@Lady Phoenix Вакво нешто,поголемо од ова на сликава. Ако сте виделе низ Скопје кажете ми, да не ми биде џабе патот
Во JYSK имаше перд некое време, дали ги имаат се уште не знам. Јас зедов од Џамбо ама оваа големина како на сликата
Здрaвo, Дaли имa стрaнa нa мaкедoнски, кaде штo се прoдaвaaт јaгoтки-лaстери, некoи пoспецифични дрвцa, културни рaстенијa,цвеќињa кoи се земaaт сo кoренЧе a не семки?
, @Anababe зависи од јадењето,ако имаш манџа стави 2-3 компира да се доварат ке ја соберат солта,ако е главно јадење или лажиче мед,или благ оцет,ули павлака кисела,што имаш,ама прво пробај па ако не достави уште една лажичка
Знам дека си има соодветна тема за моево прашање, ама таму не добив одговор. Дали некој може да ми препорача професор по хемија што одржува приватни часови? (Во Скопје) Со препораки, позитивно мислење за професорот и резултати. Инаку 2ра средно сум. Ве молам ако имате било каква информација!
Дали има за студенти бесплатно/карти со попуст во мнт, драмски, театар комедија? Некој да ми образложи кога како што . Театар е секогаш супер идеа.
Во театар Комедија претставите што се одржуваат секој четврток се бесплатни за студенти, само треба да отидеш со индекс и да си ги земеш картите. Драмски мислам дека нема никакви поволности за студенти, а МНТ имаше 50% попуст на картите ама не памтам кој ден.
Не знаев каде да пишам па оваа тема ја најдов. Значи не можам да предтанам да се смеам, цело време сум насмеана, ама и кога не е потребно. На дечко ми многу му смета на сред лапање јас почнувам да се смеам и глупо ми е многу. Шта чу?
Да сум на твое место, повеќе би се секирала што имам дечко на кој му смета да се смеам отколку самото смеење. Ако се смееш, значи убаво ти е тоа што го правиш и нема што него да му смета тоа.