Убаво е да си млад, гневот и бунтовноста испарува од телото, ги постилаш на секаде околу себе ... сега душата ја осеќаш ко да е единствено засолниште, бескрајна шума, цел универзум кој ги собира сите врисоци, сите солзи и неправдини. .. дали тоа се вика зрелост?
Колку е само среќа кога твојата глува сестра ќе добие прилика да учествува на оваков настан. http://www.femina.mk/новости/занимл...а-a-sky-full-of-stars-на-суперкупот-во-скопје
Не дека постои човек кој е совршен,ама... Постојат отровни луѓе кои без разлика на нивните квалитети, колку и да ги имат,исто како ништо да немаат.
Ја отупија веќе со тоа дека Роналдо јадел грав,а за приказната за чичкото со влечките од Куманово и да не правам муабет,мислам на сон ќе почнам да гледам дека Роналдо е Скопје. И така. Вие арни?
Еве класичен пример дека животот е круг. Особа А ја сака особа B, B ја сака C, C ја сака D... Y ја сака Z, Z ја сака A, каде што A, B, C, D... Y, Z се реални личности со име и презиме.
@elimkd преубаво напишано навистина е така ... @Stephen Amell мило ми е за неа предобри беа ме наежија и насолзиа со прекрасниот перформанс честитки до неа @Mr.Awesome шпанска серија? хааха
No es una serie española, solamente un escenario de la vida real. Кога веќе сакаш шпанска драматургија.
Се чудам како некои луѓе се толку злобни,цинични и се прават за да биде под нивна контрола се чудам. Пред сите се прават цвеќе за мирисање ,а од внатре смрдат на моршови срамота! Одвај чекам дома да се оптегнам од денешниов напорен работен ден Вчер ќе си јадам сладолед и убаво е кога ситно се брои за одмор.
Корегирано niña / muchacha. Значи Google ме излажал ццц. Уште учам шпански, ќе ми треба за Јужна Америка ко ќе идам да бидам нарко бос. Убав и лесен јазик за учење, вреди да се знае. Hermoso lenguaje
Гугл е у суштина тинејџер, роден е 1998. Can't know everything. Немам време за серии тоа е проблемот. Ми останува Гугл, Youtube, ти итн. А и те како имам волја да бидам fluent in Spanish. И знам ќе биде до крајот на следната година.