Да во болница е Џорлев. Арен е. Не дава дијагнози и антибиотици од рака. Што е случај со Македонка, приватна ординација е Јуле ама работат со фонд, може да биде матична. Да и Марија е стабилна и сталожена, многу пријатна. Ако сеуште е општ лекар. И Марија е во болница. Ама како шо вели Снегулка изборот е тој, просто го нема.
@duffi @snegulkata i julie nemozam da ja tagiram , sto mislite za dr .Elica Stanislevik ? Nie sme maticni vo bambi ama voopsto ne sum zadovolna ,nikakov odnos . Dzorlev i taka i taka za nego sekogas se e super ... a kaj Elica ne sme bile sakam da ja smenam so makedonka. Inaku doagaat sekoj mesec vo remedika pedijatri . Vo cetvrtok e dr .Marina pop lazarova
Леле за односот во Бамби особено на мед.сестри не ми кажувај, знам! А и Македонка знае да разочара. Иначе пак ќе кажам дали сте имале преглед кај Марија? Ептен е коректна и посветува внимание на пациентите , нас за брзо не средува и за среќа ни погодува дијагноза и терапија па брзо оздравуваме. За неа сум со многу добро мислење. За Станишлевик имам слушано исто поделени мислење, некои се задоволни други пак не. Јас лично искуство со нив немам и не можам ништо со сигурност да кажам.
@ada21 искрено не знам ништо за Елица. Пред некој ден пријателка се пофали од неа. Ама тоа е се што имам слушнато. Знам за Ремедика, за редовни прегледи на почеток ми е супер. Ама не дај боже за нешто итно, мора некој тука да имаме. За Марија потврдувам. И лично ја знам. Прекрасна личност е .
Па мислам дека погрешно бев разбрана, тоа е тоа што ја го барам од педијатар да ни даде генерални насоки, не мора да се листи,ама од прилика кога што, и да не води месечно, нели пак зависи од детето како напредува. Моето искуство со матичната е почни со јаболче и завршува муабетот, а Сајковски од четири месеци давај само холе оти е органска храна. од шест месеци се почнувало со дохрана само ако немаш пари да му дадеш од четири органска храна. Овие два става и односи не ми се допаднаа. Како и да закажав кај Паскалов се надевам ќе не прими за матични, оти не примал веќе матични, а не прегледувал приватно. Поздрав
I nie sme vo bambi I nisto posebno ne sum zadovolna od makedonka. Imalo nekoja stanishlevik vo drzavna mnogu ja falat
Да не знае некоја утре кој е дежурен педијатар во Ремедика? Три саати ѕвонам, никој не ми крева. Не сум од Ск.
Сакам бебево да го однесам на педијатар. Колку што имам овде читано Прилеп нема односно може има в болница ама не сакам таму и онака немаме осигурување. Битола има ли? Мислам читав во плоднос дека има. Колку пари е прегледот? И дали педијатарот е добар? Мислам @BirMelek @kristina.k вас ве читав дека сте оделе таму, може ли искуство?
@orhideea има во склоп на Плодност посебен оддел за педијатрија- Св. Стилијан. Имаат и ново работно време до 20 часот навечер, порано само до 15 часот имаше педијатри, после тоа на повик. Прегледот е 800 денари, јас го носам кај Др. Аница Апчевска- постар специјалист педијатар, беше и началник во државна болница долго време и задоволна сум. Никогаш не ни препишала антибиотици до сега, за иста работа во ист ден сум го носела и кај неа и на матичен и секогаш било како што ќе каже таа. Исто и Др. Маргарита Камбовска, исто специјалист, е позната, за жолтицата само таа ни направи детални испитувања. Има и други педијатри таму, ама не сме биле и не ми се познати.
Јас го носам во Плодност как Маргарита, позната ни е, мажите се пријатели. Многу ја сакам, без разлика на познанството. Млада е, упатена, следи трендови, симпозиуми во странство итн. Досега сме немале здравствен проблем со малава, освен еднаш кога имаше тт, ама не ја однесов. За редовни контроли, консултации околу исхрана, спиење, шетање, проблеми со меше и такви работи задоволна сум од неа. 800 денари е прегледот.
Мајки, дали мекој има искуство со др Катерина Андоновска од поликлинока јане сандснски, специјалист по семејна медицина?имам бебе од два месеца па сакам неа да ја избетам за матичен лекар, ве молам за искуство
Kaj se naogjaat? Mene mi treba pedijatar vo Aerodrom eventualno Novo Lisice. Sakam kaj Dr lozankovski imaat dobri pedijatri, no nemozam da se boram.so parking, a I daleku mi e...
Во Поликлиника Букурешт,за во Аеродром да видиш евентуално во Јане Сандански ако има место кај некоја,и јас од Аеродром одам до Букурешка,затоа што кај нас не се наоѓа или место или саглам доктор.Ако си решена за кај Ложанковски да си идеш,има доста задоволни а и не е толку далеку,сепак за добар доктор на дете би отишла па макар и подалеку да е,ама ти си знаеш.
I ti si vo pravo, od drugatavstrana ke odis. Taxi ke te odnese sega bilo kade, ama bi bilo fino da mi e blizu Ke razmislam imam vreme bar Eden mesec, trudno sum uste
Види кај Цекиќ зад Тренд во Аеродром дали примаат уште. Докторката е супер, матична е на моиве. Само прашај дали примаат, мислам дека секоја година овој период примаат нови пациенти. Ама да не те излажам, не сум сигурна.
И јас сакав кај таа ама не примаа пациенти уште јас кога се породив,а и пред некое време слушнав исто,ама сепак нека провери
Јас за големиот отидов кај цекиќ ама не можеше да прима пациенти тогаш, имаат лимит од фонд. Сега кога видов уште дека ми се преселила во мое маало сакам да прашам ако примаат нови деца да ги префрлам и двајцата. Имам слушано мн добри критики за неа.
Прашањево може не е за тука, ама каде купивте здравствена книшка? Да ја пријавам во фзо, па да пишеме и педијатар