Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Пред малку се враќам дома, после 12 саати откако излегов сабајлево. Папсана, преморена, изнервирана, дотолчена од жешково време, човек пред очи да не ми се појави. Влегувам во двор и го гледам кутрето како си лежи на тераса и гледа накај улица. Само што ме виде изрипа и се стрча по скали, па ми се џитна во нозе скокајќи, ко да не ме видела цел месец :D Цела негативна енергија испари од мене :angel: Ми се испорадува, почна да се плетка околу мене, па ајде малку да ја поздравам со галење, па почна да ме лиже по фаца :lol: Точна е како часовник, секогаш знае во колку излегувам сабајле и во колку се враќам. А денес закаснив некој саат, па може се загрижила што ме нема и затоа толку ми се испорадува :D Сега се дружиме на тераса, малку на ладовина. Убаво е кога вака некој ќе те пречека дома :inlove:

purple..m, ines.h, Annath and 35 others like this.
  2. poenta

poenta Форумски идол

СДК... Кога некој опсесивно ја потенцира својата убавина она нешто не е во ред станува очигледно препознатливо за останатите, само личноста што треба се соочи со себе го доживувава како круна на достигнувањата.

eliesaab, samovila.red. and Rama like this.
  3. veteruska

veteruska Популарен член

Сдк...Лиценца да се биде човек не може да се купи, таа се стекнува согласно образот.......

eliesaab, purple..m, Yowannty and 6 others like this.
  4. shz

shz Форумски идол

Сакам се да напишам што ми лежи на душата, но незнам од кај да почнам.....

eliesaab, MilaP, kjukli and 2 others like this.
  5. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

ГИ прашувам тие што стално се изморени, шо функција бркале во некој од претходните животи ? А и овие што сите работи ги имаат надживеано, што карма ги прогонува ? :devil:

purple..m, Priroden, 1209 and 7 others like this.
  6. Rama

Rama Форумски идол

E pa aj happy birthday to me:$
    Gi mrazam rodendenite,tie se potsetnik kako vremeto leta.
    Do skoro velev godinite se samo brojka,a sega videte me kako sum isplashena :D

Se plasham od ponatamoshnite
    borbi,predizvici,se plasham od toa da ne ostanam sama,ne sakam da doziveam dlaboka starost bez da ostavam neshto zad sebe...sakam da bidam majka,sakam da bidam necij heroj,sakam da bidam necija sakana sopruga...ne baram mnogu.
    Se nadevam sudbinata me ima vo nejzinite planovi.

A dotogash da nazdravime za moite izminati 26 godini na ovaj bel svet.
    Ups,ups veke sum 27 godishna,ajde za arno da e,za ubavo samo....:party::party::party::music::music::music::^::^::^::d::d::d:

Last edited: Jun 22, 2016
  7. s&s

s&s Истакнат член

Среќен роденден, најсреќна да бидеш :*

8. pink95

pink95 Истакнат член

Не поминува времево кога работам во библиотекава...
    Многу ми е досадноо...

9. bella.s

bella.s Популарен член

Poima nemam,moze i se zbunil,postar bese covekot,nesakam da se prisetuvam mnogu grozen den mi bese..

10. queen007

queen007 Истакнат член

Добро,овие туристички агенции освен Грција знаат ли нешто друго да понудат?|(

11. bella.s

bella.s Популарен член

Listam na fejs da procitam nesto pred spienje i mi izleguva na pocetna nekoj od prijatelite komentiral objava citam komentar amin pisuva.gledam sto e,abe uzas luge,uzas neviden ej,znaci cela strana e so sliki od mrtvi bebinja,decinja,slikani mrtvi,i pisuva ako ne iskomentiras so amin ke te prati nesrekja 30 god.znaci no coment...koja zloba ,koja prostokja od lugje.ako mozat da se vrbojat vo lugje.(facepalm)(facepalm):puke:

eliesaab, purple..m, Avokado and 2 others like this.
  12. Loretta

Loretta Истакнат член

Би се разочарале кога би дознале колку малку луѓе од оние кои ги сметате за СЕ во животот се безрезервно покрај вас. Не зборувам само за пријатели, партнери, туку и, за жал, некогаш дури и за вашите родители.
    Повторно ќе бидам силна. Ќе поверувам дека Бог ме става на тест, затоа што мора некого, па можеби во Неговите очи јас сум поиздржлива. Си мислам,можеби спасувам некој послаб од мене кој ќе се распаднеше, ќе се разочараше. Можеби ќе биде подобро, може и не, можеби ќе ги поштедам моите деца од ваква иднина.Се си има своја племенита, добра причина, дури и лошите работи во животот. верувам дека е така.
    За секој случај, сакајте се себеси .Најмногу.

