Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Состаноков ми е важен во животот. Чекам вечер да дојде и уште ме јаде возбуденост. Се чудам што и како и зошто, дали судбина или не?
    Не велам ништо, мудро ќе си премолчам.

2. deskarada

deskarada Форумски идол

Гледам сношти слика на фб од една колешка в кафана и се мислам убаво во обичен ден се собрале, после ми текна дека е петок (facepalm):lol:

Дремам така по форум сега и иди мачето и шепата ми ја става во раката моја :l:
    Душа моја најубава, толку ми ја полни душата.
    Кога ќе ме погледне со очината негови желни за да го галам, ах, толку многу го сакам. :inlove:

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Значи замисли се разбудуваш без неρвози, обвρсκи и надвор сонце...само замислите :)

4. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се расплакувам за без врска а не сум во пмс;(
    Помина цела година а мене се уште ми недостига мојата дома:^)

5. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Не си единствена :|

:hug::hug::hug:

6. fairy88

fairy88 Популарен член

СДК кога ти се оди некаде на гости и не знаеш како да им се наканеш:D
    Ѕвонеш им да ѓи викнеш кај тебе на гости, а на крај ти им отидеш8)

LittlePinky and mal.ecka like this.
  7. hermosa

hermosa Популарен член

Preku glava mi ecod makedonskata dijaspora.sekoe leto i zima tuposani vo mkd.ke si puknam,da ne ti se vo kuka!!!

8. bombona23

bombona23 Популарен член

Вчера ми се случи љубов на прв поглед по трет пат во иста личност.

9. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Дури и во декември (крај на месецот) кога имам за учење, надвор 20+ степени има, сонце пука, буквално досега по џемпер бев надвор, а после кога ќе поминат и колоквиуми и испити ќе стегне студ, снег, и нема да се мрда надвор....а да не правам муабет на лето како е :!:
    Сега треба да учам и да учам и да учам, доста се зезав и си дремев по интернет.

Инаку (нормално на сред учење) многу ми се гњави некое бебе сега. Да ми го остават на чување некое време, ама под услов мирно да биде, да не плаче, туку само да си ме гледа и да се смее...леле како ќе го изгњавам убаво, ќе го облакам во разни комбинации, ќе го гушкам, ќе си играм со него :inlove::sun:
    И спомнав на мајка ми, и ми вика па роди си и гњави го...јас на твои години веќе тебе те имав родено, и те гњавев |(|(
    Ајде тргнав да учам доста кажував глупости....

Ама прво да изблендирам некое овошје за да имам повеќе концентрација (highfive)
    И успат уште нешто ќе ми текне сигурно :rofl:

10. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

11. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Сдк денес сум посебно среќна , Годишнина ние со мажот ,, не таа од бракот него ние си ја славиме годишнината од кога се запознавме , 5 години , среќни поминати ,, дај боже вака да тераме , уште господ да ни подари едно бебче ,, осеќам празнина некоја , бебчето ќе ни ја исполни таа празнина ,,
    Happy anniversary to us darling :l:

cresa-jagoda, Libera, kjukli and 10 others like this.
  12. viki_a**********

viki_a********** Нов член

во ова време многу значи зборот замисли ;)

GirlLove likes this.
  13. Saraa

Saraa Популарен член

Si sedam doma na toplicko, sepak pokriena so kjebe, do mene solja kafe, I kniga nislam za na faks, treba da ucam a jas dremam na femina, znam deka sum kbap so vreme ama tuka mi e poubavo. Btw uzivam vo kafeto, doma samicka, novogodisna atmosfera ukraseno sijalickite svetat... merak...uste on da e tuka...

ANGIE1 likes this.
  14. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Најчесто, не се фалам.
    Сега ќе направам исклучок.
    Еден ученик на тестот ги добил сите можни поени. Од цело училиште тој е најдобар. :)
    :clap:
    Лео, you made it!
    А,другата ученичка извадила 4,од 3 на 4.
    :clap:
    Горда сум на успехот, дечки.
    Ве сакам! :*

cresa-jagoda, kjukli, Stories and 6 others like this.
  15. Magnolija

Magnolija Популарен член

Не знам за вас, ама јас оваа година ја испратив вчера со „Little Women“, бренди и цигари. Демек плачев на филмот, ама повеќе за себе зашто немав време доволно оваа година да се исплачам за некои моменти. Не за друго, потоа нем ни случајно да не биде нешто недокажано, неизречено, недоплачено... Чиста сметка, долга љубов.

Годинава бев добра девојка. Чудно, ама бев. Колку годината беше добра девојка кон мене е работа на перспектива, ама еј, секој за себе. Прво, што се мотивирав и излегов надвор од мојата зона. Второ ми е за убавите сонови и претчувства кои ги имав, кои испаднаа повеќе за другите, ама ич за мене, ама ако, се важи :D Две братучетки се верија, едната се омажи, дечко ми стана вујко, се вработи (сега работи на две места, па значи помалку време за расправање, повеќе за гушкање :D), сестра ми го искуси нејзиниот прв бакнеж и прерасна во прекрасна девојка на која сум горда.

Сите среќни, задоволни и хармонични. :music:
    И јас, плус и ронам на тестатурата со КитКет, што би било друго поважно.

16. vitamina

vitamina Форумски идол

Секоја жена има преоритет за нејзината женственост нели.. е јас не можам да си замислам жена со не-средени нокти, ноктите ми се фетиш, самата должина, среденост и боја на ноктите гледајки ги покрај запалена цигара и подигање на шоља кафе ми се пријатни за око.. елеганцијата и префинетоста се одраз на женственоста.. во секој поглед.

17. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Ако некогаш имам свое чедо, никогаш нема да му пружам живот како моите мене.
    Ќе правам се' за да биде среќно, ќе му ја пружам сета таа љубов и подршка која јас не ја добивав.
    Ќе му овозможам дом а под тоа не мислам само кров над главата, ќе му овозможам вистински дом со топлина и љубов, нема да дозволам да се почувствува не сакано, отфрлено, осамено.
    Нема да дозволам детето да расте со трауми, да се притресува секогаш кога ќе го погледне татко му, да се прашува дали може слободно да разговара за се со мене, без да биде осудено и обвинето.
    Ќе бидам негова другарка, ќе бидам отворена за секоја тема, ќе бидам се што не се моите родители.
    Ете ако некогаш ја имам таа привилегија да станам мајка, ако и тогаш постои форумов, постојано ќе се потсетувам на ова.

18. *Tiffany*

*Tiffany* Активен член

Oд Ајрон Мејден на ова скокнав.Каква збесната будалетинка.
    Епа смирува,да знаете :mm:

Како да им кажеш на другите дека сакаш да бидеш сама со него а уствари во исто време никој да не се навреди?Хаос невиден. :headbang:
    Ете тоа сакам да кажам.
    *Тифани иде да се спрема за вечер со момакот*

19. Lella

Lella Форумски идол

Денес открив моја нова способност.
    Во 11.00 лежев во кревет облечена во пижами, во 11.15 бев во маркет и избирав чоколада за пакетчиња.
    Ни самата не можам да си поверувам. Мислев дека е теоретски невозможно, земајќи го предвид фактот дека наутро ми треба пола саат да се спремам. :D

20. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Ако чоек не ти возврати на прашањето : 'Како си?' со 'Добар /Добра сум, ти?' не е чоек.
    Да, да сериозна сум.
    Очекувам некој да ми возрвати со : 'А, ти како си?'
    Не се дружам повеќе со вакви.

***nekoja***, hermosa and xxAngelxx like this.