Секој ден љубовта кон готвењето се повеќе расте, обожавам да готвам, да измислувам рецепти, да експирементирам со зачини, да смислувам нови сосови за тестенини и филови за торти и колачи Сакам да имам своја кујна со сите потребни алатки за готвење, сакам кујна во која ќе бидам јас главна, во која во секое време ќе знам кое каде е, каде што на една полица ќе имам многу зачини, и убав прибор. Готвењето ме смирува.
Не гo сфaтив oвa пудрењевo нoс и не гo сфaтив. И вечервa, кaкo и oвие зaдњи 20тинa гoдини, пaк ќе си легнaм дa спијaм збунетa. вaшa М,
Варам грав и ја гледам 'Sex and the city'. ( Страшна комбинација) Не ја гледам редовно, ама интересна е.Ја зачекав на Fox Life. Леле тој плавиот што е убав, оној со Саманта што е. До оваа епизода се
За мене Скопје е многу убав град. Единствено кога ќе одам таму јас летам од радост како мало дете сум. Имав шанса да живеам но не ја искористив. Град кој е направен за мене. Ме магепсува заборавам на се. Уживам во деновите. Не сум девојќа што оди по диско. Шетање низ град преубаво ми одговара. Но уште посреќна сум што со девојки од сајтов одам на кафе. Се шетам, се смеам, се радувам. Сакам секаде да отидам, се да видам. Најсреќна сум што и друштвото ми е такво. Овој сајт не спои. Си ја најдов др јас.
Среќа имам невина фаца, туѓи мајки ме сакаат. "Дури и да пробам да кажам на некој што правиш кога сме сами, никој нема да ми верува".
Знаеш (или се тешиш ) дека ПМС е во прашање, кога на сопствениот коментар од типот: „Баш сум обична, како не ми текна да ставам барем некое ланче за да не бидам толку едноставна...“, добиваш реплика од посилната половина: „Па да, требало да ставиш нешто...“ и малку непланирано „реагираш“ нешто во стилот: „А од кога стана експерт по мода!?“ Со свој камен по глава работава.
Дали јас не сум во тек со времево и шемава или јас не разбирам што дуваат(трева) луѓево,дали ако не се дрогирам не сум ин и не сум меѓу фаците или сум идиот пошто сите го прават тоа само јас не?Какво очајно време е дојдено неможам да поверувам.
Едно време и јас се прашував бидејќи едно машко ми рече дека ако бидам со него,би ми бил дечко нема да му се вклопувам во друштвото оти не пијам многу и не дувам трева и сум изгледала закочена . Толку се навредив, не си свесен. Ама кога ме запозна дозна дека нема да манипулира со мене.
не сакам луѓе што дуваат и ич не се ин таквите .....мразам што доаѓа такво време...искрено и страв ми е....за џабе не е речено дека е штетно да зимаш и тоа те повлечува во др правец ама не можеш да им докажеш..секоја чест за исклучоците што знаат да се исконтролираат што само пробале и толку...али тоа е др тема да не должам...ти си потполно кул кога си чист......
Го напишав и последното нешто во чудото наречено ПРИКАЗНА БЕЗ КРАЈ (читај дневник) го заклучив. До следно читање од страна на моите ќерки. Некогаш...
I don't know if you know who you are until you lose who you are... Ова цело време ми се врти низ глава. И колку и да се трудам да ја отфрлам мислава од глава, не ми поаѓа од рака. Претпоставувам дека неговата смрт ме потресе повеќе отколку што требаше. Всушност воопшто и не требаше. Но се случи. Баш кога помислив дека конечно си го средив животот, кога помислив дека знам што сакам, се случува нешто и толку ти го меша паметот што повторно си изгубен. И пак си на почеток. Пак треба да донесуваш одлуки за исти работи. Затоа што пазарот дома и надвор, не е ист. Секогаш кога мислиш дека нешто добро ти се случува, ќе се случи и нешто лошо. Поради тоа и не сакам да ми се случуваат добри работи. Ама не сакам ни лоши. Живот...
Не знам зошто ама премногу заразно ми е да гледам gameplay на игри. Поготово кога станува збор за игри што би ги играла дефинитивно кога би имала PS4.. Sorry, not sorry.
Преку се можам да поминам, преку смртт на возрасен човек или стар, но смрт на 3годишно дете? До каде и како му одавате почит вие што се нарекувате новинари?? Со објавување на такви сликии... Не го сфаќам народов, што згрешило детево..очекувајќи подобра иднина некаде на друго место. Ангелче мало сега ќе спиеш на белите и меките облачиња, ти ништо не згреши згрешивме ние "големите" луѓе.
Си ги налакирав ноктите додека гледав видео за сериски убијци. Мултитаскинг, пола девојче, пола психопат.
Se chuvstvuvam mnogu uzhasno periodov..depresivno.. ..molam Boga sekoj den se da se sredi veke konechno .. maka mi e i teshko.. mnogu teshko.. Ah mili BOZHE ..ima li te nekade?
My dream came true finally ,Can I get an Amen?!? ahahahhahaha problem solved posle tolku kukanje i mucenje