Е ова е веќе супер, нас ни се деси вака пред година ипол и повеќе. А пред два месеца кога правевме од носето ми даде упат за пролече не спомна дека носат во авицена. Ме научиле дека не ми се плаќа приватно
Од кај ги знам. Мене ми рекоа нема термин во јули, здрави деца не прегледуваат, @emkaemka @anastasijaki и @pile30 имаат термин. Е сега и @anastasijaki ја излажале дека од 9ти само, а емка има термин пред 9ти.
Ние се задржуваме, не дека не. Јас си ја имам докторката од Систина и не се секирам многу за стручноста. Лажење не прифаќам од никого.
Јас сум задоволна од Драгана, тоа што барам и добивам, преглед испод 10мин не бил, бебе го прегледува од глава до пети, се прашува/објаснува, што и да прашаш ќе добиеш конкретен одговор.. Да не се разбереме погрешно, јас пред 1.5м закажав за 03.07, односно кога бев последно, така ми е правило, кога идам одма закажувам, па сама кажувам кога, а не да бирам кога има термин. Ако ми требала измеѓу на Вибер одговара во рок од 1ч, за не дај боже е друг муабет, секако тогаш не треба термин туку идеш. Значи вчера бев и сама закажав за 2м, тоа е септември, праша др. да не сакам за 1м одбив, едноставно не сметам дека имаме потреба секој месец да се гледаме.. Единствено до сега и ,,замерив,, за кашата на @pile30 ама воопшто јас сум против такви каши, а не значи дека и не треба/смее да се дава
Да и јас сум задоволна и истиот третман го добивам од Др.Драгана..Детето го прегледува од глава до пети ко што кажа а и за секое прашање детален одговор.Сепак мое лично мислење за мене е многу стручна,пријателски расположена,пристапот кон бебе идеален мое бебе ја обожава,професионалец до сег немам збор.За термините не коментирам. Бараат педијатар во моментов зошто се во тотален хаос може и затоа така е периодов со термините. А за кашите да јасно разбирам потполно зашто си против и потполно те поддржувам но ете мое бебе немаше тогаш нус појави па и си ја каснуваме еднаш неделно и сега
Во центар "Капештец" кај Корчагин, д-р Весна Димчевска. Супер докторка и многу фина со бебиња и деца. И да пофалам има исто така фина сестра, што мене ми е многу важно. Инаку ќе се селат за некое време, мислам дека спомнаа накај Тафталиџе, ама не сум сигурна.
Moram da spodelam nesto ... posle 3 dena vrtenje kaj dr dragana konecno gi dobiv znaci da zakazam redovna kontrola merenje .... + treba i vakcina da primime i dobiv odgovor imame termin vo septemvri ako sakate do togas samo so bolni deca rabotime so zdravi ne... znaci nemam komentar kakov e ovoj odnos maticen lekar e treba da e dpstapen sekogasbez razlika zdravo bolno ...dali imate vie isto vakvo iskustvo ili??? I sega treba 3 meseci da ne go meram deteto dali napreduva da se pregleda ili da odam privatno drugo nema