Аман бре некој луѓе колку се предвидливи ко ќе помислам на тоа се задушувам. Истото па истото чиста монотонија,јас потполно би доодлепила така. Едно време им се дивев,ама сега ги жалам,не знаат и не ни сакаат да дознаат што пропуштаат
^ ^^ Кога таа помина на црвено еден забрзан џип следи зелен бран и улетан на кочница и се преврти ко Бетмен на пред Силбо што летна на покрив по асфалт кажа-пиша и остана жив E сега па малер го зби од тогаш затвор итн,ама ќе има материјал за добра автобиографија ако некој уопште сака да ја чита
Се пронајдов и јас , цел ден се обидував здраво да се хранам и на крај на денот се шо имаше изедов. Неможам и неможам да држам диета.
Сакам да ги искажам чувствата на темава, како скоро секој ден. Ама тешко ми е да ги преточам во зборови, секој пат ми станува се` потешко да пронајдам соодветни зборови за магијата што се случува во моето срце Само едно ќе кажам, секому му посакувам ваква среќа, ваква еуфорија
Искрено не верувам многу на муабетот дека наши луѓе што заминале во дијаспора не помагаат на наши кога ќе сретнат таму. Не ви верувам. Оти јас имам многу позитивно искуство со нашинци на запад и ниту едно негативно. Тие 2-3 муабета ми се чини сите обожаваат да ги раскажуваат и прераскажуваат како на ним да им се случиле. Прв- во продавница те слушаат дека збориш македонски ама намерно не ти одговараат чисто од инат за да не ти помогнат па ти случајно го откриваш отровниот заговор против тебе; Втор - се селиш на запад и први комшии ти се Македонци, ама ти тек после 10 години дознаваш за тоа, (зошто побогу 10 години не си ги поздравил првите комшии?!); Трет - во метро исто глуматаат дека не те разбираат, иако ти прв пат ги гледаш ама им ги знаеш тајните планови да те упропастат Во ред е дечки, оладете. Секакви не има. Има и такви што попрво ќе наштетат него да помогнат. Ја оцрнувате цела нација ради 2 изолирани случаи. А и искрено, ми се здосади да ги слушам истиве 3 сценарија ол овр аген, од запирка до точка вешто ископирани, а посебно од луѓе што не излегле од мајка МаЌедоња, евр!
Deutschland Гермања Мислењето на мисс го подрживам целосно. Прават емисии за каков ден имал кралот во 13 век а ние незнаеме што има кај нас. Случајно пред една недела најдов на еден форум дека во Скопје има камен со фреска каде се живеал и се молил некој светец
Јас па не знам што се должни рандом далечни роднини/ пријатели/ па и поблиски роднини да ти помагаат ако отидеш. Тоа е знам на добра волја ако некој помогне, ама секако дека секој си гледа за себе.
Не е за цитирање темава но морав. Зошто мислиш дека е измислено?! Дали навистина мислиш дека немам попаметна работа во животов па ќе измислувам приказни??
Emi dobro se gleda kolku se kretivni taka da na velosipedistot mu nudat i free kuglanje na cekaci na postojka
Прв пат во животов му варам кафе на дечко што сум го свиѓала пред 3-4 години , а може и повеќе ,волку незгодна ситуација сум немала, потонав когани се сретна погледите . Па што е најлошо типов знаеше дека го свиѓам. Совет до помладите девојчиња, вардете што прајте оти после неколку години од глупостите што сте ги прајле, ќе се срамите како мене
Ми се чудат колешкиве како не ми е галје што ќе ми рече шефот. Не знам што се бунат кога знам дека правилно работам, т е. Работиме. А, газда ко газда ќе најде маана. Инаку, се познаваат моите со родителите на газдите наши. Ако и на друг не му е јасно, еве вака: