A дали тебе ти се случило пред да стиснеш „испрати“ да си го преиспиташ твоето мислење, или да го прочиташ па да видиш колку неписмено сето тоа изгледа ?!
Јас сама сум се пробала не пак себеси од усните на дечко ми. Прстиња, оп, ау шо вкусна тортава што ја правам, браос мор, вкусна си, на ти лижавче! И така тоа. А мојата вагина е со Г не е со Ѓ, ама Ѓеврекот ми е исклучиво со Ѓ.
па нормално дека и кога ти му пружаш и кога он тебе ке се бакнуваате без тоа не иде ,а ја уживам кога му го пружам тоа на дечкоми,а уживам и кога он мене
Ок се поправив извини ако тоа не ти се допадна незнаев дека треба да користиме академски речник, но во секој случај ти благодарам и секако добронамерно го сватив ова иако имаше зборови од типот неписмеа итн но тоа, поеке зборува за тебе отколку за мене.
прочитај ја твојата прва реченица и ќе сватш колку моето ѓ е безначајна грешка во споредба со она што ти го имаш напишано само во, првата реченица.
Со оглед на твоите научни сфаќања и ставови, треба да имаш и академски речник. Но добро, секој како му одговара. Ќе те замолам да не ми реплицираш, немам намера да те следам во твоите НЕБУЛОЗНИ искази. Поздрав, пријатна вечер во кудењето на овој форум.
Deer, or should I say - Sanja Lazanja, не знам кое именце повеќе го претпочиташ, дисот за правописот е сосема ирелевантен во однос на тоа што го пишав. Со малку доза на хумор, ќе ме разбереш. Поздрав. И да, мислам дека немаме и понатаму намера да им одговараме на твоите сексуални прашања кои се препознатливи по темиве Ако те интересира некој фетиш за лично некоја од нас, обрати се по ЛП бе, можеби ќе ти кажеме што се сакаме да правиме а? Можеби. И да, самиот себеси сум се пробал и испробал повеќе пати - ок е сега правописот?
Пази се пирамидке,деер или ват евер многу е опасна преку лични пораки има лом да те направи еве вака Испратена на: Вчера, 23:37 Од: deer До: tinkerbelll Ти врска немаш од живот и нетуку им држи предавање на луѓето и нечитај од нетсе што ке прочиташ на нет незначи дека е точно и тоа го пишувале некои, кретени како тебе кои освен да рашират нозе од друго и поима немале. Страшни работи
Обично кога орално го задоволувам партнерот уживам, а исто и тој мене... и не ми е гадно дури и да ми сврши во уста, но никако не можам да поднесам да голтам и секогаш плукам.. тој вели дека не му е непријатно што плукам, но ме интересира дали така вели заради мене само или навистина е така
Spoiler ти ова со секоја почит за филовање? ајмо се мало филоват не? а за тие кои сакаат соленко таман може една засирена урдица. а да и уше ова: со мушки deep throat е увeк на репертоарот! Навистина е така. Ама ја пишав за актуелните трендови а, не за дечко ти. За момци со навидум и наизглед среден и чист метро изглед али, кои у суштина се rotten tomatoes. А таквите ги има се повеќе. Па како може да ги нема кога има се поише курви? Ќе има и се поише брадавичести курци. oral is kinda moral
Што има на него да му иде пријатно или епријатно тоа, што ти не голташ? А што треба да правиш да ја голташ спермата? Што не го издрка тој, во чаша и нека проба ако него му е вкусна тогаш нека бара и од тебе да голташ.
^ Ој, deer или што би рекле Албанцине ој, дер Олмајти Советодавецу Инаку еден предлог до тебе бидејќи на претходниот профил годините магично ти пермутираа од 32 на 23 после некое време, сега се претставуваш со истата возраст како пак уште еден твој претходен профил и веќе станува лејм наредниот пат отвори профил со возраст од 9 год. и по можност вметни инцест, генгбенг и зоофилија - now we talking и верните следбеници на твојот лик и дело преку совети без гласање ќе те номинираат директно за форумџика на годината. Инаку не знам дали ќе ти се допаднат правописов и стилов на изразување бидејќи нАли си многу пребирлива по ова прашање, а леба ти не ќе да си толку пребирлива за други рабоЌе - За крај и како поздрав мислам дека без разлика дали си девојче или женче или маже веројатно и тебе не ти е лесно да се носиш со толкава огорченост во себе!
