Сакам да бидам ладнокрвна личност ... Ги мразам емоциите ... Емоциите ме тераат да се вракам назад , во едно завршено време што ми дава една проклета надеж која што е невозможна ... Сакам да ги прифакам работите ладно , не имплусивно !!! Некогаш не можам да се разберам себе си
Најтешко е да се поврзеш со самата себеси. Си простуваш себеси. А дали ќе се сакаш себеси? Ќе ја засакаш таа личност со дете во душата или ќе продолжиш да ја мразиш? Ти си точка.Јас сум точка.Сите сме точки. Круг..еден..па уште еден...се вртат околу точката. Кога точката ќе порасне,е дури тогаш можеби ќе дојди моментот на прошка и сакањето себеси...да ги почитуваш другите и сакаш другите,а себеси не? Тоа е круто.Грубо. Дојди промено.Воскресни надеж.Врати се веро во љубов не бледнеј. Каде си јас? Дојди јас...ми требаш јас...си требам себеси...да...исполнета личност? Да,убаво чувство...ќе го доживеам тој феномен. Не знам,немам почувствувано,можеби да. . . . . . . А можеби не?
Znaete koga celo vreme im ogoduvate i pomagate na drugite i ne ocekuvate nisto za vozvrat i posle koga nekoj vam ke vi pomogne ili ugodi edno nezgodno vi stanuva i cudno i duri neznaete kako da se zablagodarite.e jas sum od tie licnosti.smotana sum.znam..
And humor shall set you free! Please choose the shade according to the pain level. Spoiler Shades of black may be variable.
Ако не можеш да завршиш нешто кажи не можам и готово. А не од после порано да беше, покасно да беше...абе ајде
Во моментот кога ќе престанеш да ги исполнуваш туѓите желби... ќе почнеш да стануваш сѐ посреќен и посреќен.
Не се навреда само лошите изговорени зборови. Навреда е и тишината. Навреда е свртениот грб. Нема зборови, но многу се кажува.
Значи ме извадија од такт, не ми е гајле дали се проблемите на гак стари или нови, 21 век сме средете си ја болницата, вработете кадар и набавете апаратури срамот е не живееме во Африка, доста трубите секој ден колку деца починале, делувајте, направете промена, тоа се цени, а не само жалење. Преку глава ми е од некои матичнои лекари ќе ти препишат цела кеса суплементи, да не можеш од Зегин без илјадарка да излезеш па капак уште еден куп флаерчиња за најразлични витамини и пробиотици, сите биле пожелно да се конзумираат. И капак ми беше денес кога видов две жени како трчаат на пешачки, никакво достоинство нема за пешаците кај нас, да има и несовесни што ти скокаат пред кола. Ама овие беа упрпани дека тој од третата лента може да ни им застане сигурно уште нешто ме напна денес ама овие три беа во топ 3
Ти си бил огромен идиот, идиот над идиотите. Не знам само со кој памет тоа си го зборел, што мислеше, нема да стигне тоа до моите уши? Забораваш изгледа дека јас имам луѓе насекаде, и секогаш се' дознавам. Тежок кретен си бил ти, без 2 грама мозок, амеба може да ти позавиди на „интелигенцијата“ твоја.
Незнам за вас но јас го замрзев супер глупавиот број 19,омилен ми 13 ка како број и ми е среќен некако. Тапа е во државата,тапа и јас се чуствувам..........
Да знаат мажите колку е еротски после напорен ден да те сослушаат додека ти ги масираат стапалата или грбот...верувам никогаш нема да престанат да го прават тоа... Хард кор на грижа и посветеност е тоа....
Mu vikam na moeto malechko deka go sakam najmnogu i srekna sum sto toa mi se pogodilo za moe detence.Mu pisham poraka.A toa mi vraka kazi sto e, me preplashi i sto se sluchilo, pishi mi dali se e dobro... I sfakam kolku e isto na mene.
Ако се однесувате незрело, не превземате контрола врз својот живот, не работите на себе, изгледате како изгубени во свемирот, зависите целосно финансиски од друг итн, немојте да се чудите ако со вас се однесуваат како со деца и ви кажуваат како да живеете. Имам околу мене неколку вакви што секој ден се жалат како други им го диктираат животот од секој можен аспект. Епа наместо да одиш секој ден по вечери и шопинзи за промена можеш на пример сметки сам да си платиш, па може по некоја случајност и ќе почнат другите од страна да те гледаат посериозно и како возрасна личност. Што знаеш па може и ќе ти дозволат да донесеш некоја лична одлука сам. Нема и јаре и паре. Испоти го г*от и однесувај се како возрасна личност, во спротивно ќе бидеш третиран како дете, зашто тоа и си.
me viknaa 2 pat na intervjuto za rabotata za koj aplicirav mislam deka toa znaci sum vlegla vo potesen krug mn mn sum srekna ako bidne rabotava castam slavam pijam