Оргазам

Discussion in 'Секс' started by ev4e, Nov 27, 2009.

1. bumbi

bumbi Популарен член

Decko mi sekogas ceka prvo jas da svrsam ama bez stimuliranje nisto rabota. Vo posledno vreme i nemam nekoja jaka zelba za seks, ne znam zosto taka.

2. maleckata.22

maleckata.22 Истакнат член

за момент се запрашав да не сум го пишала јас ова :rofl: значи буквално ист проблем имаме...и незнам како да си помогнам сама на себе :worried:

3. karak

karak Популарен член

намалете ја предиграта тоа е единствено чаре

4. erotic-bt

erotic-bt Нов член

Според мене оргазмот е најубавата работа во сексот, тоа ти иди како шлаг на торта.
    Јас лично од искуство, со партнерката кога имаме секс, секогаш започнуваме со предигра кој е неопходна за почеток на одлично завршена работа. Позата 69 секој пат ја практикуваме која максимално не прави влажни и опуштени :D , потоа си продолжуваме со останатите најомилени пози. Секогаш се трудеме да доживеаме обостран секс иако се случува партнерката да сврши 2-3 пати пред мене :rofl: :) :D :emo:
    Експерементирајте повеќе во сексот се додека не утврдите што најмногу ве прави среќни и максимално опуштени и исполнети :)
    Поздрав! :D :inlove:

5. PetraPanka

PetraPanka Истакнат член

Masko na forumot :rock: prv pat gledam , a moze ima poveke :?: ne bitno , tvojata partnerka so 2-3 mora da e mnogu srekna :) pozdrav do site sto doziveale org 8)

6. blagica-sweet

blagica-sweet Истакнат член

Hmm... sakam da prasam nesto vo vrska so temava ....neodamna imav seks so moeto momce za prv pat :D i bi sakala da prasam kakvo bi trebalo da bide custvoto na orgazmot...nesum zapoznaena mnogu so muabetite na tema seks :$ iako stalno citam femina :D .Pa bi sakala zosto posle seksot na podot vidov nesto kako "voda" a navistina sakam da znam od sto bese toa po sto toj veli deka ne bilo toa od nego :?:
    Se stramam sto postavuvam vakvi prasanja :$ , no mozebi nekoj ke mi pompogne :D.... :D

7. erotic-bt

erotic-bt Нов член

blagica sweet, неможам да те разберам како може да имаш секс со дечкото и да не знаеш какво е чуството на оргазмот. Сега би те прашал дали кога имаш секс, максимално си опуштена, многу е битно во тие моменти да си сконцентрирана само на сексот( се друго во тие моменти исфрлаш од глава). Во однос на прашањето, дека после сексот си приметила ":вода" :lol: , можно е да е си имала обилно свршување, нешто слично и мене ми се има случено со мојата партнерка, кога имавме секс во мисионерска поза- кога таа сврши , јас почуствував дека ме " поплави ", тоа не било вода како што самата ти рече, но според нас констатацијата беше дека партнерката истовремено доживеала повеќекратен оргазам и ми призна дека се чуствувала волшебно- како да била "на облаци" во тие моменти :D :D :D
    Поздрав, ти посакувам многу среќа во животот и сексот и се почесто да си " на облаци" кога имате секс со дечкото :inlove:

8. blagica-sweet

Epa vaka...mozam da neznam po so nemam seksualno iskustvo :D toj mi bese mene prv,a ai jas nemu prva, taka da..... sto moze da se ocekuva od dvajca mladi koi si bile prvi eden na drug :D !? Da maksimalno sum opustena i uzivam vo sekoj moment zatoa sto mnoooogu go sakam :inlove: a toa za "vodata" pa ...... jas neznaev deka i zenskite moze da svrsat kako i maskite po so navistina se educiram na site mozni stranici za seks no nikogas ne sum imala moznost taka nekoj podetalno da mi objasni kako vie erotic-bt i mnogu vi blagodaram ...Imam samo 18/5godini a pred 4meseci go imav prviot seks :D a za toa vreme sto mozam da naucam :lol: :lol: !?
    Pozdrav Erotic-bt :) i blagodaram mnooogu, navistina mi pomogna :D

9. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Јас мислам дека водата не мора да значи дека си свршила... ке знаеш дека си свршила, ке го осетиш тоа, а не само вода ако видиш.. еј иам вода јас свршив.. глупости...
    јас на пример увек го праам поплава дечко ми, особено ако сум одозгоре и он ако носи блуза, блузата му е утоп... ама тоа е дека се влажниме ние женските и од преголема влажност... после тоа сме приметиле тоа мокрото побелува како сперма станува :lol: :lol:

10. blagica-sweet

Hmm znaci jas vodata ja vidov na podot i bese isto kako isturena od casa, moze nemam iskustvo no dobro znam sto custvuvav i sakav samo mala pomos za jas da si gi razjasnam somnezite po so toa mene mozebi mi bese prv orgazam .......

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Не можеш да го утнеш оргазмот. ЗНАЕШ ако си го доживеала. Штом имаш сомнежи...

12. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Абе ок ја не реков ништо, дали си или не си...
    само кажав дека само вода каковода не мора тоа да значи !

13. kate21

kate21 Популарен член

Истото ќе го пишував Реинбоу :) . Нема шанси да не знаеш според мене. Тоа не може никако да се објасни :?: ама можам само да ти кажам дека е чувство со кое не знаеш дали си на земја или на небо :) цело тело ти трепери :)

14. erotic-bt

erotic-bt Нов член

blagicasweet , ми е многу мило ако ти помогнав со мојот коментар во врска со твојата тема оргазам :D
    Ти посакувам да доживуваш повеќе оргазми кога имате интимни односи со твоето дечко, ти дал уште еден мал совет- кога практикувате секс испробајте повеќе пози( би ви ја препорачал т.н поза рак), која ме излудува мене и партнерката :D :rofl: експериментирајте повеќе и одберете си ја позата која ви прави најголемо сексуално задоволство :inlove: :inlove:

15. blagica-sweet

Pa jas i neznam da si go objasnam zatoa sto taa nok bese porazlicna od site drugi se osekav volsebno...neznam.... bese se.....razlicno :D ....da celo telo mi treperese a i custvata bea porazlicni...mislam deka doziveav a so pomos na vasite soveti sega sum sigurna deka go postignav vrvot :D :lol:

16. blagica-sweet

:D Da mi pomogna erotic-bt so somnezite po so nemam iskustvo :$ :$ i sega se e ok :D falaaa :D sto bi pravela ako ne e ovoj sajt za devojki hahah kako mene neiskusni huhuuh :D :D :D

17. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Не оргазам....ОРГАЗМИШТА!!! :D ретко ми се дешава да не свршам, ми се има случено да свршам и 6-7 пати за време на 1 однос. Не ги ни бројам после третиот :lol:

18. kavcura

kavcura Истакнат член

Nikad nemam doziveano orgazam zboram za vaginalen a za klitoricen da , i neznam kako dozivuvaat curi vaginalen sum se trudela i kao da se opustam i sve i gabe e ... help :rofl:

19. smartass

smartass Истакнат член

Има разлика помеѓу вагинален и клиторичен??? Пошо уште немам доживеано ваѓинален :D :?:

20. anima

anima Истакнат член

aman be 6-7 bravo :) jas nitu eden do sega :(