Јас да и покажам на девојка ми сам пред нејзе се лизнав да и покажам дека не е гадно како што мисли.А како да и докажам другачие ако не така,како да очекувам некој друг да ми го прави тоа што јас не би сакал...И сега нема проблеми,хахахаха.
Да и` покажиш дека не е гадно??? А, ти значи пред тоа имаше пробано!? За саканиот ќе направиш се`. Ама, не, не е вкусно!
Не да лизнеш туку наточи во чаша и испи го пред неа за да и докажеш дека е ок, батали таа финта со лизнување. Гирл 23 па нормално дека не е вкусно како да голташ шлајм, мислам незнам дали некоја девојка воопшто може да се пофали со тоа дека редовно голта, јас искрено неможам ниту да ми сврши во уста а камоли да голтам.
Голтав понекогаш, од што го сакав дечко ми. Атер негов. Но не ми било вкусно. Камо да беше вкусно колку што и личи на милкшејк.
vidi sea cela casa.....pa ne sum ja predodredeniot da go praam toa...... .zatoa pa ja neam problem od nejziniot sekret koa ona dozivuva orgazam.....bash mi e mmmmmmmmm i me pali poishe....stoznam,mozda ne sum normalen ama koa mi e ubao.... na kraj kraeva sekoj neka si prai kako mu e ubavo,ne moze site isto da gi napaluva....tuka sme za sekoj da si go spodeli mislenjeto i iskustvoto......nikoj ne sudam ,sekoj so svoj merak.....neli!!!!!!!!!!!!
jas koga prv pat probav nego da go zadovoluvam mi bese odvratno, ama posle postepeno se naviknuvas koga znaes deka toj uziva vo toa i tebe ti stanuva interesno .. a pa koga toj me zadovoluva e totalno uzivanje [mod-kirilica:z9d8f32t][/mod-kirilica:z9d8f32t]
:up: Ја па мислев орален секс е кога му зборам прљави работи на дечкото. (Како на пр: Долен веш, WC, ауспух и сл.)
Девојки јас не сум баш многу искусна во ова Пред некој ден со дечко ми имавме прв пат секс, и он сакаше 69- ама ја додека сватив што е работата Не ги знам многу секс позите, бидејки не сум искусна, додека сватив која била 69ката. Поздрав
Сакам мислење од вас дали уживате во долго лижење (се мисли вас да ве лижат) ама кога викам долго се мисли на цел саат, можеби и подолго. Јас искрено обожавам да лижам зошто се возбудувам и ме исполнува тоа кога гледам како ужива девојката, се превиткува, ме притиска на глава накај неа и слично. Сега сум во подолга врска и девојка ми по 10тина минути лижење највеќе, сака секс, а јас уживам да лижам полека па оргазмот да е по подолго време и во досегашното мое искуство со девојки не сум сретнал некоја која целосно ужива во тоа и сака долгоооо.... уствари порано и не го праев тоа баш така долго,ова ми е некако поново
Туку толку догло како што велиш ти и јас сум за не. Па сигурно нема цела вечер да ја поминам само со тоа
Абе чоек си зависи едноставно тоа шо по 10 мин сака секс значи стваро си ја напалил и сака директ да преминете ... Не е до тоа дека не и се свиѓа или нз шо ... И ок се такви ствари и по 3 сати лижење само доколку вистински уживате и го сакате тоа ...
Обично зависи од моментот, и треба сам да процениш кога сака уште, а кога и е доста, ама сепак прашај ја неа, ништо не ти значи дали јас сакам или некој друг од форумов или нејќеме... Секој си е различна приказна