сакам и да пружам и да примам... 69 најубаво дека е истовремено, а никогаш порано не мислев дека ќе уживам во пружање на орален секс, ама испадна дека и сама си го зимам и прва почнувам
Пружам и ми возвратува девојката , поза- 69 истовремено се задоволуваме и многу пати ни се случило да доживеаме оргазам и доста пати истовремено. Многу е cool
Зошто да не кога ни е убаво и на двајцата ...нели заедно сме бидејќи се сакаме и треба да си пружаме задоволства едни со други за да ни биде совршен на некој начин сексот Кога него му е убаво и на мене ми е и обратно
Орален секс ти е сигурна виза до оргазам (барем мене), и нема намера да си скратам таков кеиф Уживам и кога орално го задоволувам партнерот, неговото манифестирање на задоволството мене ме пали уште повеќе
Добро девојки, јас и мојот дечко имаме по 22 години, заедно сме веќе пола година, но многу сме блиски. Мислам дека во нашата врска постои проблем, не сум сигурна дали преувеличувам или не знам веќе... Јас многу сакам кога орално го задоволувам него, тоа и мене ме возбудува. Сепак тој не сака мене да ме задоволи орално. Кога ќе го прашам зошто, тој вели дека не му било убаво. Досега сме имале многу пати сексуални односи, како што кажав јас сакам него да го задоволувам орално, а тој мене не. На мене лично оралниот секс ми е многу е многу важна компонента од предиграта, како тој мене така и јас нему. И сега што да правам???? Очајно ве молам за совети
^^Е баш тоа ќе му го кажеш него.Сексот треба да ви донесе заедничко уживање,како што му е убаво него така ти е и тебе.Скрати му го оралното задоволство па ќе видиме како ќе реагира он,не му било убаво...види го ти него.Нема тука што, како,ќе си направиш отворен муабет со него сепак сексот е битен фактор во сечија врска. Ајде па чекаме повратни реакции
Дечко ти не е праведен воопшто! Мора да разговарате за ова... Можеби имал претходно лошо искуство додека пружал орален секс на девојка (сум слушнала лично од еден другар дека му се има згадено да пружа орелен од една бивша девојка која не внимавала на хигиената и смрдела)... Можеби не пружал до сега, па се плаши дека не знае (верувај машките многу патат од вакви работи). Јас мислам дека лекот е отворен муабет. Ти ќе му кажеш дека навистина ти е важно да ти пружи орален секс, затоа што така ќе ти биде поубав сексот со него. Ќе му кажеш што ти се допаѓа да прави со најпрости зборови и тој само ќе треба теоријата да ја спроведе во пракса... Не е ништо страшно, меѓутоа мораш да разговараш со него... Се надевам муабетот ќе излезе на добро.
Ох леле тешка тема! Јас не сакам толку орален секс, мислам на делот кога мене ми го даваат ваљда не ме напалиле толку?
Тоа ни е предигра редовно од почеток ми беше малку неако чудно но после не а и тој прв така ме задоволи иако се противев сега без тоа не почнуваме а 69 е супер , само битна е хигиената другото е супер , инаце би било само монотонија едно те исто
некогаш ми е убаво,некогаш не зависи како сум расположена и колку сим опуштена сепак преферирам да го има во предигра
Јас пак, не сакам многу 69ка. Сакам целосно да ми се посвети мене, па јас нему. Така кога се задоволуваме истовремено губам на канцентрација и ми се крати уживањето
еее па супер е тоа....кој е тој што не ужива... (освен некој што е срамежлив или несигурен) јас секако уживам
Да се придружам и јас во врска темата - орален секс.За нене и девојката овој секс е закон. Пред да почнеме да се сексаме почнуваме орално да се задоволуваме - поза 69, потоа се си доаѓа по ред останатото.Девојката уште од почетокот сакаше орално да ме обработи, толку сочно и професионално го направи што за мене беше многу возбудливо, како да ме вознесе на облаци, воопшто не и се гади од алатот(мојата гордост-нејзината радост) ,но и јас не останувам покус и нејзе орално и возвратувам, и ја ли*ам со страст Само за мене , намногу е битна хигиената на генитајлиите и грмушките да се избричени(депилирани) на 0, какви овошни кондоми или слични помагала .какви бакрачи нема потреба од нив барем за нас двајцата Поздрав до сите кои упразнуват орален секс .Дун*ата за мене е влезна врата кон рајот
Сум се изнасмеала ........денес дечко ми падна во транс, хаха во облаци како што рече тој,тхе бест орал евр! Закон фаца ! И не само фацката, туку и стенкањето! Не знаев што попрво да правам дали да лижам или да се смеам! хехехехехехехехе