве има само 3%.
Некој што се разбира ми тррба помош. Завршив онлајн курс и добив сертификат исто онлајн од ICOES сакам на линкедин да го прикачам и сега има поле Certification Authority што треба да наведам таму, издавачот на сертификат или што?