Кога ќе пораснам сакам да отворам фоурм за мажи во земјава. Форумот да има блескава слава како фемина, а јас да бидам позната, сакана, популарна како Михајло наш. А некои од тукашните другарчиња (Бендер, Јипи, господин Десно, Кечап) ќе ги ставам да бидат моја десна рака...Ко сега Реин што е на форумов Ќе цветаме п.с. Само потсетете ме на ден стреда да го отворам, за стрејкно да тргне
Кога ќе видам што се имам објавувано на овој ден пред неколку години Убила ме туџа срамота Бриши па бриши
Воопшто немам доверба во длабоко религиозни луѓе, веројатно имаат сторено многу гревови и затоа се такви.
Сакам да кажам дека ... Додека вечерав на маса околу мене цело време се вртеше една мушикча. На неколку пати се обидов да ја уловам / убијам но не успеав премногу беше ситна. После 2 минути ја забележав удавена во мојата чаша полна со јогурт. Каков живот ... Тоа би било исто ако јас во споредба со планетава, да отидам да го искачам Монт Еверест и на враќање при лавина да се обидам да ја избегнам да заглавам во некоја карпа каде што не можам да излезам ( како на филмот 127 hrs _) и да си умрам. Каков живот ... Абе коа ќе видиш за некои работи не ти е друг крив, сам си си крив. Абе тоа е, само да не наиде смртта толку рано ПозЗ3³ ®
И не се секирајте ако ве изневерил некој. Се секавате дека Адријана Лима ја изневери маж и кој беше Балканец? Балканци се овие нашиве мажи - со свиткана опашка пак ќе се вратат. Ене го бившиот нејзин маж сега, таа си фати за дечко лепотан - децата ја обожаваат, се дружи дури и со него. Ејјј Адријана Лима, срцки, а не Адријана од Путурус, Македонија. Ако само спиел - се е ок, ама пазете се од психичкото поврзување со таа жена. Тогаш веќе е готово.
Кога ќе прочитам/ видам статија за некоја селебрити дека е бремена, затоа што има забележливо заоблено стомаче, im just glad im not famous И да, тоа мора да значи дека е бремена! А не дека можеби испила многу вода или ја сликнале после некој оброк. Обично и јас сум "заоблена" откако ќе се најадам ама не сум бремена омг хаха. Tежок живот новинарски.
Баш ме занима што гледаат во сопсрвеното огледало оние што се подсмеваат на нечиј надворешен изглед? Совршенство најверојатно. Плус..секој сака убаво среден човек но не е тоа сечиј приоритет.
Златен е онај човек кој знае да премолчи и тогаш кога е во право. Да,така е,не да се правам одповеќе паметна па да ја кажувам онаа народната на будалата му попушта попаметниот но што е тука е
СДК ќути ја нема да се јави еј. Не можам веќе да ја слушам како она е перфектна на сите полиња а пред очи ми е со пола коса опадната од булимија додека збори како има апетит како маж, со испопукани нокти дур одозгоре става вештачки и перманентни подачњаци од повраќање прекриени со кило креч да не се гледат. Ми се налути бе зошто мрднавме од мртва точка. Абе ми се налути еееј!!! И нејќам да ми се јави зошто ќе ја отерам у пи*ку м*тер од што не знам да преќутам. Нека ја нема.
Штотуку слушнав: Да го тргнеме мачево од под колава, ќе го прегази. Ова го кажа 4 годишно дете. Не ги потценувајте децата, подобри се од нас возрасните. Имаат помалку години, помалку знаење, но повеќе љубов. Колкумина од вас пред да влезат во автомобил проверувате дали можеби некое животинче лежи под него криејќи се од сонцето?
Во животот имаме само две групи на луѓе. Оние кои во секое време би ни подале рака и оние кои во секое време имаат илјада изговори зошто не ја подале раката.
Добредојде во светот на возрасните. Сите сме се соочиле со таков период. Неминовно е. Обично повеќето после средно се среќаваат со реалноста. Некој порано, некој подоцна. Ќе помине, нема да е вечно. Ќе научиш како да се бориш со секојдневието. И ќе ти стане најнормално. Само помири се со фактот дека веќе никогаш нема да биде како кога си била тинејџер. Ама и тоа си носи свои предности. Се' со тек на време, без црни мисли, се' ќе помине.