Девојки не знам дали предходно имам прашано, но ме интересира дали знаете кој е условот за паралелно студирање на два факултети, меѓутоа едниот да е бесплатен? Треба да се има некој просек или ? Ќе ве замолам некој повеќе околу ова, благодарам
Дали знаете каде можам да ја најдам кремата? Од невен е. http://www.beauty-kraeuter.de/bilder/produkte/gross/Melkfett-mit-Ringelblumenextrakt.jpg
И да дополнам... @mizerija Уште: 45, 52, 55, 16, 2, 2А, 43, 50...сите овие застануваат кај хотел Континентал, а имаш и автобус 12ка кој те остава од другата страна на саемот.
Дечки дали некој знае како да пронајдам PUK код за картичката? :/ Картичката кај што е ПУКот не знам кај е, но вака дали има можност без неа да го пронајдам тој код?
Ja imam I ovaa Annath,no taa sto ja baram ja koristev za akni na liceto mnogu go smiruva vospalenieto I pominuvaat bez problem.
Оди кај операторот , кажи им тел.број и ќе ти дадат пук . Порано вака можеше , не знам сега . Пробај си ништо не кошта да прашаш
Девојки фала ви, само што ја најдов картичката среќа залутана меѓу книгите ми била. Работата што бр не е на мое име па ке требаше да го малтретирам дедо ми. Фала ви многу на сите
Каде можам да најдам ленти за депилација што се користат за депилирање со восок .Читав во џамбо имало ама конкретно во кој дел,бидејќи ќе праќам друг да ги купи па да не лута.Еве вакви
@Ivan4e04 Не знам дали има, ама ако би имало сигурно горе на спрат кај несесерите, четките, козметиките.
Дечки, ме интересира каде може да прашам кога имам право на излез од државава, бидејки бев 3 месеци во странство, но во рок од тие 3 месеци правев излез и влез 2 пати, па сакам да знам кога имам точно право да одам пак?
Дечки, кога ќе нарачаш нешто од ибеј или алиекспрес и не ти стигне нарачката пишуваш на селерот. Но ако нарачаш на пример од некоја продавница(Котон во мојов случај) и не ти стигне, кај треба да се обратиш? Сакам да нарачам нешто што го нема кај нас во продавнициве, ама страв ми е да ризикувам затоа што пола од работите на ибеј што ги имам нарачано, не ми стигнале...
Дали некој бил скоро во продавниците за чевли кај рампа и можеби видел вакви слични, или пак во некои други продавници низ Ск?