Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. poenta

poenta Форумски идол

СДК... Ако успеете да ја лоцирате причината за незадоволството,полесно ќе дојдете до конструктивно решение за проблемот.

marama, Lilit and Anabelle.Amorette like this.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Некој да ми пресмета по математичка формула како во ПМС може да бидеш потежок за 7 кг???
    Рамно 7!!! Што течност е бре тоа?!?!
    Секој месец истото, па ми здосади веќе...

biGirl, cresa-jagoda, Mama25 and 4 others like this.
  3. Dee

Dee Популарен член

Толку многу за учење, а само еден мозок :(

biGirl, Elennaa and Anabelle.Amorette like this.
  4. Doozy

Doozy Форумски идол

:D

Не знам кој од кој побудала, ама се нашле со мене. :D Значи срцка сум, фина сум, абе да му е мерак на човек да седи со мене кога сум расположена, во шема, смирена. Ама кога ќе ми стапне некој на нервот, а очигледно мораше некаде да отиде цела негативна енергија од претходниве неколку дена :^) ...

,,Девојко, ти си дрска и безобразна и арогантна!"

Па, ви благодарам на комплиментот :D , се отепав од пари давање за да стасам до тој степен, цела година више ме учат со будали како да се расправам. :D И на мама ме кажаа, она демек не знае со кој е по дома. :D Како да ви кажам, ќе го сфатам тоа како најголем комплимент досега добиен. :wasntme:

Оооо, кој ќе ме земе мене, богами ќе се усреќи. :rofl:

5. kristince51

kristince51 Популарен член

толку ужасен ден, луге пресебични, дволични ги знаеш какви се што можеш да очекуваш од нив и зошто се со тебе .. но зошто пак боли зошто ми се корне душата, како да ни кажам веке престанете зошто ме барате за да по кој пат се разочарам од вас, можеби грешам јас, можеби се на срце ставам затоа како на сликата тоа го мислам и чуствувам

6. vitomir

vitomir Нов член

Сдк ....Некои луѓе сакаат да бидат убави, богати, славни, популарни. Јас?!
    Јас само сакам да бидам среќен! :D

Mama25 and ColoursOfTheRainbow like this.
  7. star789

star789 Активен член

Како е можно да си опкружен со многу луѓе а сепак да го имаш чувството на осаменост?
    Околу тебе има луѓе кои се грижат и ги знаеш многу долго време, имаш доверба во нив ама не сакаш да споделиш ништо со нив...
    Се наоѓаш на сосема познато место а се чувствуваш како да си на место кое прв пат го гледаш...
    Во животов имаме и добри и лоши денови.. Но ми се чини дека лошите ги преовладуваат добрите :|

8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Ми се јадеше. Си сматив хопла. После и' додадов пола кило рум, екстракт од јагоди и афион.
    Скоро цело го искрав. И после лошо ми било, е па ќе ми БИДЕ! :D Батко Ѓорѓија не ми е рамен.

Ради грижата на совест, отидов во веце и си трчкав во место.
    Се сопнав на чергата и си ја свиткав ногата. :D

Кога паднав при крајот на април, во автобус... модрицата уште си стои.
    Што модрица ќе беше, мајку му стара. :D

До душа, откако ја имам неа, одамна не ми се случило да паднам. Ко амајлија ми е.
    Ако, нека си стои. :D

9. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Ова како јас да го имам пишувано ... :|

star789 and ColoursOfTheRainbow like this.
  10. Salome

Salome Популарен член

Пола кило рум? :o Па ти си се опила бе Елена.После да не те чуди што паѓаш толку. :lol:

11. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Никогаш до сега на форумот немам пишувано за мојата најчудна навика :D
    Па сега му е време и место да ви кажам дека јас не можам да заспијам ако ролетната не ми е подигната речиси целосно :?: |(
    Нема теоретски шанси јас да спијам со спуштена ролетна или ако забележам и до пола да е дигната, станам и ја подигнам до крај :D Една другарка ми рече дека неа така би ја било страв (од причина ако виде некој до прозорот, сенки и сл. такви работи). И ако е ден можам да заспијам со спуштена ролетна, а во ноќ бе никако :D

sweet-star and Lella like this.
  12. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Еве ова ми треба.

Добро можно ли е јас некогаш да бидам задоволна и мирна? Нее.
    Секогаш нешто ми фали, ништо не ми е доволно.
    Нека остане на тоа. Ќе се помирам. Мора да се помирам!

13. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Нема такво тапа расположение што не може да се поправи со еден долг туш по којшто следи релаксирачко филмче уз домашна пица, и смеење до солзи со добро друштво.
    За крај, како јаготка на шлагот, на радио погодена, некогаш омилена песна која те враќа на убави, безгрижни моменти - совршена комбинација... :sun:
    Убава вечер! :hug:

http://www.youtube.com/watch?v=zGu8UoNpt8E

Elennaa and Gordana10 like this.
  14. Aneto10

Aneto10 Активен член

Мене пак ми е страв со отворена ролетна јас сакам да е спуштена скроз и мала ламба си пуштам да ми свети нешто хахах навика ми е тоа :)
    Значи не можам да верувам што им е на овие шиптари бе што се замислуваат немаат ли душа тие луѓе од камења ли се праени па да убијат невино дете за овие не треба смрт туку бавно ама сигурно да ги убиваш така полека полека со некој жилет да им ја дереш кожата цццц греота за детето :(

И сакам да кажам дека многу си ја сакааам мојата најдобра другарка која секогаш ме подржува во се и нешто денес посебно ме изнагушка :) за такви луѓе фер и добри рака во оган би ставила!!!!

ColoursOfTheRainbow likes this.
  15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Сакам да кажам дека јас сум среќен човек :angel:
    Не се жалам што годините минуваат бргу и што од вчера сум една година постара :lol: ,напротив убаво ми е затоа што секој момент од животот секој дел носи свои убавини.
    Уште сум под еуфорија од роденденот бе како мало дете сум радости ццц :D Многу е убаво кога на таков ден добиваш внимание од многу луѓе,пораки и искрени желби од најблиските,од оние кои ме ценат,ме познаваат,од тие што ме сакаат ...
    Да навистина имам многу такви луѓе а и тие се причината за мојата секојдневна среќа :wasntme:
    Дечко ми ми направи интересно изненадување,срце убаво се потрудил и смислил сам се ,знае дека големите нешта не ме радуваат па секоја ситница ја смислил совршено ... :inlove:
    Другарките ми го разубавија денот уште еднаш ми докажаа колку ме почитуваат ... Моите најблиски од дома абее радости бе ,убавинаа,среќа неизмерна.

Морам да ви се заблагодарам и на вас феминки на сите вас кои посветивте внимание на мене ,ви благодарам на сите за убавите честитки и за убавите желби.Ме исполнивте целосно иако лично не ве познавам ве сакам премногу :tmi: Најголемиот дел од времето го минувам овде ако не сте вие нема на кого да се пожалам и пофалам,онака искрено без никакво двоумење :tmi:
    Ви посакувам сите да сте живи и здрави,среќни и исполнете и со мирна совест затоа што тоа е најважното нешто доколку сакате да живеете мирен и спокоен живот исполнет со многу убавини :)

Имајте добра ноќ и не заборавајте дека на добрите луѓе им се случуваат само убави работи :wasntme: :*

16. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Или обратно беше ;) :lol:

ColoursOfTheRainbow likes this.
  17. gingerchild

gingerchild Популарен член

Вранец му е мајката, за сите маки. :drunk: poz

kala21, Elennaa, Abeja and 1 other person like this.
  18. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

СДК
    Математика и физиката заедно се милион пати полесни од фудбалот!

Затоа јас научник ќе си бидам,а ќе си шмекам фудбалери ;) :rofl:

19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Зошто нашите бегале од државава? Е зошто де... Џабе е се.

ozbilnazena and Mama25 like this.
  20. lightning123

lightning123 Истакнат член

Ми се спиеее. Ај да се успијам, ај не... Ама денеска ми е пожелно да се успијам. И така не сум учела Историја, а секако, се јавив ч
    прва да одговарам денеска. Жими мрзата жими. Не ми се ни станув пд кревет. Очи ми пропаѓаат, а за.чудо синоќе си легнав малку порано, околу полноќ.

-----------------------------------

Во Август ќе биднам дадичка! Два пати! Едната сосетка ќе си има момченце, ќерката на другата сосетка ќе си има момченце. Епа ај нека ми е со среќа, има да чувам деца наредно лето. Па кога ќе ми се соберат, јао малее, поарнл градинка дома да отворам. :D

Papillon.Papi likes this.