Признавам дека ако ме понервира уште малце газдата на работа во врска со летниов одмор ...ќе го треснам со две тенџериња од двете страни по глава ( joj ама сум насилна )
Признавам дека кога му викам на дечко ми да не гледа по други женски се чувстувам лошо, зш и јас истото го правам.. Само што он има реакции од типот “wow каков гз“ или слично, а јас чисто рекреативно си набљудувам, чисто да сум во тек до кај сме со убави типци, па не ми смета ни ако типот примети па соодветно изреагира.
Признавам јас ја скинав врвката од ролетната и јас сум крива што сега не можете да ја дигнете нагоре А и признавам ДОСАДНО МИ Е,и не ми се седи сама во собава сакам друштво оваа вечер
признавам дека те мразам ма глупа една ,неможам да те гледам веќе ,крши глава еден ден ќе пукнам ,ма сите упм ќе ве истерам ,ви е**м племето лицемерско!!! признавам и дека,стално флертувам со други ,ама те сакам срце мое,онака се занесувам само без врска.
Признавам дека сум психопат и дека 24/7 мислам на него, и се однесувам како девојченце од второ одделение, кога си праќа писменца под клупа со симпатијата, или го чека одморот за да го види во дворот, и се нервира и плаче ако мајка и и испрала омилениот фустан, а треба да се покаже во најдобро светло пред него! Признавам дека секоја вечер го манијачам по социјални мрежи. Признавам дека лажам дека го гледам како другар. Признавам дека ми прија неговото внимание. Признавам дека ми фали.
Јас отворено признавам дека имам смрдлива душа на моменти.Погано злобна,лицемерна и подмукла.И дека ретко издржувам а сепак се смеам.И дека и јас имам лузни само што никогаш не ги покажувам од лошотилок и солзите кои ми течат од тага ми го прават погледот злобен, далечен.А мене недопирлива, баш како ништо да не допира до мене!
Признавам не можам бееееееез тебеее, не можам бееез тебеее... Не бе, признавам дека сум мрза отепана, и дури и признавам дека и ова што го пишувам ме мрзи .. ама шта чеш
Признавам дека ми падна многу криво кога видов дека ме избришал од френдс. Кои тролови ги оставил еј, а јас во живот буква на чат му немав пратено, ниту пак лајкувано и коментирано. Признавам (2) дека желно сакам да дознаам која беше причината! Ме боли кога гледам 97 заеднички пријатели, а само мене сиктер кафе си ми сварил.