eliesaab, cresa-jagoda, Rama and 3 others like this.
  13. Аliсe

Аliсe Популарен член

После двонеделно напнување со хорор книги,филмови,приказни...
    По една од овие книгичкиве пред спиење супер ми доаѓа. image.jpg

14. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Кога ќе решам да вежбам со в крај рандом пуштена музика, како мислам дека изгледам:

А како стварно изгледам:

15. presiosaP

presiosaP Популарен член

@Rama Sreken rodenden najmila moja site zelbi da ti stanat realnost :inlove::inlove::^::d::beer:

Rama likes this.
  16. antonelala

antonelala Популарен член

Ме мрзеше да барам дали ти одговориле :P
    Се што е фабрички произведено е под контрола на државата, се знае што точно има внатре. Патлиџани не се знае кој што како правел со нив :) има бактерии, инсекти, болести што еден патлиџан ги има во една, а ги нема во друга земја. Забраната е за да не се пренесуваат, посебно ако си бадвор од европа. Си ги гледала оние емисии за проверки по аеродром во Австралија? Еден преувеличен пример, ама затоа што имаат скроз тазлична флора и фауна мора да си ја заштитат, што значи забрана на мешање флора фауна од други континенти. Истото е и за домашно произведени работи, ајвари, мармелади...иако ја редовно ги шверцам :P

17. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Животот се состои од едно нешто ЉУБОВ.

Оној кој мисли дека љубовта е минлива... тој не научил да љуби.

18. Miss666

Miss666 Популарен член

Никад не ми беше јасно како може толкава омраза да постои меѓу жените. Проаѓаш, те загледуе настрана, културно прашуваш, ти враќа безврска, ќе се судриш низ маркет, те стрела со поглед иако си се извинила што таа те чукнала со корпата.. И триста вакви примери можам да набројам. Ќе почнам онаа поговоркана "Човек на човек му е волк", да ја сменам со жена.

Не ми е јасно зошто? Што толку си згрешивме една на друга?

19. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Круела Де Вил синдром.:D Повеќе жени и девојки ме буљаат, од машки. Да не им беше погледот „умри ма!“ ќе се подзамислев, дали да се преориентирам, можеби, покрај сиов потенцијал.:rofl:
    (Мада, еве.. во последно време налетувам и на машки со женски „хормони“, па се такви.. и нема везе ова, последново, со сексуална ориентација.):D

20. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Драги интернетовско-феминско другарчиња се собравме на овој сани деј да ги искажеме нашите амбиции за пливање во летниот период односно да запливаме во партиските води со формирање на чета,ова политичка партија по име ФЕМИНА ако ме разбираш.
    Ф-феминско,Е-единство,М-на Македонија,И-и,Н-народна,А-асоцијација
    Од ноќното превртување по памучните пополнети торбици такозвани перници,со 34578 завртувања во секунда дојдов до заклучок и пробабли констатација дека ќе ми избега чавката и тоа сосе конец.Жешкото време влијае врз акалот то ест Сонцето ги испушта своите последни крикови од саваната,ова зраци де.И со оглед на тоа дека под хитно(со меко х) ни треба хумор,треба нашата бавча да се навади(наводени) и никне песниче од Растур.
    А и топло ви препорачувам доколку не ги шлапкате ноџињата некогаш и негде на некоја солена вода кај комшиите шо располагаат со евриќи,да го примените растурскиот метод на олеснување и ладење на душичката:
    1.леген со ладна вода
    2.рибарско столче
    3.купачи и летна наметка
    4.рејбин пукала
    5.шапка со дијаметар од 50 цм
    Сите овие состојки можете да ги примените на вашиот балкон,тераса или пак двор и така и вие ќе бидите на вакејшн ако ме разбираш.Епа сакаме-нејќиме мора мозоко да ој барем пет пати неделата во лера.И ќе се молат сите чоеци од типот:ЈА МИШКИТЕ да манат појќе ПШ,ПШ,ПШ,ПШ,ПШ за да не испопаѓаат сите девојчиња по улици.
    За крај ве поканувам на камбек концертот на РАСТУР БЕНД кај Цане Бабачко(ацо велики).Оправдано отсутни-њет,оправдано присутни-евет.

Last edited: Jun 22, 2016