.Со 19 се симнуваш после мостот Гоце Делчев. И одиш само право. Поминуваш раскрсница одиш право, се гледа Тинекс, во истиот ред е и Купи ефтино
Moze nekoj poedinecno da mi pise kako da uplatam ova, se detalno site informaciii, kako da gi iskoristam? Prv pat mi e so ova pa zatoa prasuvam?
@Freja.Stella Еден третман чини 7000 денари, барем така имам прочитано Тоа е цената за интимата За надусници е 3000, за пазуви 4500 итн.
Девојки, чаре некое за поткожни влакна?Депилаторот ми прави многу поткожни, како ранички ми се по нозете. Некоја крема или маст што ќе ги избледи?
А тоа е цена за цела серија или само еден третман од серијата, па ти си сметаш колку третмани ќе имаш толку пари ?
Имаше реклама на фемина страната за наградна игра на црвените Смоки од Штарк. Дали некој знае дали уште трае наградната игра, кои се условите или некој линк?
@Freja.Stella Мислам дека е само за 1 третман цената, не за целокупниот процес А тоа колку третмани ти требаат, би требало да одредат тамошните професионалци, бидејќи тие најдобро ќе ти кажат колку третмани ќе ти бидат потребни, бидејќи секој е различен, па некој може работа со 2 да заврши, друг со 6 и така
@Summerlover, во Џамбо поголемите кутии се 100-200 денари, ама не изгледаат баш ко за поклон т.е. нема многу избор. Види и во цвеќарата во Рамстор, ама таму ништо чудно и нешто поскапи да се.
@Ketchup Знам Кечо, баш пред некој ден ги гледав тие во Џамбо, ама па немаат панделка одозгора, освен една што е во форма на срце, а мене не ми треба таква И да, 200 и нешто се, а во тоа Купимомент во Рамстор и другите специјализирани продавнички, сигурно се уште со три нули натаму
Доколку најдеш обична кутија во боја каква што сакаш, земи ја и после оди во книжара и таму ќе ти стават панделка, каква сакаш, ќе ти ја украсат многу убаво за не повеќе од 50 денари.