Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. viktorxD

viktorxD Истакнат член

Сакам да кажам дека дрога е песнава !

Kukla994 likes this.
  2. hermosa

hermosa Популарен член

Krvta ne e voda!!!:D

3. kim.k

kim.k Популарен член

Какво фуј, зар и тоа има :envy:
    Пред два дена кога бев кај баба ми направивме ајвар, после тоа кога земав да јадам животот си го продолжив. Сега само тоа јадам :D:$

4. Lella

Lella Форумски идол

И така ја преживеав вакцината. Немаше многу турбуленции како што знам јас да направам, можеби повеќе за да не испаднам страшливец меѓу соучениците... Што? Како рековте? Ааа, не се прават тука вакви лејм муабети, извинете, еве да се плукнам во државата со вакциниве, ми го униши животот. :D Јер политика.

Воглавно, кога ги видов белите мантили срцето ми рипна во мозокот, ама после се смеевме, се шалевме и заборавивме некако. Јас пред да седнам на столот на шега реков „Јас од страв ќе умрам, не од вакцината“ и овие испаничија :D Докторов почна диши, диши, нема ништо, сестрата еве седни тука, прашај ги другарите, не боли ич, овие децава кога фатија да се смеат, јас кога фатив да се смеам, со маки држам ракавот и пробувам да не мрдам, докториве само се гледаат со збунети фаци. :rofl:

Сега само малку ме боли кога ќе ја оптеретам, ама ништо не ми е де. Битно и ова помина. Мислам дека имам уште една годинава против туберкулоза, па за 4 години уште една и ќе завршат моите авантури со вакцините :lol:

Ајде, поздрав имате од мене. И aye yo, chill малку. :smirk:

kjukli, IronLady, mirandaa and 9 others like this.
  5. Madam-A

Madam-A Популарен член

aии нa вoлку нaсoбрaни стрaни ќе пoмислев декa е неделa. Пa вчерa пишaв декa мнoгу стрaни нa тoa ми aсoцирaaт...немoјте вaкa ќе ме избунете :)

Негo, зa другo дoјдoв нa темaвa.
    Не ми се јaсни луѓевo штo кур/пичкa/цицки и ред други збoрoви oд oвoј тип ги пишувaaт сo ѕвездички.
    к*р? хм... :^) СИТЕ ЗНАЕМЕ ШТO СТЕ ПИШАЛЕ!!! Ѕвездичкaтa стврнo не менувa и не јa прaви реченицaтa пoнебезoбрaзнa.

М, :makeup:

Candid, Lella, samovila.red. and 15 others like this.
  6. marama

marama Форумски идол

Ништо, не знам да го правам :D ама можеме заедно да го јадеме :rofl:

kjukli, Umbrella22 and Lady Phoenix like this.
  7. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Или пак p14k@!:emo: Сум сретнала и вака.. Ела па разбери да те видам ако можеш.. ]:):rofl:

Madam-A, Lady Phoenix and crimson like this.
  8. Abeja

Abeja Популарен член

Па не за друго, мислат дека Реин ќе ги брише ако се безобразни, ама и кај неа почнаа да попуштаат стегите веќе.

Периодов ми е далеку од желба за песна, ама времево ме потсеќа на онаа-зимата дојде снегот снежи, в постела ладна не се лежи

Madam-A likes this.
  9. poenta

poenta Форумски идол

Пијалокот сервиран во чаша е како луѓето.
    Го набљудуваме и размислуваме... Примамлива глетка за вид ги бранува мислите пред првиот чекор. Да го вкусиме или да останеме рамнодушни на искушението на кое е најтешко да се одолее.
    Одлуката да посегнеме по него ја вклучува опцијата на подготвеност да ја проголтаме содржината до дното и тогаш кога ќе го промени посакуваниот вкус.
    Така е и со нас.
    Надворешниот изглед е лукав предизвик наспроти внатрешниот состав кој изобилува со миксиран состав од вкусови. Некогаш слатко, а некогаш горчливо чувство ја полни чашата помалку или повеќе.
    Умешноста да се балансира вкусот на секоја голтка е вештина со која ја контролираме количината за да не се прелее содржината.
    Здравицата со сопствената чаша е здравица со сопствениот избор.

Lella, kjukli, anel and 3 others like this.
  10. crimson

crimson Форумски идол

Целиот живот ми е склоп на несреќни ситуации од кои произлегло нешто добро.

