Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Утре има бесплатен алхохол,доколку сте го набавиле денес:rofl::rofl:
    На сите што го сакаат и мразат ников им посакувам убава новагодишна ноќ:music::dance:
    Па да боцнете нешто:rofl::rofl:^^
    Некое сувомеснато:rofl::rofl:
    :hai::d::drunk:

2. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

26001226_1767373319959622_2189102999415131926_n.jpg

"Zoki" and Rama like this.
  3. Justicija

Justicija Форумски идол

Оваа 2017 година конечно завршува .
    Година на разни турбуленции и пресврти во мојот живот .. Од оставање и завршување на една "љубов" до емотивна рехабилитација , до завршување со погрешни личности , се до една платонска љубов што изникна како печурка што после тој хаос не верував дека ке ми се случи .... Јас конечно имам љубов од личност што е 10 класи над сите машки :inlove: Конечно следнава година ке се преселам во странција , и на мојот човек му го предложив да иде со мене таму (тој се согласи ):inlove:
    Ке видиме што во 2018 година ке се случува понатаму :inlove:

Ви посакувам на сите Срекна нова 2018 година , да ви биде исполнета со многу љубов и здравје со вашите сакани :)

Last edited: Dec 31, 2017
  4. Petar80

Petar80 Форумски идол

Помина и оваа, ваква, таква, падни стани, новости глупости убавини, лошотии, разочарувања, преварувања, запознавања, новости, пакости, преселби многу нешта во само една година но заврши и таа.

5. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Да и кажеме чао на годинава.
    Насмеани и среќни да ја дочекаме новата.

Вечер поминете си најубаво.
    Гушкајте ги луѓето што ги сакате.
    Со насмевка влезете во новата година и цела наредна смејте се.
    Само убавини да ви се множат.

Petar80, ivi1987, Dream-Girl and 14 others like this.
  6. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Само радости во Новата....

Petar80, ivi1987, prominent and 9 others like this.
  7. kuc

kuc Форумски идол

Здравје во Новата ...и побројни доволно чекавме ...

Petar80, ivi1987, JollyGirl and 7 others like this.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Во толкава нервоза сум, спремам роденденов на децата, и сум приметила дека секогаш кога се случува нешто спектакуларно, јас имам пролив.:drunk:
    Изгледа од возбуда.

stilas7 likes this.
  9. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Brace yourselves, форумов од денес па до Водици ќе биде полн со честитки.

10. baba Rada

baba Rada Популарен член

@Bitter-Sweet подобро честитки нека има отколку сеирџиски моабети...
    Фемина форумов доби нов лик во моите очи, штета што ова се случи на крајот од годинава...сеирџики феминџики...толку вадење од нафталин и фаќање сеири на туѓи животи, па толку со апетит да се препричаваат...ауу, срамота, ниско и просто(facepalm)

Petar80, ivi1987, zuto and 5 others like this.
  11. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се согласувам. Паметна си ми ти. :hug: Секако, фино е да си честитаме едни на други и да си посакуваме убави нешта, но тоа да е искрено а не лицемерно. Навистина после некои муабети перцепцијата е друга. Ама не сум нешто изненадена или потресена. :D

12. shz

shz Форумски идол

Дојде време да ја испратиме оваа година. Дојде време да си ги спакува куферите и да си замине, а на новата да и го отстапи нејзиното место.

Во новата 2018 ви поскаувам многу здравје, среќа и уште повеќе љубов во вашите срца.

macka91, Srcka $, Feminka192 and 2 others like this.
  13. Ketchup

Ketchup

Како ја дочекувам секоја нова година:
    Како ја испраќам:
    Ајде имајте убава вечер! ❤

14. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

И јас да се поздравам со 2017 која и не ми беше нешто посебна, освен фактот што почнав со студирањето, а за жал и ми одзема блиска личност.

Останува сите да ја дочекаме новата 2018, и на сите да ви посакам убав помин вечер, многу среќа и само убави моменти во новата година.
    :l::hug::l:

15. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Сречна нова 2009та, бидејќи се уште јавно се „збогуваме“ со старата година. :drunk:

16. Annath

Annath Форумски идол

Со секоја измината година се намалува листата на моите новогодишни резолуции. Колку помлада, толку повеќе желби и соништа. Како стареам, се намалуваат.
    Се' што сакам е да бидеме здрави и живи, сите на број. Другото е неважно.
    На сите ви го посакувам истото. Да бидете живи и здрави, да се читаме и наредната година, само убавини да има кај сите.
    Имајте убав ден, уште поубава ноќ, каде и да сте. И уживајте во секој миг поминат со најмилите. Уживајте во убавите моменти и нека ги има што повеќе. Борете се за исполнувањето на соништата, но останете свои и доследни.

