Орален секс

Discussion in 'Секс' started by newring86, Nov 22, 2009.

?

Дали уживате за време на орален секс?

1. Да, и кога пружам и кога добивам

2,240 vote(s)
    67.8%
  2. Да, но само кога добивам

397 vote(s)
    12.0%
  3. Да, но само кога пружам

258 vote(s)
    7.8%
  4. Не, не сакам орален секс

410 vote(s)
    12.4%
  1. DARE.B

DARE.B Истакнат член

Девојки како маж ке ви кажам само едно: за една стабилна и цврста врска она сто мажот го бара од една жена е таа да му биде:домаќинка за дома, госпоѓа за во град и курва за во кревет. Доколку мажот не биде сексуално задоволен од својата партнерка тогаш тоа е најголемата причина за неверство и караници во врската.

Мистер_89 likes this.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

А што е со задоволството на партнерката? Што е со тоа мажот да биде џентлмен, домаќин и е*ач?
    Тоа нема врска, битно е жената своите должности да ги исполнува. Ама тоа така тера некое време, жената си ќути и на крајот ќе и прекипе, е тогаш настануваат караниците во врската.

3. opusteno

opusteno Истакнат член

Задоволството дефинитивно треба да е обострано....

4. marincence

marincence Истакнат член

Јас да ви кажам, одиме една година и на шест месеци прв пат ме слече т.е му се слеков и полека полека почнавме со петинг (ако воопшто така се вика) и има можеби 1 месец откако прв пат го задоволив орално и чувствувам како се задоволва со тоа, но не го слушам како се губи, знаете тие звуци и малку ми е криво ми се чини дека не му пружам баш она вистинско задоволство. А инаку му го имам правено тоа веќе 5-6 пати, а само еднаш го донесов до оргазам и сврши веднаш одкако ми кажа да се тргнам. Но тој не пробува да ме задоволи орално, а јас горам за тоа, но никогаш нема да му речам. А секако, пазам на хигиената. Сигурно му е гадно, нели? ..

5. kate21

kate21 Популарен член

:tmi: Се помали и помали се јавуваат децава за сексуални активности :tmi:
    О, не е битно!

Маринченце, колку години има типов? Искусен е? И само на тоа сте, на орален?
    Ту мени квешчнс :D

6. marincence

marincence Истакнат член

Има 18 години и да само на петинг и орален сме сега за сега, не дошло право време и место, тоа го чекаме, бидејќи сум невина и сакам да биде посебно првиот пат. А инаку колку повеќе праиме муабет во врска со сексот сфаќам колку појма нема за тие работи и се разочарувам малку, малку повеќе.

7. kate21

kate21 Популарен член

A кој се родил учен? Па посебно во врска со сексот, јас мама и тато не ги слушав кога ме правеа, спиев :rofl: па сама учев кога дојде време за тоа :rofl:
    Прво, не мислиш дека е малку раничко :angel: ? Почекај уште, има време, цел живот ќе бидеш виновна :D Ама кога веќе сте почнале, кажи му отворено дека сакаш и ти, дека и ти имаш напалени желби, сакаш да уживаш, ќе те сфати. Машките се уште посмотани, иако се прават дека се родени секс гуруа, не знаат што треба да прават, а ако се неискусни па, уште повеќе. Отворено признај дека сакаш и ти, па пробајте. :)

karak likes this.
  8. marincence

marincence Истакнат член

абе се срамам да кажам хаххаха.. не знаеше што е клиторис. Многу е сексуално неписмен, а многу си го сакам. хахахаахах Сепак 18 години има, сметам дека треба да знае. Срамота е.

9. kate21

kate21 Популарен член

Не бе душо, не мора да знае, ама ти фино лепо ќе му покажеш ;)

10. vlubena

vlubena Истакнат член

Па вака тој го обожава оралниот секс а пак мене ми е грозно сакам да пробам а тој неколку пати ми има ре4ено да ми ја ли.. ама јас не му давам ми е страв нешто да не му биди грозно или нешто да не испадни наопаку(а иначе хигиената ми е 100%) па вие што имате искуство кажете како да ја надминам тоа грозно чуство што го чуствувам благодарам ;)

11. blond

blond Популарен член

Заборави на срамот и опушти се. АКо не му се допадне него нешто, негов проблем :lol:
    Ама уживањето ќе го надмине срамот....

vlubena likes this.
  12. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Навистина е трагично во денешно време да незнае некој кај се наога, и што е клиторис а камоли да знае да и овозможи на девојка да ужива па макрар нека е тоа само предигра.
    Мислам дека не треба да си губиш време и да се трудиш да го описмениш (сексуално) кога не сватил и не научил до сега и да му нацрташ, џабе е.

13. Srekicka

Srekicka Популарен член

И што е толку трагично??? Чудото големо... ќе сФати и ќе научи, никогаш не е доцна!

Мистер_89 likes this.
  14. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

marincence

Никој не се родил учен ,со тек на времето ќе научи .
    Ако се сметаш ти за сексуално-пописмена од него објасни му некои работи што мислиш дека треба да ги знае ;)

Мистер_89 likes this.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Ти учена се роди? Бог да чува, ајде ако не, нека нема секс човекот воопшто, затоа што незнаел што е клиторис. |(

16. Phyramide

Phyramide Популарен член

^^Ја мислам на гилотиња да се прати типот што не знаел на 18 години што е клиторис! Бог да чува стварно.

Сања Лазања ќе ти шепнам нешто, има магариња кои и на 25 и кусур не знаат такви работи, тури вади им е работава, па сеа боже мој, како беше она старото? Човекот учи додека е жив.

Маринченце ајде уживај, покажи му, отвори му ги очите и сетилата онаму каде не му биле досега отворени, ме разбираш. Никој не се родил учен. А фала богу сексот не е квантна физика ;)

Мистер_89 and GeorGinnA like this.
  17. Theodora

Theodora Популарен член

Клиторисот го откриле дали беше 18 или 19 век не се сеќавам баш, Г-точката е пронајдок на 20 век. Пред тоа да не немале секс луѓето без едукација со векови наназад или па им е потребно да ги знаат поимите за да узиваат,имало зени што узивале без да ги знаат овие поими,а денес иако има и литература и се некои не мозат да дојдат веднаш до тоа откритие,ама не ќе се навредуваме поради тоа,аман не претерувај Сања Лазања. Или па некој уште од пелени знае се за сексот? Сексот се учи дури е човек способен да го има, дај Бозе да си ја имам јас зелбата до старост, и извини и прости ми ако ти го извалкав името(мислам на Бог) во овој контекст во кој го употребив.

18. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Само да те исправам точно е дека порано мажите поиманемале што е клиторис, ниту г точка но сте се запрашале ли дали порано на мажите им било дали жената свршила, или не тогаш знаеш како било мажот ке си заврши работа и готово а жената кој ја е... и ако се закачи, закачи жената ке си чува по 10 деца итн. а да не зборуваме за орален секс што мислиш порано мажот и ја л.... на жената да и пружи задоволство? Затоа тоа време и ова е неспоредливо и покрај волку средства за комуникација преку кои може да се дознае буквално се навистина е срамно и жално да машко нема поима за женското тело.

19. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Знам дека има и недај боже да се зезнеш со таков да се фатиш, нити ке видиш задоволство нити ништо па уште ако може да го истресе, внатре да те остави трудна ммм милина ке биде.
    Скраја да е од нас такви идиоти.

20. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

^ Не е до толку страшно тоа да не знае.Многу преувеличуваш.Јас не сум се родила учена, ниту ти, нитѕ пак тој дечко..
    А инаку дали ти некогаш си напишала пост во некоја друга тема освен Секс и интимни прашања..?
    На повеќето девојки кои бараат совет им солиш памет,им кажуваш сосема погрешни работи и изведуваш глупи заклучоци ???