11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Важи бе, најдов јас рецепт да го усовршам и обавезно те канам :wasntme:

marama likes this.
  12. crimson

crimson Форумски идол

Уште една работа која ми е пресмешна на форумов, во една тема преувеличување на сопствените способности, а во друга јасно се гледа кој колку може.

Еве ја на пример може сум талентирана пејачка, или топ модел, кој може да ми докаже дека не сум? Ама па која е целта да излажам непознати луѓе? Чудно некое лично задоволство, или растење на его? Не ми е јасно.

Snow-Star, sparklie, Lella and 16 others like this.
  13. Magnolija

Magnolija Популарен член

Едвај чекам да залади достоинствено за да си го облечам најголемиот капут што го имам. Толку е пастелен и толку е огромен и несоодветен. Тато што вели: е, не мораше баш толку пари да потрошиш на бањарка. Кога веќе немам блог, барем да имам повеќе ладни денови да си го носам.

Цел ден ми е убава музика, една епизода и добар филм. Вечер сите заедно одиме да го гледаме филмот за Гоце. Ајдеее, облечете се топло. :f:

Candid, Lella, samovila.red. and 10 others like this.
  14. julie77

julie77 Форумски идол

СДК ... сите нешто чекаат. И јас едвај чекам некој да сфати дека не сум само со привлекувачки згодњачка и фатална енергија туку имам и доста сиви мозочни ќелии кои зрачат умствено мудра и посебна енергија. Кога некој ќе го увиди и ова како комплетен пакет, ќе ме заслужи.
    Толку :bow: ... (hollest)

15. Rama

Rama Форумски идол

Vo rok od 1 mesec dobivam vtora rabota,ajt za arno da e,i da ne pomislite deka sum mnogu vredna,pa da rabotam 2 raboti ko vo stranstvo,posto ne e do tamu dojdeno seuste:D
    Znaci vaka ,jas se vrabotiv fino lepo vo edna privatna firma,posle dooolgo vreme,e arno ama po splet na okolnosti si zaminav yste prviot den,ne e ni vredno da komentiram sega za toa:P denes mi se javija za druga rabota,imav aplicirano odamna i ete mi se posreki,pocnuvam od utre,vie drzete mi srekja da potrae,da ne si dojdam doma od prviot den,vo princip ne prebiram rabota,imam raboteno i za 5-6 000,odamna bese toa,ama kako sto trgnalo kaj nas ne ocekuvam i nekoj golem napredok,cest na isklucocite,aj se nadevam nema da bidam veke bez rbetnik,da ziveam na tug grb,stiskajte palci for me:D

P.s ne zameruvajte za latinicava,moram vaka,edinstveno vaka moze da me ima pokraj vas:P

Aaa uste ova,mene kako da me igra ko sto saka zivotov a?! Ne kazav deka novata rabota mi e vo blizina na negovata kuka,iskreno ne bi sakala da go gledam ,da me nervira sekoj den:wasntme:

2212, Adi888, CrazyOne and 18 others like this.
  16. skorpija123

skorpija123 Популарен член

Ај прати ми во лп ако сакаш рецепт, јас имам еден ама не ми излегува баш најдобро.

17. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Мене ми е навика од еден друг форум кај што автоматски не' цензурираа :)

Туку, само мене ли не ми е проблем да пијам кафе сама? :?: Ми вика: Не сум пиен кафе денес, немав друштво.
    Мене па некогаш дури и послатко ми е таквото кафе, кога после долг ден ќе се испружам на фотелја и ќе одморам глава. Друштво за кафе не ми треба, само шеќер и малку млеко ќе ве молам.

18. mareane

mareane Форумски идол

Jaс овој пат не Сдк туку СКП(сакам да прашам) дали има уште некој случајно да не слушнал дека пензиите и социјалната покош ќе се зголеми 5% :@Е алергична станав на телеевизијава ќе ги избришам нашите канали или ќе продадам телевизорите

19. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Podgotovki povtorno. Se cuvstvuvam kako uste edna svadba da pravam. Ne mi se dopagja nacinot na koj lugjevo ovde se potresuvaat za registracija vo maticno. Eden rucek vo restoran i toa e toa. Ne gledam potreba od vakvi ceremonii i odnovo biranje carsafi, cvekinja i salfeti.
    Preku glava veke!(wtf)

20. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Јас сум од оние кои многу лесно се лутат и многу лесно им поминува.
    Дури и ги збунувам луѓево колку брзо ми се менува расположението у текот на денот. :D