Хмм.. Да прашам јас, ако некој има желба (знае) да каже.. Може не е за општи прашања туку за таа шминкерницата, ама општо е, затоа што не барам конкретен совет за козметика Сакам да обновам нешто од декоративна козметика и парфеми, па затоа што @danichap има забрана за ЛП еве тука да ја прашам или да ми пише лп, по можност Продавници за козметика во Дојчланд освен Rossmann i Douglas (ок и дм ) каде што можам да купам тоа што ми треба, а по можност да не е најскапата ?! И кој друг знае за Германија, може да помогне ако сака Локација: Берлин, Хановер, Дрезден....некој ланец на парфимерии Spoiler: Да разјаснам... Лани купив некои работи кои ги немаше кај нас, а и од тоа што го купив а го имаше кај нас некако поквалитетно ми беше германсково..а некои работи и поевтини беа.. Па да искористам и онака сум таму... Данкеее
Дај препорачајте ми некој салон или девојка/жена што прави гелни нокти..ако може во лп..за да не бркам после бројчиња или линкови од фб по темава..
Делот кај што распукал индексот од надворешна страна кај што се превиткува, со што може да се залепи? Има нешто ко посебен салотејп, нешто поквалитетно од проѕирните?
Друштво, интернационално лекарско она што е за работа надвор од Мк, каде најевтино прават, да не знаете? Не мора да е Ск...
Devojki dali ima nekoja sto e od Butel, radishani na formumov? Dali bi sakal da mi pise lp, mi treba pomos
Девојки добро утро, Да ве прашам дали некоја знае на уплатница за во банка, нели има едни три бројки кои се за општината. Е сега јас живеам во Центар, ќе уплаќам во Кисела Вода, а уплатницата е за општина Илинден. Кој број од која општина да го ставам?
Зависи што плаќаш, односно како се води давачката. На пр. ако е данок на имот тогаш општината за која се однесува плаќањето. ако е казна тогаш по општина на л.к...