Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Kathrynn

Kathrynn Истакнат член

Среќата ги следи добрите луѓе :sun:

Crna Dama, Petra777 and LiliBoz like this.
  2. AURUA

AURUA Истакнат член

^Не секогаш.
    По патот да се оствариш како успешна сопруга,мајка понекогаш губиш есенцијален дел од тоа што си пред се како жена.

Dust, Crna Dama, crazylady and 2 others like this.
  3. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Излегувам за себе, а не за да ме видат и да бидам видена

Crna Dama, GirlLove, +++ and 6 others like this.
  4. MdKeDu

MdKeDu Активен член

Разбудив се одам у тоалет мијам си забите гледам се у огледалото и не можев да издржам а да не речам
    - кај си бе лепото!

5. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Zdodevno...ako mi e...(facepalm)

6. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Има случки кои ти го менуваат животот. Те менуваат тебе како личност. А навидум се глупави и безвезни. И не сфаќаш тогаш туку многу подоцна дека влијаеле на тебе.
    Мене една глупа дешавка ме натера да замразам цел еден град. Да не сакам да одам, да шетам таму, да не ги сакам локалите а претходно сум ги обожавала. Да барам изговори за да не одам, а порано барав и најситни причини за да одам.
    Една глупа дешавка ми внесе страв кој којзнае кога ќе го победам.
    А тогаш изгледаше толку безначајно...

7. fallenangel

fallenangel Популарен член

Кај ме нема на форумов па и не ме барате,:lol: ви се лутам другарчиња мои.:!::lol::rofl:
    Не знам од кое катче попрво да почнам да читкам, срам да ми е и мене,:$ многу работи имам пропуштено ама не ве заборавив.

Ми се допаѓаат овие тмурни, сиви и врнежливи денови само кога сум дома, на топло и кога се излежувам покрај камин со маченце во скут, галејќи го неговото убаво крзно или читајќи книга и пиејќи топло какао.:mm:

8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Премногу омраза има во одредени теми на форумов.:o

Dust, bella.s, Petra777 and 7 others like this.
  9. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Сите падови што сме ги доживеале во животот
    чудесно не градат и не доведуваат до точка
    токму со тие искуства и сили да им помогнеме на другите...

Crna Dama and "Zoki" like this.
  10. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Одев по пат и едно куче скитник почна да доаѓа по мене. Со мили очиња и мил поглед. Подадов рака да го погалам, се исплаши, буквално му се стресоа нозете. Кутрото, којзнае како било третирано од некои луѓе.
    Често сакам да пружам макар малку љубов на напуштените животни, а тогаш слушам коментари ,,Остави, не гледаш колку се валкани". Па и не гледам. Гледам само како мило и тажно ме гледаат.
    А да, кога им давате храна на бездомните животни, не е само да ја фрлите од далеку, туку да им ја дадете со љубов.

8463., Dust, fallenangel and 14 others like this.
  11. Jason123

Jason123 Популарен член

Драги мак-ретардиуми,
    Мовемберот не е измислен за да замарате со глупости од типот
    "Нашата позната фаца Курле пушти мустаќи", туку за зголемување на свесноста за машките болести.
    Затоа барем обидете се да објавите нешто корисно, како на пример интервју со некој уролог.

12. prominent

prominent Форумски идол

Дали е подобро човек да планира на долг рок или да оди чекор по чекор, да ги остварува прво помалите цели што секако водат до главната?

Јас отсекогаш сум планирала надолго и нашироко, месеци па дури да не речам и години напред, но сфаќам дека е подобро да се концентрирам на моментот, тука и сега.

Сега за сега, се` е во ред. И утре ќе биде. Нема зошто да не биде (иако не знам дали и самата верувам во ова што го пишувам).
    Се терам да мислам на овој начин додека анксиозноста ме убива.

Значи, полека и чекор по чекор до мојата вистинска цел. Рим не бил изграден за еден ден.

13. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Дали има поружна реклама од онаа: пуц пуц лхикхклојхгхкллггхијаааа пуц пуц лјхјвнкигјккчудѕдмлхијааааа? :headbang:
    Уши да ти прокрварат, мислам мозочен ќе ме мавне и глава ќе ми распука како зрела лубеница ако само уште еднаш ја слушнам. Колку е само хистерична рекламата, кој ненормален осмислил таков совршен концепт за ушобол и очобол?! Да верував малку повеќе во теории на заговор, ќе се убедев дека има позадина, и дека ништо не е случајно. Она белите линии на небото се млака вода за ваков информатички дизајн за умртвување мозочни клетки. Ма каков хаарп шмаарп. Пуц пуц е новата чума.

fallenangel likes this.
  14. prominent

prominent Форумски идол

Која е рекламава?

Алергична сум на непријатни звуци :D па решив да бидам мазохист и да ја погледнам...

15. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Рекламава сериозно треба да иде со предупредување за опасност од губење мозочни клетки за време на слушањето.
    Warning!!! High voltage of stupidity!!
    Пи.Ес. Отварате спојлер на своја одговорност! :lol:
    .

16. lovely91

lovely91 Популарен член

Ептен некако се осеќам како осамена...

Crna Dama and buba4e89 like this.
  17. Vitomir2

Vitomir2 Истакнат член

Се дивам на луѓето кои од ништо направиле нешто,и покрај толку порази во животот тие продолжиле да се борат се додека не успеат,пробале 100 работи и биле одбиени едноставно ништо не им одело,но 101 пат се обиделе и успеале.
    Никогаш не се откажувај!!!

Dust, fallenangel, Crna Dama and 12 others like this.
  18. *Infinity*

*Infinity* Истакнат член

Конечно се почувствував живо, убаво било чувството, сум заборавила како е :)

19. daylight

daylight Популарен член

Ако среќните девојки користат Лумеа, што ли користат несреќните? А полусреќните?

20. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Aaaaand here we go again...
    Бедна и погрешна на многу нивоа „поука“, плукање по денешницата и жалопојки по изгубеното совршено време, број: не знам кој.

Затоа што, нели:
    – како прво: каква штета е што денеска не сме во (светска!) војна, па да сме принудени својата вредност и квалитети, и машки и женски - да ја покажуваме со пушки на бојно поле уште од тинејџерска, па и детска возраст, ризикувајќи си ги животите... Мислам, неверојатно tassno!!!
    – како второ: кој ги врти сите навистина вредни за почит влијателни жени, и уште милиони незнајни за јавноста низ светот - кои уште од тинејџерски години се посветени на својата интелигенција, образование, талент, склоност кон некоја наука/уметност, со што допринесуваат на мирни и современи начини во нормални услови на општество во денешно време... Ама не бе луѓе, цел женски род во глобала денес се сведува само на тинејџерки што се селфаат со кучешки лицеви органи. Енд оф стори!

До кога бе ќе се понижуваме и омаловажуваме и самите себеси како дел од денешницата, покажувајќи ја само во најлошо можно светло, а ќе го глорифицираме минатото сосе сите најтешки периоди во кои треба да сме пресреќни што не сме се родиле и затоа што светот ги надминал?
    Патетични сте, луѓе!