Што да кажам освен дека се ова куп небулози и инсинуации, кои е дегутантно воопшто да ги коментирам. Она што е воочливо се неоснованите напади врз мее, со куп невистини, и лаги но тоа е познато дека ако неможеш на човек да му се спротиставиш со аргументи тогаш, обиди се да го срушиш со ниски удари но тоа е само израз на вашата немоќ. Јас секогаш сум се дежела до дадената тема за разлика од некои, кои треселе се и сешто од типот на прашањето со што се самозадоволувате одговориле со краставица, четка за заби итн што е далеку од умот и остава можност некои особи да бидат погрешно информирани и со тоа да си нанесат трајни повреди. Но, нели сте се запрашале кои се тие луге, дали се можеби машки кретени кои лечат тука свои фрустрации, или они не ве загрозуваат интелектуално па нив ги оставате на мира. Се извинувам на администраторот на оваа теме што сум надвор од темата но морав за прв и последен пат да одговора м на овие небулози. Со почит вашата deer или Бојана Цветковска за разлика од некои јас немам што да кријам и да се кријам позади никови, итн. Јас секогаш стојам зад својот став и не ми е потребно да се кријам позади било што како некои овде присутни кукавици кои само кога се скриени имаат храброст да го кажат својот став.
^ А-хам сега си невина жртва на околностите и толку културно настапуваш, а твоите напади врз личностите тука беа само начин да покажеш искрена грижа за општото сексуално здравје и нечиј интелектуален капацитет . Колку ми се омилени вакви играчи на улоги ммм... Знаеш што е најинтересниот моменАт тука што личност која цело време потенцира баш небулозни фетиши и има огромен број партнери внимава на моралот и здравјето на другите. Е, ова е најдегутантниот дел во врска со тебе. Инаку Бојана не мислам дека постои личност што иако ете се обиде да се претставиш би ти одговорила со ,,мило ми е,,. И нема кукавичлук и криење зад никови форум е тоа се правилата на игра ако беше зачленувањето со полно име и презиме и ЕМБГ ќе го почитувавме. Она дека ги загрозуваш другите интелектуално посакав да го постирам во Смешни мислења, ама и онака таму е веќе гужва од твои ,,корисни,, мислења ќе се воздржам.
Пост од ГОЛЕМ интелектуалец дојде и не просветли сите ние затупени личности на форумов.Ти благодарам многу,незнам што би правеле доколку не се појавеше ти.
Јас не глумам жтрва и никогаш не сум била од оние "лигушки" кои за било што се самосожалувале и кукале, како им е нанесена неправда итн, напротив секогаш сум се трудела со аргументи да се спротиставам на тие напади. И Знам дека секој напад не е без причина и случаен и токму затоа јас воопшто не ти се лутам тебе само се обидувам да ја најдам генезата на проблемот зошто баш мене ме одбра да бидам таа, преку чии грб ке стекнуваш "слава" Што се однесува до тоа дали имам јас прао да се грижам за другите, бидејки као сум била според тебе неморална да имам право и несакам некој, од незнаење да биде заведен и да помисли дека некои работи што се напишани на форумов се ок. Што се однесува до мојот фетиш бил небулозен јас би те замолила да ми кажеш кој фетиш е културен, во принцип фетишите се нешто екстремно не е фетиш сакам да ми го грицкаат, увцето вратот итн. Има литература и видеа пролистај малку и ке научиш што е фетиш а што ерогена зона.
Бојана, прво не ме доведувај во врска со грицкачите на увциња да нема забуни нема мој пост со ваква содржина како и со недоволно запознаените на терминологија на сексов само што види ,,оди прочитај,, изјавиве ми се помалку заморни или импресионирај ме со аргумент кој наголемо го употребуваш само како збор и сувопарно про форма или со реторичко салто вака наивно веруваш во суптилната прикриеност на навредата што е патетично. И не се ни занимавам со твојот морал каков си е таков си е твој си е, ти го правиш тоа со туѓиот . Инаку за да бидеш повеќе валоризирана интелектуално ако веќе тоа го посакуваш, излези надвор од категоријава и продискутирај и на другите теми наоколу, па дај ни причина да се увериме во тоа, инаку не асоцирам како луѓето кои се по сексот се анимални глупаци да не ми извртиш зборови од контекст, ама само во оваа категорија и немаме баш претстава за моќта на твојот интелект. Инаку мојата лоша репутација е иста со или без тебе, не ми менуваш нешто значајно во просекот! И сега немам намера да тролам по форумов и без да бидам опомената од модераторскиот тим знам кога е доста и истото ти го препорачувам и тебе на било кое животно поле - поголема самоконтрола! Едит и јас мислам дека немаше потреба да си го откриваш идентитетот!