Детските се по 550ден. и ако си слабичка може да ти биде најголемиот број од детските, пошто скоро истите модели се. Оние за возрасни се 850ден. Е сега можеби има и некои други што јас не ги видов па да се поскапи или поефтини, ама повеќето беа оваа цена. А летото си купив за 350ден. исто 100% памук и исто така интересни.
Си ги обожавам моте пижамчина! Имам едни памучни со мечина кои ми се омилени,тие се зелени. Но имам и розеви и плави.Тие помалку ги сакам оти не ме топлат.Обично се за во пролет/лето
Пижами, пижами, пижами. Има нешто поубаво и поудобно од пижами? Незнам ни самата колку ги имам, ама секогаш ги носам распар, никако да ми се погодат исти горни и исти долни. Кој и да дојде, јас сум во пижами, нема тука срамење, наши сме си. До продавница, со пижами, одозгоре капут, кој те гледа одоздоле. х) Тоа е традиција. Еве патем некои пижамички. Spoiler http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-
Пижамите пред се треба да бидам широки и удобни.Тоа не знажи дека треба да бидат широки колку за двете нозе во една ногавица,ама по широки не како хеланки зашто гледам секакви слики тука.. Јас такви сакам удобни и некоја интересна шаричка
еднаш мама ми купи едни пизами е се допајга па ми вика да ти купам и јас ајде земи да видиме,,бас ми се допадна што убаво се спие во нив....е ама по некое време ги фрлив малце остарија и сега си спијам со маичка