Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Petra777

Petra777 Популарен член

Она кога се движиш со исправена глава и ги гледаш сите негативци право во очи , со широка насмевка. Не допира вашата злоба и негативност до мене ,не!!! Имам штит , осмех од 8ца до 8ца , ви подарувам и вас малку позитивна енергија да осетите што е убав ден ! Не можете да ми го расипете расположението ,џабе ви е се. Петра има насмевка на лицето ,токлу колку што вие имате брчки од намутреност! :):makeup::sun:

2. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

хахахахаа петро моја ке те излечам јас :lol:п.с умна ке биде :rofl:

Petra777 likes this.
  3. IronLady

IronLady Форумски идол

СДК:
    - Баба ми се зела со паметот.
    Ја гледа бабата од "убавата селанкa" -турската серија, и ми вели: -" Ај, напрај ми фб, сакам и ја да имам и сакам да играм". (facepalm)
    Ја останав позината...:o :o..(не знам дал да плачам, дал да се смеам) :rofl:

П.С ни го зеде таблетот, и не го дава.
    Ќе си прави фб :rofl: :rofl:

Last edited: Mar 1, 2016
    lovemme, kjukli, vitamina and 17 others like this.
  4. Lella

Lella Форумски идол

Она кога мајка ти ти влетува во соба и ти вика „Престани да учиш веќе, станувај ајде!“ :D
    Но, реков јас, овојпат ќе си ги тестирам границите. Анатомијата не е воопшто досадна. ^_^ Па уште учењево ми е по мерак, со тефтер и пенкала во разни бои... :inlove: Малку пауза и потоа има да го растурам имунолошкиот систем. Имам уште 4 дена во сабота, значи по 6 лекции на ден. Challenge accepted. 8-|
    Со натпревариве сум ко мува без глава, секоја сабота по еден. :rofl: Барем ќе знам нешто ако не.

А сега доста сте на фемина ако имате за учење, learning is fun! ^_^ Мрш да учите! :D

Giovanna, Jenniffer, kjukli and 21 others like this.
  5. Среќа

Среќа Популарен член

СДК денес вторник било а јас имам чувство како да е понеделник. Некако со многу обврски брзо поминува времето.

Petra777 likes this.
  6. crimson

crimson Форумски идол

Се изнапишував затоа што не ми се зборува.

Голтам солзи, а реално не треба. Сум станала толку чувствителна и лигава, ми иде да си мавнам шамар.
    Тука се. Двајцата.
    А истовремено не се.

Ако кажам на уште некој „Сакам да си среќен/среќна, кај и да си“, ќе ми експлодира срцето на милион ситни парчиња.

7. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Срцето ни се распарче на делови,шок!!!
    Зошто сега кога бевме како една????

8. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Moze malku zaostanuvam so informaciive, ama od koga Anabela Djogani vo Deja Vu i Aca Lukas vo Stobi? :?: A bas fini mesta za izleguvanje bea.

kjukli and Bozica1980 like this.
  9. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Ако ве интересира општо се за сексот тука е професор доктор @SanjaStanic да ве едуцира. (y)

10. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Сакам бабичка како баба султан :rofl::lol::lol::D

buba4e89, presiosaP and Petra777 like this.
  11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Отиде градов у неповрат :(

12. makgirl

makgirl Истакнат член

Аааа еве го март си дојде.Голем месец за мене и семејството.Родендени,пораѓај,веридби,свадби,годишници.
    Утре прво со торта ќе ве почастам :^::sun:

kjukli, vitamina, zhap4e and 7 others like this.
  13. kankus

kankus Популарен член

аман од ова турскиве серии

kim.k, zhap4e and Mr. Right like this.
  14. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Што знам, ми звучи како нова религија, со самото тоа ќе се противречам самиот себе. Сакам да имам моќ и да направам нешто лошо, на пример ако некоја млада девојка не слушнала за Фемина да можам да ја пратам директно во постменопауза. :devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Опс, изгледа се издадов премногу рано, а си реков "Боне не се фали со вакви работи, женски форум е, се шират муабети". (facepalm)

Јас барем пробав да ја препеам мојата.

15. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

@BoneMachine другарче ако смислуваш нешто, тогаш мисли побрзо за да спасуваш девојки од пмс, пошто ќе збеснам. Нема човек што не се искарав денес, а допрво и планирам да се карам. Немаш појма колку си плачам безврска.....Помагај братче ако имаш мислост :(;(

Инаку многу ме нервираат тие што глумат лудило по социјалните мрежи. Пример оставила слика и ајде сите и пишуваат колку си убава, колку си секси, колку си слатка...а таа ни лајк, ни одговор, ни бутур (facepalm) демек не е достапна, демек не сака да се понижува и да одговара на тоа, демек е јака пичка.
    Или и е роденден и сите цел ден и честитаат, и оставаат заеднички слики, срциња, глупости и таа ништо не враќа (facepalm) ни лајк, ни фала, ни ништо (facepalm) ех колку сакам некој да ја симне од облаци и да ја акне од земја (facepalm):swear::swear::swear::swear::swear::fubar:
    А го знаете моментот кога станувате пред 8, се спремате, се облакате, со тешка душа го напуштате домот, и одите на факултет ЗА ЏАБЕ??? :?: знаете колку прекрасно чувство е тоа? ајде јас сум тука во близина на факултетот, ете ќе појдеме и на кафе, дека се е одложено, ама тие што патуваат секој ден? од тетово, куманово? дошле специјално само за тој предмет и е откажан? стварно? значи патувале во скопје само за кафе? :punch::punch::punch:
    Како сум нервозна, мислам можам човек да убијам без да ми трепне око. Ќе се смирам така? Може во затвор ќе се смирам.
    :headbang::headbang::headbang::headbang:

Ќе заборавев и убавата работа да ја спомнам што ми се случи....
    ............................................................................................................................................................................
    Оооо, чекај, па нема убава работа кај мене:( :headbang:

16. galapce

galapce Форумски идол

Кога глумите трансформација,изгледа заборавате дека си признавате за злоделата во претходната Вие. Сами потпишувате како не чините.
    Ај да видиме со третата што ќе кажете за сегашната,втора и некогашната прва.
    Ви е гајле.
    Сите не чинат понекогаш.
    Вие долго долго не сте чинеле.
    Пак сте во предност. Дел сте од малцинството. Поблиску до уникатното.
    На ваквите богами им е побитно другите да мислат дека се среќни,отколку навистина да се.

kjukli, marama, vitamina and 8 others like this.
  17. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Џоли се зафатив на случајот, за два дена ќе ти помине.

Ќе ми се заблагодариш отпосле, примам и бонбониери не е проблем, merci ми се најомилени.

18. crimson

crimson Форумски идол

Не знаеш колку ми требаше да го прочитам ова. Фала :)

19. vichy

vichy Истакнат член

Mislam deka vo nasava zemja nit vazi Mokta na potsvesta nit Zakonot na privlekuvanjeto zatoa izgleda moive generaciski sto bea so jaka potsvest(citaj po ucenjeto asalno bez vrski i kvalitetni kadri) i onieso jaka privlecnost site se nadvor od tuka. Tuka e ko Bermudska troangla se pozitivno se apsorbira/isceznuva i na scena izleguva negativnto plasirano kako naj top proizvod za sirokite narodni masi da ne pisam stoki i goveda od narod(ne site ama kako vikase Amdi 95,5% i 102% jel neli je on koka-kola za nas ostanative goveda).

hermosa and presiosaP like this.
  20. Priroden

Priroden Популарен член

Колку е мал светов :D
    На форумов има феминка шо ја знаела девојкава.
    Mи вика фати си ја за женска, ја ти гарантирам дека нема да те изневери. Сум и напраил филм на нашата венчавка сведок ќе ни бидела. И наеднаш се појавил дечкото на оваа и дошол да не запали :rofl:
    Одамна ја нема да ми каже како завршила приказната меѓу доброто и злото, љубовта и омразата, па и Давид и Голијат. :D

Изглеа зафатени и биле мислите пошо ме сонувала :P Али неубав бил сонот, у него сум бил бивши на нејзина најдобра другарка. Сеа сигурно ме мрази пошо сигурно у сонот сум ја зезнал другарка и :(

Мотивација за трчање на еден тип на кеј, на цел глас пуштена пијем да је заборавим. :D
    Не видов, темно беше, можда и си пиеше дечкото.

crazylady, kjukli, deskarada and 10 others like this.