Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Читател

Читател Истакнат член

Денеска некако се осеќам исполнета ама и празна во исто време.

Сигурно се прашувате зоштно празна .. па и јас не знаев зошто,не можев да сфатам се додека спонтано не дојдов до заклучок дека ми фали темата која постави добро прашање за размислување и запрашување на двете теории околу формата на земјата. Дали земјата е рамна плоча или топка која се врти околу својата оска".

Ништо повеќе не е исто.. :(
    Во таа чест еве еден потсетник од најкруцијалниот заклучок.

FB_IMG_1525638483234.jpg
    RUN

2. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Ahhh, here we go again...

Тaмaм ми се здoсaди нa фoрумoв, кoгa тoa зaтишје пред бурa дa ти билo...

Нејсе, pusa cure.:inlove:

3. Scott Weiland

Scott Weiland Популарен член

Сватив дека повеќе сакам дрски искрени луѓе, отколку слаткоречиви подли луѓе, или тие што бркаат околу грмушка пред да се отворат и кажат глупост.

4. simonka93

simonka93 Форумски идол

Она кога бараш идеа за фризура од некоја селебрити фаца, и ти текнува дека неа ја средуваат 28596 стилисти, а ти едвај успеваш својата да ја исчешлаш :tmi: :rofl:

5. danichap

danichap Moderator Staff Member

Не само тоа, туку на крај, кога ќе се каже цената, тек тогаш ќе почне да се бара новчаникот, па да се бараат парите во новчаникот...сипаница да извади човек.

6. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

^ а кога у Рамстор ке прашаат -Дали имате Рамстор картичка?- Даа имам, еве сега (ја бара, ја бара, ја бара) и на крај - Ја нема, сум ја заборавил. Па тука следува објаснување - Сакате нова, имате доста производи со поени - Па што знам, па ајде може... Доаѓа вработена и отвара нова каса, ама ти си заглавил веднаш позади спорниот купувач и мора да чекаш тука. :devil:

Врв ми е кога гледам фризури со шишки. Си велам не е лоша идеја, ама кога ке ми текне дека на сликата секое влакно е наместено до совршенство а ја го немам тоа време и нерви, одма бирам друга фризура. :emo:

Purplelilac, joy1, Harper and 14 others like this.
  7. Rama

Rama Форумски идол

На личност што со циле и миле секогаш ми се улизаваше за корист,почнав да и се обраќам на истите начини и јас,се запрепастив од сама себе,уствари сум можела и јас бе да бидам таква кокета :D

8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

What the heck? :o
    Јас цело време мислев машко си заради никот. :rofl:

buba4e89, joy1, theowndemon and 10 others like this.
  9. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Намерно додава А на крај за да ги збуни читателите и да види кој го чита внимателно :devil:

joy1, theowndemon, Harper and 9 others like this.
  10. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакав да кажам плус некои работи на ова ама викам ај да не звучам како сексист. Цццц, срамота мислев ја сум забегала :)

JollyGirl and Читател like this.
  11. $ophia

$ophia Популарен член

Го сакам дождот. И мирисот по него.

buba4e89, joy1, cresa-jagoda and 4 others like this.
  12. ninja35

ninja35 Форумски идол

Мајка барав во 1 часот да влегувам во Фемина инстаграм... :envy:

Milobebence, buba4e89, kikin and 10 others like this.
  13. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Добро ај сеа ќе се тркаме на каса јер брзи живот ќе се испотепаме уште малце за 2 секунди време скраја да е.
    Инаку додека куца не редам во кеси можеби затоа што нејзе ја плаќаат за тоа а мене не?? Башка од тие пари што јас пазарувам она зима плата а ако не и се работи па нека ми ги дадат мене парите за ставање во кеси производите а?:o
    п.с.не ми ги даваат:envy:
    А и каква е таа култура да ти се залепи некој до тебе без разлика што правиш? Може во банка на шалтер почитуваат личен простор? Едни така во маркет се лепеа до мене и на крај украдоа мастики Орбит ама неќјев да ги кажам, тинејџери беа.

Као прво нивна работа е тоа(редењето во кеса) а као втора уште коа сами си ја завршуваме работата па и не чини, многу бавни сме биле. Вао:^)Некоја мотивација нешо за побрзи да бидеме пардон мај френч?:angel:

Last edited: May 8, 2018
  14. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Ок живеј со таа мисла, нека те пцујат на каса. Сеедно.

15. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

СКД настапот на форумов кога се зачленив ми беше катастрофален :tmi: Дрскост, сарказам, невкусни шали... Добро, не беше се така црно но сепак воопшто не беше добро.
    Психичката состојба во која се наоѓав, насобраниот гнев и бес ги канализирав тука но на многу погрешен начин. Кога ќе се сетам на пишаните постови во првите месеци дена, не само што се срамам туку ми доаѓа и да си заплачам од мака што сум била толку слаба до степен на губење самоконтрола :tmi:

Сакам на сите да Ви се извинам доколку (а сигурно) сум Ве навредила или пак изнервирала...
    Не бевте должни да ме трпите во најлошиот период од мојот живот. Можевте да ме банирате и да се отарасите од мене.
    Од се срце Ви благодарам што ми дадовте прилика да на некој начин, со помош на форумов, повторно застанам на нозе и продолжам да се градам како личност во позитивна насока.
    :l:

16. kankus

kankus Популарен член

хахаххаа и јас исто два пати се повратив да се препроверам дали добро сум видела

17. hermosa

hermosa Популарен член

Во свет на толку лаги,каде е вистината?
    Крвта ми врие од секакво самољубие а истите личности трујат на лага и измама...

Rama, buba4e89, crazylady and 3 others like this.
  18. Abeja

Abeja Популарен член

Мене па не ми текна дека може да е толку мал, мислев дека е поголем :D Ова како на моите да им кажувам. Ама па тогаш ти реагирај, не дозволувај во око да да му пика прсти, сигурно му е мака, ако е толку мал, се нервира а и го боли. Иако е мал, сфаќа многу работи, зошто да си мисли дека така треба да му прават. Како расте ќе го има тоа на ум, дека треба да ги остава другите да му прават што сакаат а тоа да трпи. Еве ќерка ми све разбира, цело време снима кој што збори, таква е љубопитна и ако брат и и се најде на пат одма го трга со рака, го бутка, му ги зима играчките а тој се нервира па морам јас да интервенирам да ги поделам. Ама па после знае да седне до него и да го гали по глава :D Ама такви екстремни ситуации со брцање у око сеуште нема, се надевам дека нема ни да има, ќе си бидат мирни.:inlove:

LiliBoz likes this.
  19. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Хахаха мал е мал. Реагирам секогаш сум до него кога тоа дете е со нас баш поради ова. Он ми е интересен како реагира. Ако го тегне гледа да се ослободи и продолжува да си игра. Тотално го игнорира ... :D Си велам види го бе како знае хахаха. .

Abeja likes this.
  20. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Beti II ti li si? :rofl: