Орален секс

Discussion in 'Секс' started by newring86, Nov 22, 2009.

?

Дали уживате за време на орален секс?

1. Да, и кога пружам и кога добивам

2,240 vote(s)
    67.8%
  2. Да, но само кога добивам

397 vote(s)
    12.0%
  3. Да, но само кога пружам

258 vote(s)
    7.8%
  4. Не, не сакам орален секс

410 vote(s)
    12.4%
  1. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

сакам и да пружам и да примам... 69 најубаво дека е истовремено, а никогаш порано не мислев дека ќе уживам во пружање на орален секс, ама испадна дека и сама си го зимам и прва почнувам :$

2. red

red Истакнат член

и пружам и добивам :) мн ми се допаѓа 69 ;)

3. missrouseland

missrouseland Истакнат член

Ауууу девојки просто дечко ми обожава орален секс, јас не до толку ама за мора да се трпи :inlove: :inlove:

4. dumbal

dumbal Истакнат член

Пружам и ми возвратува девојката , поза- 69 истовремено се задоволуваме и многу пати ни се случило да доживеаме оргазам и доста пати истовремено. Многу е cool :rofl: :inlove:

5. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Зошто да не кога ни е убаво и на двајцата ...нели заедно сме бидејќи се сакаме и треба да си пружаме задоволства едни со други за да ни биде совршен на некој начин сексот
    Кога него му е убаво и на мене ми е и обратно :)

6. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Орален секс ти е сигурна виза до оргазам (барем мене), и нема намера да си скратам таков кеиф ;)

Уживам и кога орално го задоволувам партнерот, неговото манифестирање на задоволството мене ме пали уште повеќе :rock:

Phyramide likes this.
  7. viveros

viveros Истакнат член

Добро девојки, јас и мојот дечко имаме по 22 години, заедно сме веќе пола година, но многу сме блиски. Мислам дека во нашата врска постои проблем, не сум сигурна дали преувеличувам или не знам веќе... Јас многу сакам кога орално го задоволувам него, тоа и мене ме возбудува. Сепак тој не сака мене да ме задоволи орално. Кога ќе го прашам зошто, тој вели дека не му било убаво. Досега сме имале многу пати сексуални односи, како што кажав јас сакам него да го задоволувам орално, а тој мене не. На мене лично оралниот секс ми е многу е многу важна компонента од предиграта, како тој мене така и јас нему. И сега што да правам???? Очајно ве молам за совети

8. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

^^Е баш тоа ќе му го кажеш него.Сексот треба да ви донесе заедничко уживање,како што му е убаво него така ти е и тебе.Скрати му го оралното задоволство па ќе видиме како ќе реагира он,не му било убаво...види го ти него.Нема тука што, како,ќе си направиш отворен муабет со него сепак сексот е битен фактор во сечија врска. ;)

Ајде па чекаме повратни реакции:)

9. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Дечко ти не е праведен воопшто! Мора да разговарате за ова... Можеби имал претходно лошо искуство додека пружал орален секс на девојка (сум слушнала лично од еден другар дека му се има згадено да пружа орелен од една бивша девојка која не внимавала на хигиената и смрдела)... Можеби не пружал до сега, па се плаши дека не знае (верувај машките многу патат од вакви работи).

Јас мислам дека лекот е отворен муабет. Ти ќе му кажеш дека навистина ти е важно да ти пружи орален секс, затоа што така ќе ти биде поубав сексот со него. Ќе му кажеш што ти се допаѓа да прави со најпрости зборови и тој само ќе треба теоријата да ја спроведе во пракса...

Не е ништо страшно, меѓутоа мораш да разговараш со него... Се надевам муабетот ќе излезе на добро.

10. meruska

meruska Истакнат член

престани и ти едно време и ако реагира реЧи му услуга за услуга онака на сала :D :D и види сто ке ти казе

11. lorijana

lorijana Истакнат член

Ох леле тешка тема!
    Јас не сакам толку орален секс, мислам на делот кога мене ми го даваат ваљда не ме напалиле толку?

12. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Еее богами вечер има да правам 69ка :$ Сега му јавив да биде спремен :!: :$

Мистер_89 likes this.
  13. 2468

2468 Популарен член

орален, орален... и тоа каков самоооо :lol:
    до излудување :$ :D

14. simicka

simicka Истакнат член

Тоа ни е предигра редовно од почеток ми беше малку неако чудно но после не а и тој прв така ме задоволи иако се противев сега без тоа не почнуваме
    а 69 е супер :$ , само битна е хигиената другото е супер , инаце би било само монотонија едно те исто ;)

15. crnokosata

crnokosata Истакнат член

некогаш ми е убаво,некогаш не зависи како сум расположена и колку сим опуштена сепак преферирам да го има во предигра :$ :D

16. sesilija

sesilija Популарен член

Јас пак, не сакам многу 69ка.
    Сакам целосно да ми се посвети мене, па јас нему.
    Така кога се задоволуваме истовремено губам на канцентрација и ми се крати уживањето

17. Diamond

Diamond Истакнат член

еее па супер е тоа....кој е тој што не ужива... :lol: :lol: (освен некој што е срамежлив или несигурен) јас секако уживам :$

18. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Значи си го исполнив ветуваното ^_^ 69ка...па он мене, па ја него :rock:

19. dumbal

dumbal Истакнат член

Да се придружам и јас во врска темата - орален секс.За нене и девојката овој секс е закон. Пред да почнеме да се сексаме почнуваме орално да се задоволуваме - поза 69, потоа се си доаѓа по ред останатото.Девојката уште од почетокот сакаше орално да ме обработи, толку сочно и професионално го направи што за мене беше многу возбудливо, како да ме вознесе на облаци, воопшто не и се гади од алатот(мојата гордост-нејзината радост) :D :emo: ,но и јас не останувам покус и нејзе орално и возвратувам, и ја ли*ам со страст :D :emo:
    Само за мене , намногу е битна хигиената на генитајлиите и грмушките да се избричени(депилирани) на 0, какви овошни кондоми или слични помагала .какви бакрачи нема потреба од нив барем за нас двајцата :)
    Поздрав до сите кои упразнуват орален секс 8) .Дун*ата за мене е влезна врата кон рајот :emo: :D 8)

LilMissBossy likes this.
  20. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Сум се изнасмеала :rofl: ........денес дечко ми падна во транс, хаха во облаци како што рече тој,тхе бест орал евр! Закон фаца :rofl: :rofl: :rofl: ! И не само фацката, туку и стенкањето! Не знаев што попрво да правам дали да лижам или да се смеам! хехехехехехехехе