Орален секс

Discussion in 'Секс' started by newring86, Nov 22, 2009.

?

Дали уживате за време на орален секс?

1. Да, и кога пружам и кога добивам

2,240 vote(s)
    67.8%
  2. Да, но само кога добивам

397 vote(s)
    12.0%
  3. Да, но само кога пружам

258 vote(s)
    7.8%
  4. Не, не сакам орален секс

410 vote(s)
    12.4%
  1. bluberry

bluberry Истакнат член

оној кој дава,дефинитивно :D

2. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Onoj koj dava e dominante, bidejki toj e toj sto ja kontrolira situacijata.
    Inaku jas obozavam koga mene oralno me zadovoluvaat, no za zal retki se onie maski, koi znaat kvalitetno da go odrabotat toa.

3. dumbal

dumbal Истакнат член

Го обожавам, кога пружам и кога ми пружат. Поза 69 закон е .Како увертира за успешен и исполнет секс со сите убаини што ни ги дава :D :emo: :* :inlove:

pdb123 and Victorya like this.
  4. fragolina

fragolina Истакнат член

Да, Sanja-Lazanja се сложувам во потполност со тебе кога велиш дека машките кои знаат навистина да го направат тоа се многу малку,а всушност тоа е една од поважните работи што треба да ја научат во животот,треба повеќе да се трудат,нели?
    Но една добра работа во сето тоа е што и да не знае добро да го прави тоа сепак пружа задоволство,а особено кога го гледаш дека се труди :)
    Во врска со доминацијата над партнерот еден тип на чет еднаш ми кажа дека кога девојката му пружала орален не сакал да и сврши во уста туку во фаца.Го прашав зошто? Ми рече дека така било поголемо понижување :puke:
    Сега кога дечко ми што не ми е баш некоја долга врска кога ќе ме праша кога ќе го направиме тоа јас не знам што да мислам зашто он сака да сум голтнела :^)
    И сега се прашувам себеси а и вас дали навистина тоа му е големо задоволство или сака да ми покаже who is the boss in the relationship
    Јас сега за сега решив да ја одолговлекувам работата да си дадам малку време себеси додека размислам и бидам сигурна што сакам да направам или да не направам ;)

5. srculka

srculka Истакнат член

Fragolina ако не сакаш да го направиш тоа и не мораш.Со сила ништо не бидува!
    Мене дечко ми никогаш не би ме натерал тоа да го направам,мислам дека дури и него би му било гнас од тоа.

6. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Јас мислам дека не треба да голташ, затоа сто како прво ке ти се згади Животот а и мислам дека се ке исповратиш. Ако баш сакаш да му го направиш кеивот, дозволи му да ти сврши во уста, и на лице, али во никој слуцај не ја голтај спремата.
    А точно е тоа дека со тоа сака да докаже кој е главен во врската, но наместо тоа добро стегни го за муда, да види он кој свири , во врската а кој треба да игра.

7. fragolina

fragolina Истакнат член

Фала ти Sanja-lazanja прекрасна си ама тоа стегањето за муда за жал не го знам како мислиш буквално или фигуративно дај објасни попрецизно :worried:

8. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Па стегањето за муда мора да биде буквално, за да сватат машките они се во принцип буквалисти и додека не поцувствуваат болка не свакаат дека со своите постапки, нанесуваат болка на другиот.
    Но како и да е не дозволувајте машките да доминираат, врз вас и да не сум слунала дека правам ова, или правам она затоа сто него така му е поубаво, тоа никако пред се ке гледате вас да вие е убаво а не на него.
    Верувајте ми на нив секако им е убаво секако тие ке си го истресат.
    Погледнете само колкав дел од зенската популација не дозивеала никогаш оргазам, или многу ретко, а тоа е како последица, на тоа штоние се срамиме да кажеме, што нас ни годи и они си бутаат, ке си завршат работа а ние ке си дремеме.

WildMk likes this.
  9. fibimk

fibimk Истакнат член

Se slozuvam so Sanja.......da si gledame nie kejfot...... :lol:
    Po mene najzadovolitelen e oralen sex.....sekogas go praktikuvam.Orgazmot e mnogu posiguren so ovaj sex nego so penetracija.....ne znajs so ke ponudi covekot de (mislam na alatkata)......plus moze da e brz i kratok....i sto sex ke e toa?Vaka poubavo!!! :devil:

x-tina likes this.
  10. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

11. bluberry

bluberry Истакнат член

хехех сите истражувачи различно зборуваат :lol:

12. Problematicna

Problematicna Истакнат член

а што кога после оралниот секс не сака да те бакне ?

13. happygirl

happygirl Форумски идол

Не сака да те бакне откако тој тебе ти пружа орален или ти нему?
    Како и да е,не мислам дека заради тоа треба да му се налутиш на машкото.Можеби му е гнасно од долу веднаш да се префрли на бакнување. :)

14. Problematicna

toj tebe :D

15. Problematicna

mislam...samo kazuvam ne ti posocuvam tebe :D

16. sunnygirl

sunnygirl Истакнат член

обожавам орален секс :lol: на почеток само го добивав затоа што ми беше гад да давам
    ама сега уживам затоа што знам дека и дечко ми обожава орален . За ова со бакнувањето и јас имав проблеми, не сакав да ме бакнува ни да го бакнувам после тоа ама си најдов техника со ми одговара- пред да го бакнам во уста (или он мене) се бакунваме на др делови од телот (гради, стомаче итн) and it all good :D 69 rules :rofl: :D

17. x-tina

x-tina Истакнат член

sex bez oralen nee sex za mene barem :inlove:

Мистер_89 likes this.
  18. Problematicna

mhm....ajj ke te poslusam ;)

19. Lebedev

Lebedev Истакнат член

oralniot sex go pravi penisot pootporen na svrshuvanje... kaj mene e taka, a i kaj moite dvajca najbliski drugari. taka da za onie cii partneri svrsuvaat po samo nekolku minuti, praktikuvajte podolgo oralno zadovoluvanje na partnerot, pa so tek na vreme ke dobiete pastuv u krevet :D a i da ne zaboravam, zapazete i uste edno pravilo, prvo toj vas, pa vie nego. taka e podobro. pozz i good luck - L.

20. korisnicka

korisnicka Истакнат член

ТЕШКА ГЛУПОСТ!!!