Среќна Нова 2018!

Bozica1980, Gosh, Petar80 and 19 others like this.
  17. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Одамна ги прекинав новогодишните патувања
    глумејќи искреност каде не требало ни во сон да го правам тоа,
    но денес, сега седејќи на семејниот ручек, пребројувајќи 3,
    на сред животна борба, пресреќна сум....

Нека оди годинава веќе...
    А честитки... утре феминки мои, прво да ја испратиме и да ги гушкаме сите оние кои ни даваат блесок, сила и љубов во неа....

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Нова година. Со цело срце се надевам дека годинава конечно ќе се исполни тоа одамна што требаше. Редно е веќе.
    И јас како форумџиката на годината малку над мене посакувам здравје и здравје. Без него сме ништо и не правиме ништо.
    Затоа чувајте се, што помалку нервози, а повеќе уживање.

Па, нека е среќна и што поблага и подобра кон сите.

Bozica1980, Gosh, ivi1987 and 22 others like this.
  19. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Нова година како Нова година - произволна завршица на имагинарно креиран календар, наместо некаков крај и почеток на нешто реално и опипливо. Најобичен ден кој, кога ќе помине, утре пак ќе се раздени и се’ пак ќе биде исто - освен ако вие не се потрудите да го смените тоа.

Не сум фан на новогодишни одлуки илити такозвани „резолуции“ - за мене, чекањето цела година за да се направи некаква промена на личен план значи дека или промената не ти прави баш кеиф па ја одложуваш до некојси датум, или си премногу мрзлив да вложиш напор и да ја направиш.

Така да, им посакувам на сите оние што сакаат нешто да сменат кај себе да почнат да работат на тоа веднаш или што поскоро, наместо да чекаат, 1-ви, понеделник или почеток на нов месец. :)

И на крај, у духот на еден виц што ми го раскажаа денес на работа, ќе ви посакам на сите многу здравје и среќа, ама малце поише среќа од здравје затоа што, како што ми кажаа „И прасето имало здравје, ама џабе му е, кога немало к’смет“. :D

Среќна Нова! :party:

Last edited: Dec 31, 2017
    Bozica1980, Gosh, ivi1987 and 23 others like this.
  20. prominent

prominent Форумски идол

Сите пишуваат за Новата 2018 што ни е веќе пред врата, па ајде и јас да не останам покуса. :)

Не знам што и како ќе биде во 2018, но знам дека 2017 ми беше најубавата година во мојот живот.
    Полна со љубов, емоции од кои на човек срцето му застанува, возбуда, преземени ризици што ми се исплатеа.
    Здравјето одлично ме служеше, за што сум бескрајно среќна. Полна со енергија и елан исполнував се` што си имав зацртано.
    Од гледна точка на моето образование, па подобро и не можеше да биде. Не сакам да се правам лажно скромна. Навистина сум задоволна од себе.
    Најдов и добра, сериозна работа. Пред се`, работа што ја работам со задоволство. Со насмевка заминував на работа, ден по ден.

Благодарна сум за се`.
    Тоа што на календарот нема да стои 2017 туку 2018, не ми е никаква пречка за да си останам старата јас:lol:Немам желба за големи промени. Зашто сум задоволна од себе, од она што сум во моментов. Секако, ќе се потрудам се` да биде уште подобро. Но ќе останам истата упорна, одговорна и посветена личност како и досега. Личност што не запостанува ниедна обврска, што е научена да оди и по потешкиот пат, ако треба.
    Ќе продолжам да сакам, да не штедам на емоции, да сакам со цело срце и душа. :l:

Единствена желба ми е саканите да останат до мене. Со љубов и поддршка ќе постигнам се`, ќе издржам се`.
    Да ги поминувам денвоте со најсаканата личност, да чувствувам сигурност, па дури и малку безгрижност, знаејќи дека таа е тука. :l:
    Имам и една голема цел што сакам да ја остварам баш во 2018, но за тоа нема да зборувам многу, има уште да се работи до нејзиното исполнување...
    И ако паднам седум пати, ќе станам осум пати, знаејќи дека има зошто, има за кого:)

Наздравје:d: