Сакам да кажам дека и поркај тоа што и двајцата сме во лоша ситуација дека јас ќе се борам за тебе јас не живеам без тебе ,без тебе јас не сум јас и покрај сите срања што ни се имаат десено јас не се откажувам од нас ,те сакам повеќе отколку што мислиш срцево ми се крши што и двајцата се повредуваме но немоземе еден без друг љубовта секогаш победува
Зошто бре само негативната енергија мора да е присутна насекаде? А и речник да се немало, секоја втор збор некоја навреда, пцовка,лечење комплекси. Некои луѓе немаат никаква култура и преку пишување се познава тоа.
Малку е језиво кога жена што има возачка со години ќе ти каже дека незнае рикверц да врати и го вика колегата кола да и извади од паркинг. Кој ти дал возачка незнам...
Има едно нешто на светов, кое топи и омекнува сѐ што ќе допре, кое ги руши сите препреки, за кое нема граници, кое спојува и никогаш не разделува. Името му е Љубов.
Да повториме, на работа никако одење со хеланки и блуза до над задникот, минич што го покрива само задникот, длабоко деколте, само пупките покриени. Вулгарно е, не е секси и е против сите правила, прописи и дрес код за на работа. Тебе не ти е непријатно кога се наведнуваш, ама на тие околу тебе...
СДК баш ми е криво што ја затворија темата за легендите форумски. Мене забавно ми беше да си читам, не размрда и насмеа сите. @ivi1987 има ли некои така што одат на работа
Дојдоа моите 5 минути Тркалото се врти, па сега мене ми е ред да не ве испочитувам. И не ме прашувајте зошто. Затоа што ќе ви ја плеснам вистината у фаца . И да, ќе бидам искрена уживам во мојата “мала слаатка“ одмазда...
Јануари ми е најтмурен месец. Не сакам празници. Немам со кого да ги поминам. Смачено ми е од луѓе кои едно зборуваат, а друго мислат и прават. Доста клише пост, ама дури сега сфаќам дека не сум јас таа која е ладна и фригидна. Сите се празни и шупливи одвнатре, само глумат љубов, блискост, глумат дека се среќни, развлекуваат бледа насмевка на тоа грдите лица збрчкани од фејк гримаси. Не сум полна со омраза, само пукнат ми е филмот. Смачено ми е што потиснував до степен кога веќе ни самата не можам да го препознаам тоа кое го чувствувам. Смачено ми е од нивните постојани обвиненија. Јас сум прекрасна личност. Рамнодушна сум на површности, но во себе сум врела. Мојот оган не смее да згасне. Зошто никој не е способен да го види тоа?