Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Hinebrra

Hinebrra Популарен член

Ова е еден од оние денови кога буквално не ми се прави ништо освен да лежам во кревет со чаша кафе и лап топот в скут, иако не отворам ништо, не ме интересира ништо само слушам музика и дремам.

Ама ова е и еден од оние денови кога сите ситни обврски се претвораат во огромни зошто 4 дена ги буткав под тепих, па сега чекаат ред една по една, а јас уште се тегнам со утринското кафе.
    Во вакви денови сакам само да го паузирам животот до неодредено време кога ќе имам барем малку волја за нешто, и за да после не кукам како животот ми оди пребрзо.

Vikica.cuci, Elennaa and LittlePinky like this.
  2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

СДК дека се враќам, но за лошо, за жал.

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Леле мила,ајде да помине брзо и да се заборави :) само убаво да те следи.

DigY likes this.
  4. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Останав сама си заминаа моите дома, и сега кога сум сама во празна куќа ја сваќам вредноста на моето семејство ( не дека порано не ја знаев ) ама сега некако ми недостигаат. Сакам што поскоро да замине времето и да дојде Петок да си одам и јас дома, и да поминам убави мигови со моето семејство . И успат да ви ги честитам Велигденските празници ме немасе некој ден :) . Позз

EMoonlight likes this.
  5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Во животот, човек токму од тоа што се плаши, тоа и ќе му се случи.

6. cherry-on-top

cherry-on-top Истакнат член

Личностите од мојата генерација незнаат веќе што поглупо да направат, ко некој натпревар за најголема глупост, жити се. Се родив во погрешно време :D

7. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Денови ми е еден од оние мрзеливи денови кога се ме мрзи. Се освен да појдам до фрижидеро да си поткаснам нешто, оти нели празници се, и после да си се вратам на креветот.
    Еве веќе е пладне, а мене денов ми помина нерепродуктивно, цело време си седев и си гледав стари серии на телевизор, малку читав книга и така. Иако се чуствувам мрзеливо и се тоа, сепак мислам дека и вакви денови ни се потребни. Да си седниш(или легниш во мојов случај) да си се опуштиш, релаксираш, да не мислиш на ништо и само да уживаш и да се одмораш. Знам дека после празнициве имам многу малку време да спремам колоквиуми, испити, семинарски, ама па кај не заминал еден ден, нели? Или само ја така си се тешам. :D
    Ви кажав дека сум метеопат и дека времево стварно има влијание на мене, ама денеска погодено ми е за одмарање временцево. Еве сега си варам чајче, брат ми го испратив до продавница да ми купи колачиња и бисквити и си се спремам за маратон од филмчиња.
    Поздрав девојки, Вики се одјавува до вечер :D
    Се надевам дека имавте одличен викенд и дека оние што работат/учат од утре ќе продолжат со истото темпо како и досега, само сега одморени, наспиени, а и не дозволувајте времето да ви застани на патот. Иако врни, искористете го денот максимално! :*

SparkyAngel, anuskaNESTLE and Doozy like this.
  8. Spell

Spell Популарен член

Го сакам животот. Се враќам во ново руво. Се посреќни сме. Ми се живее :)

Cka likes this.
  9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Добро значи, ДОБРО, ДОООБРО! Како да престанам да ја пеам ВРНЕ, ВРНЕ?

Ќе заврнее, ќе заврнеее, малку по малку и ќе не' наврнее!

Врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне!

I will never let you down.

Штооо?

Врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне, врне!

Дождот не' гали нас, а ние пееме!

Не ме терајте цела да ја напишам, оти ја знам на памет! И преку таквото што го немам више. :@
    Нека преврне, аман!

10. A.a

A.a Истакнат член

Нема повеќе да се нервирам ЈАС за СИТЕ !!!!
    Ма луѓеее ПРАВЕТЕ ШТО САКАТЕ !
    Време е да си гледам само за себе :^)
    :devil:

11. poenta

poenta Форумски идол

Сакам или треба да ги заборавам спомените од минатото?
    Знам дека ништо не морам.Можам да бидам силна за да ја создадам иднината.Сама одлучувам каде припаѓам во реалноста.Разумот тешко ги совладува емоциите.
    Секој крај е тежок,а новиот почеток иако е неизвесен,можен е.
    Еден дел од мене е победник.А со другиот сама се борам да го контролирам.
    Собирам сила за да ја изгаснам искрата што пламти.Не сакам оган.
    Зошто не постои лекција во животната енциклопедија од која ќе научиме како се заборава?

ariela09 and Anonymous996 like this.
  12. cute-32

cute-32 Истакнат член

13. QueenElena

QueenElena Популарен член

Толку од празниците. Ми се плаче.
    Читав хемија досега. На сила.
    Моментално не ме интересира ништо.
    Па и врне. Слабо...
    А колку убаво беше утрово.

Уште четири дена и викенд.
    Па после 1-ви мај.
    Уште 7 недели и распуст. :D
    Си ги бројам јас одамна.

Не го сакам дождот.
    Не знам што ви романтично и убаво во врска со дождот.
    Ниту сакам облаци.

Полна сум со негативна енергија сега, знам.
    Можеби сум во некоја депресија по повод крај на продолжениот викенд.

14. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Како добро ми дојдоа овие 4 дена одмор, добро де 3, овој 4тиот пишував домашни, ово-оно не беше баш одмор. :lol:
    Некако многу се распложив, а вака не сум била расположена од кога се заљубив, ама овојпат не е тоа. :wasntme:
    Другарка ми на шала ми вика не можела да ме препознае изгледа дупла доза сум земала, значи не е нормална. :D
    Со енергија се наполнив спремна сум за новите предизвици (кои предизвици ма, оние екстернине пх, какви предизвици :D ).
    Вчера 2 филмчиња си изгледав, али со реклами ме фати 6-7 часа, значи по 1 саат реклами има, стварно веќе на памет ги научив, ќе почнам да ги рецитирам, и сите се у исти стил, тие се лоши ние сме добри, они така направиле, ние тоа ќе го промениме само гласајте за нас... :^)
    Петокот и саботата си доаѓав дома за спиење само, сфатив јас што ми треба, добро друштво тоа е се. :D
    Само раката ме боли како ќе пишувам, кој ме тераше да ја удрам, па и тоа десната, каков паметњакович сум. :lol:

Инаку многу е убаво кога некој ќе се зачлени и ќе ти пише порака како те читал/а кога бил/а гостин и твоите мислења многу му/и се допаднале и блабла у тој стил.
    Ме теши може ќе ми успее книгата, како не, не ја бива ни на некој неписмен да му дадеш да ја чита, а не па на некој полуписмен т.е писмен де. :wasntme:
    Отидов да учам, добро де прво да јадам, па да учам, мора малце за да можам подобро да учам, концентрација ово-оно.
    Лажам нема да учам :D

Само добро расположение, ставете насмевка на вашите лица и одиме во акција, 1,2,3 кажетееее чис сликам. Добро убави сме ајде. :D

15. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Denot koga se zbogativ stanav majka!Dobredojde na ovoj svet,moja najdraga Lara! :inlove:

16. francais

francais Популарен член

Не знам како може поединки со гордост и воодушевување да раскажуваат дека оставил друга поради нив. :worried: :puke:

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се најавуваат гости - облечи тренерки.
    Си одат гостите - облечи пижами.
    Се најавуваат нови гости - облечи тренерки.
    Си одат гостите - облечи пижами. х 20

Тежок е овој живот. :D

И само мене ли ми е криво кога ќе си го одберат најубавото јајце?
    Барем да се збогував. :D

18. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Ахх Марфи, зошто ми ги праќаш сите слатки дечки додека сум во врска? Не ме ставај во искушение, те молам.

Madam-A likes this.
  19. Ondula

Ondula Популарен член

Одамна си немам поминато толку убав понеделник :) другите едвај ги преживувам али овој да можам ќе го продолжев. Насабајле од 9 часот до 11 гледав „16 wishes„ одамна сакав да го гледам и планирав да го симнам али ми се погоди на ТВ денес. :rofl: После бевме во едно блиску село таму имам нешто роднини и се бевме собрале со 2-те братучеди што одамна ги немам видено и цел ден играње, смеење, скара... :lol:
    Сдк: Live the life :*

20. QueenElena

QueenElena Популарен член

Толку од продолжениот викенд.
    Но, баш ме заболе.
    Сепак не ми пречи што од утре започнувам со училиште.

На крај, убаво си ги поминав празниците. И покрај неколку глупости.
    Петокот го поминав јадејќи од сВе по малку и гледајќи аниме.
    Сабота исто, само што имаше и колачи и кифли.
    Недела ми беше еден од најубавите денови во последно време.
    Денес...па не толку супер, но нема врска. Утрово важно беше едно од најубавите оваа година.
    И не, денот не се познава по утрото. Вчера имав грдо утро, а прекрасен ден.
    А денес имав прекрасно утро, а некој мачен ден. :D

Добивката од празниците се' уште трае. Оваа работна недела ќе трае четири дена.
    Всушност и следната. 1-ви мај. ;)

Среќна сум. И точка. Точ-ка! :angel: :!: