Да приватно се, иначе препорака за ортопед - Антоние, во дебар маало му е ординацијата, исто е приватен, али за прв преглед би идела кај него и ич не би се мислела
Прегледуваат, не знам дека некогаш престанале. Пред некој ден бевме, и бебиња имаше, ај моево може да го смешале у болни, ама бебе за мерење не верувам
Последно бевме во октомври, после имаше објава во ноември дека прегледите за здрави деца се одложени само телефонски консултации ќе има, во декември бевме околу 10 ти во делот за болни деца рекоа сеуште не работат со здрави деца кога почнале незнам ...како и да е успеав да добијам термин утре да ми ја видат бебка.
Елче јас со бебево цело време одам не сум прекинала бев ноем/дек/јан и сега месецов пак секој преглед закажуваме следен
Бев во петокот конечно, искрено незнаев бидејки терминот во ноември ми го откажаа ради короната, и Паскалов имаше пишано на фб за здрави деца консултации телефонски, баш кога прележавме ковид после тоа ги носев децата негде околу 10 дек во делот за болни деца чисто да ми ги проверат како се и тогаш прашав исто рекоа дека не работат незнам зашто. И баш му реков сега на Паскалов бебево последно 3 месеци имаше кога го видовте на регуларен преглед и он се насмеа пошто се знаеме ми вика ај па и ти и онака се си знаеш
Хаха така де искуство си имаш Ама ти ако ги носиш во тандем двете може затоа не ти ги примаат мене ми кажаа со бебиња цело време работат секој месец контрола а за деца е поделено. Ако го носиш само бебето може ќе те закажале којзнае. Јас не се ни јавувам на преглед одма ни кажува следен па ттогаш и тогаш нема сакам нејќам
Циркузи е Паскалов еден збор еден златник, му викам несака да јаде бебево ми вика како не, не е можно види шо убаво напредува абе викам не јаде што да правам дај ми совет, он ми вика советот е нема друг избор ќе пројаде Инаку не сум ги носела заедно освен во декември кога бевме, да и јас сега кога бев одма си закажав преглед за во март месец.
Првиот пат ептен се размуабети..вториот пат го прашуваш он нешто си кажува толку е тивок ја се осеќам ко наглува само : Како? Како? Изгледа кога како ние сме му "нови"му треба време
Не. Само бебиња прима. @Sk95 многу е струча, ама ко шо пишаа погоре, нема баш однос ок и со ковидов седи затворена во ординација, не прима пациенти.
Незнам, последен пат во октомври ја барав, по тел.ми кажа што да правам и за два дена ако нема подобрување да ми закаже преглед. За среќа помина, немаше потреба од преглед.
Mislam deka ne e ok Ne bi sakala takva doktorka za maticen.. Nie kaj dr olgica nikolovska bevme ,zenata e vrv vo sekoe vreme dostapna za bilo sto i da ti zatreba..no za zal ne e poveke maticen pedijatar.. Mi ja preporaca doktorkava no posle ova ne bi odela tamu.. se razmisluvav i za poliklinika Manolevi ,dali ima nekoj iskustvo tamu?
Дали некој знае која смена е др Драгана? Не можам да ги добијам на вибер... Не е итно ама сакам консултација